View tracker

Ska nu knyta jogging skorna och dra ut på en pw och göra backintervaller på vägen (älskar!!!) det är svinkallt:)))

Det är en månad idag tills jag drar till Thailand och stannar i ca tre veckor och då vill jag vara lite fit och har tränat minst sex gånger i veckan hela denna termin men nu kommer jag köra stenhårt. Äta bra, helst veganskt, träna minst 30 min sex gånger i veckan. Så igår körde jag mage och ben och ska iväg nu och hålla pulsen igång och hög minst en timme.

Jag har märkt sån skillnad på mig sen i somras, starkare i kroppen, smalare ben, bättre kondis och kan göra massa armhävningar haha. Kunde seriöst inte ens 5 stycken innan sommaren, haha sad but true. Anyway anyhow så är det superkul och se resultat. PUSS, take care

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Tisdag och nästan halvvägs genom veckan. Idag har varit på en lektion i skolan, gjort ett nytt pass och sedan varit på en promenix med vovvis. Nu ska jag träna och sedan duscha. Ikväll ska jag ha en dejt med Elsa tror jag det blir nog väldigt mysigt annars så rullar livet på. Jag hatar skolan mer och mer och har väldigt svårt att ta mig tid. Iallafall så tänkte jag dra igång med bloggandet idag för det är faktiskt mysigt, kolla tillbaka på gamla minnen och för att mina kompisar utomlands ska få läsa massa kul. Massa kärlek.


Saknar tjejen på bilden något enormt.

Likes

Comments

View tracker

Skolan idag var hemsk, tidig morgon och sen kväll. Träffade Elisabeth direkt efter skolan vilket var super mysigt vi hade inte setts på hela lovet så det var väldigt uppskattat mycket mer än skolan, obviously, haha.

Kom hem sent iallafall och la mig direkt i sängen och kollade youtube sedan dess har jag tränat, ätit middag, valt outfit tills imorgon, städat i rummet och hunnit med en fem minuters powernap den var ungefär lika uppskattad som träffen med Elisabeth.

Nu har jag crashat i sängen och ska snart hoppa upp för att dra iväg för att köpa en hårfärg, färgen får ni se senare. Har nämligen fått så jävla gult hår och min frisör har inte tid förens om några veckor och det tar ca tre timmar i den där jävla stolen och får alltid en migrän från helvetet efter frisören så undviker helst det. Anyway så hoppas jag att er start på veckan efter höstlovet har varit kul. Annars får hoppas jag att livet framöver blir det. PUSS.

drar en TB från sommarlovet

Likes

Comments

Under veckan har jag hunnit med: en halloweenfest där jag var Djävul, myskvällar med bästavänner, hittat ett nytt mysigt cafe i stan, gosat med Elsas hundar, shoppat nya kläder och blivit frisk. Det här lovet har varit så skönt varit med Elsa VARJE dag och sedan massa andra härliga människor. Haft så kul. Igår avslutades lovet med en hel eftermiddag i Mall of Scandinavia med Elsa och sedan en fika inne i stan på ett mysigt cafe fick dessutom med mig lite snygga saker he, bland annat en super söt stickad kjol och en dunjacka. Hoppas ni haft en bra höstlov och busat lagom ;)) PUSS

Likes

Comments

Jag har haft ett väldigt roligt höstlov kommer skriva ett inlägg och sammafatta lovet och lägga upp massa bilder.

Idag har jag haft studiedag vilket var superskönt sov ut en sista gång och har bara kolla på SOA och småplockat i mitt rum. Nu håller jag och pappa iallafall på och byta däck på min moppebil och ska redan köra till stallet för ett möte. Hörs, takecare

Likes

Comments

ÄLSKAR LIVET. Har fått höstlov och kickade igång det på bästa sett igår med en Halloween fest. Jättekul faktsikt, jag var djävul och Elsa var ängel. Mer om det senare tänkte lägga upp lite bilder från gårdagen också.

Just nu ligger jag i sängen men ska ta ett städryck i mitt rum för att sedan åka till ThaihouseWok och köpa middag. LOVE

Likes

Comments

Klarade skoldagen och träffade Bettan direkt efter skolan någon timme och satt och catchade upp. Åkte sedan hem och lagade mat till hela familjen från Linas Matkasse gick åt helvete och det var så tråkigt och det tog otroligt mycket mentalt så - aldrig mer laga mat. Men nu har jag testat det. Sedan ikväll har jag bara varit med Elsa och tränat. Nu ska jag kolla ett avsnitt av min favorit serie Sons Of Anarchy. LoVe.

Likes

Comments