Header
bilder utan text

Trött efter vaccinationen så han somnade golvet.. lilla vän

Hedstromss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

träning och kost

När man inte vet vad man ska laga till middag men lyckas få ihop något fantastiskt! Det händer mig sällan..

Tacofärs med havre-matgrädde och tacosalsa ner bland lasagneplattor och tunt skivad zucchini. Succé hos alla i familjen!

Hedstromss

Likes

Comments

vardag

Jösses. Som liten stökat inatt, har inte varit värre på länge! Vi tog tag i dagen ändå och gav oss ut i naturen med bär-ryggan och hunden. Ryggsäcken är så praktisk då man kan vandra hur man vill trots ett litet barn med utan att behöva rulla barnvagnen. Vagnen kan begränsa rätt mycket, åtminstone i skogen. Vi tog lite mellis innan vi åkte hem för att sova middag.

Senare av dagen spenderades på stan med en vän, tror vi testade mössor åt mig i stans alla butiker men till sist nöjde jag mig med en simpel grå som faktiskt värmde mer än den såg bra ut. Skönt med värme för öronen nu!

Hedstromss

Likes

Comments

träning och kost, vardag

Tack för denna kaloribomben!

Idag har vi varit på barnavårdcentralen hela familjen då V fick vaccinationen. Det skär i mig att han blir så ledsen vid sticken. Han hämtade sig snabbt dock och vi satt kvar ett tag i väntrummet efteråt så att han fick leka med alla roliga saker de har där!
På vägen hem gick vi förbi vårt favoritcafé och köpte med oss fika hem till lunchkaffet. Jag slog på stort och tog denna helt crazy upplevelsen! Så god!

Nu blir det sova och så får vi se om det kommer någon feber hos liten under natten. Det brukar kunna ge en släng av feber den där vaccinationen.

Hedstromss

Likes

Comments

vardag

Bär-ryggsäcken gjorde premiär! Roligt tyckte V!!

En varm och skön höstdag som började med lite tjafs hemma men slutade med en tur till skogen som gjorde gott för oss Alla!

Hedstromss

Likes

Comments

barnkläder

Ball jacka och jeans från Lindex!

Jag älskar att handla barnkläder. I början var jag mycket för grått/vitt men med tiden handlar vi mer färgglatt och gärna med djurmotiv. Personligen tycker jag att små barn klär så mycket bättre i färg och mönster. Livet ska vara färgrikt att upptäcka, inte svartvitt!

Hedstromss

Likes

Comments

personligt

När denna lilla gosse går mot mig med ett leende och landar i min famn med en jättekram och lägger sitt huvud på min axel. Han blir bara charmigare, hur är det ens möjligt!
Hedstromss

Likes

Comments

träning och kost

ett flak med nocco stårvår balkong! ♡

Idag fick jag en 1a på 65 kg i böj! Jag är så glad och det går verkligen framåt för mig nu! I onsdags körde vi en grym WoD också och imorgon blir det nog överkropp på gymmet. Jag är sååå fast för träningen. Jag älskar den!

Hedstromss

Likes

Comments

inredning

Jag älskar kuddar och gardiner! Det gör allt för rummen.

Hedstromss

Likes

Comments