snart sticker vi på julkul ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 1073 Readers

Likes

Comments

vad önskar jag mig?

jo, inte mycket alls, har ju fått iPhone 5s, dator, skärm samt någonting varenda dag

men brunt löshår, 50 centimeter från rapunzel eller från en som säljer i gävle
plattång
krustång
tretång
volymtång
strippstång
pengar
färglinser

sen är det nog inget mer?

  • 1090 Readers

Likes

Comments

sitter med klassen och fikar, kom lite sent till luciatåget så hann inte se..

  • 1087 Readers

Likes

Comments

Madde sov hos mig inatt och jag vakna typ 6 då mitt alarm gått sedan 5 och madde hör klockan än haha för jag reagerar ej.. tog bussen till skolan, kolla film där sen kunde jag inte gå mer då ja va trött & kall..
somna typ halv 10 och norha väckte mig nu så vi är påväg till lötbäcken för att vara hos min stödfamilj, vara ute o leka, kolla film, dricka varm choklad! mys!

  • 1109 Readers

Likes

Comments

så sjukt kär i vädret vi har nu, massvis med snö så är jämt ute och leker! sov hos zacke & helena idag, somnade 5 på morgonen för ja kollade på massa avsnitt från paradise hotel, enda anledningen till att jag kollar är för att dom super & knullar 😉
har lekt i snön, ska spela Sims med linnea snart men först en dusch! puss

jag som alltid sover så hårt..


Likes

Comments

foundation som jag fick av mormor, vet ej pris men den är typ krämig som grädde, lätt att användasöta julstrumpor!en jacka från vero moda, skitsnygg & varm till vintern, finns i svart & grönt också, 900 kostar den! billigt för e så bra jacka.


  • 1109 Readers

Likes

Comments

shit vad mycket snö, så kär ❤️ sitter i bussen som är typ 20 minuter försenad.. åker väl snart, påväg till skolan! så jävla bäst! inatt sov en vän till mig hos min mormor med mig, bäst!

  • 1114 Readers

Likes

Comments

Ska tydligen komma massvis med snö ikväll, 10-30 cm, och 10 minus, UNDERBART! äntligen! längtar så jävla mycket, hatar fan sommaren..
sitter och äter i skolan nu! blir väl antagligen ahuset sen, sviiiintråkigt ändå men.. hihi

bilder från igår!
bäst <>  • 1128 Readers

Likes

Comments

Precis kollat på julkalendern, tragiskt att jag går upp 6 för att se julkalendern 07:15 och börjar skolan 08:55.. åh, haha! men kan verkligen inte missa det, öva på julkänslan nivet ;) har gjort mig klar, linnea ska med bussen nu & jag går sen.. puss  • 366 Readers

Likes

Comments

Myser oss ner med varm choklad, mackor & julkalendern, nyduschad & fräscha! skola imorgon så lägger oss och sover om ett tag! pussLikes

Comments