Vakna allihopa, det är bästa dagen.

Wispies, Ardell

Likes

Comments

Makeup

Favorit ställe i hela rummet - sminkbordet. Spenderar typ 70% av min vakna tid vid mitt sminkbord, inte bara för att sminka mig utan jag pluggar där, kollar film, rensar sminket, tvättar bortsar osv. Det är en typ av terapi skulle jag säga. En av dem bästa känslorna är ju när sminket är rensat och sminkborstarna tvättade, håller ni inte med kan ni klicka er bort från min blogg. Älskar även mina läppstift från kosta boda.

Likes

Comments

Likes

Comments

Halvvägs genom skolveckan och det känns så bra. Har nästan precis kommit hem och snart väntar ett möte i stallet. Dagens har varit super chill, kort dag i skolan och efter skolan drog jag och Elsa till Täby centrum för att kolla på ett par Made In Heaven jeans, dem är så sjukt snygga men jag är så jävla kort är dem är inga snygga på mig, la iallafall undan ett par tills imorgon då jag ska på en shoppingrunda med Mamma, Lillie och Mormor.

Imorgon är det en jättekort dag i skolan och jag ska direkt till hästis och rida en timme och sen åka och shoppa som sagt. Tror det blir en sleepover med Elsa också för har en fet sovmorgon på fredag också, sjukt najs. Helgen planer återstår att se. KYSS på er.

Likes

Comments

Vardag

Nu är jullovet slut och en ny termin börjar imorgon. Känns halv bra faktiskt. Hade lätt kunnat ha lov några dagar till. Men det här lovet har varit väldigt bra för mig. Jag har fått tagit det lugnt hela lovet, inte gjort ett skit bara njutit av värmen och varit med min fina familj.

Jag har ny energi och mår faktiskt väldigt bra och väldigt taggad på det nya året. Tror det kommer bli så jäkla fett. Iallafall så har jag sista dagen, alltså idag bara städat mitt rum och packat upp. Kom ju hem igår från Thailand och igårkväll var med Elsa, vi åt middag på Broms och sedan var vi i Djurs och pratade om allt som hänt under den tiden vi inte setts.

Nu ska jag duscha och sedan träffa Elsa igen. LOVE

Likes

Comments

Shopaholic

Har köpt rätt så mycket smink på senaste men det här är dem som jag är mest nöjd med.

Anastasia contour creamkit, Black Opium parfym, Mac foundation, Clinigue translusentpowder.

Likes

Comments

Mode

Tre favoriter från Chiquelle som jag funderar på att klicka hem. Det bästa med dem här tröjorna är att dem är "ultra soft" alltså så jävla sköna. Har en tröja sen tidigare som är i samma material som där här tröjorna och det går inte ens att beskriva hur sköna dem är är att ha på dig. Allt finns att hitta på Chiquelle.

Likes

Comments