Vi har nu lämnat North Carolina och åkt genom Tennessee och Alabama och ligger nu på Clearwater beach och gottar oss i några dagar innan flyget till Key West på måndag.
Men jag vill gärna skriva några rader om Asheville, den lilla pärlan med minst två microbryggerier i varje kvarter, typ. Tycker man det är kul med mat och dryck, framförallt öl, så är denna lilla stad guld. Vi har inte bara ätit fantastiskt god mat, den är dessutom oftast ekologisk och närodlad.
Hela staden är fylld av nyinflyttade hipsters och gamla hippies som bott där sen dom blev trötta på att hänga i San Fransisco på 70 talet och osar nu fristad och ett ställe där alla lever i symbios.
Är man där vid denna tiden på året är det höst och lite kyligt men det kompenseras av dom helt otroliga färgerna i naturen! På 20 minuter med bil är man påväg upp mot bergen och utsikten över dom otroliga blue ridge mountains. Ska lägga upp bilder på dom med, även om det inte går att beskriva helt i varken ord eller bild hur vackert det är!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Just nu är vi i St. Augustine som är USAs äldsta stad, så här finns många gamla fina byggnader att promenera runt och titta på, men jättemycket mer än så är det inte, det är väldigt turistigt här men det kan man ju förstå när staden har sån historia, men det blir väldigt mycket på liten yta.
Igår gick vi och tittade runt lite, åt glass i solen, drack god öl och åt got mat, och jag upptäckte CORN BREAD herre gud! Varför har ingen berättat för mig att det är så sjukt gott för! Perfekt balans mellan sött och salt och härligt saftigt! Är alldeles kär nu.

Idag drar vi vidare till Gainesville!

Mitt första möte med corn bread..

Likes

Comments

Så första inlägget! Det här är jag, och jag tänkte börja med att berätta lite om mig.
Om dagarna arbetar jag som kock och Kitchen Manager och bor på Nørrebro i Köpenhamn. Vardagarna innehåller mest just jobb men också häng med vänner och pojkvännen.
Vi reser mycket också och nu när jag börjar denna bloggen är vi på resa genom USA.
Så välkomna hit till min blogg om mat, resor och livet i Köpenhamn!

Likes

Comments