Jag har haft det ganska tufft att komma tillbaka efter att jag ramlade ner. Jag tvekade inte till att ta mig upp igen i ringen men däremot då har jag fegat ur en del och inte riktigt vågat göra alla rörelser. Jag kan men hjärnspökena har spökat i min hjärna. Ikväll på dagens träning så släppte äntligen mycket och jag klarade en hel del saker som jag inte klarat tidigare. Känner mig då lycklig att jag äntligen fixade dessa saker. Det var sista gången idag, i Jan börjar fortsättningskursen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag sprang jag och min bästa vän ett lopp som heter santa run, ja ni kan säkert lista ut vad det innebär. Det var en hel hög med människor som sprang ett lopp med tomtekläder. Loppet var 3km, det startade och slutade i kungsträdgården. Loppet gick igenom gamla stan. Det var ett roligt och lite annorlunda lopp. Dem som ordnade detta är en förening som gör det gratis, pengarna som dom går in går till välgörenhet, så det var för en god sak.

Igår körde jag och min kollega ett backstyrkepass, det var en rolig men jobbig träning eftersom vi gjorde allt i en backe. Det är inte så ofta som man specifikt tränar i backe.
Passet var i två delar. Del ett bestod av tre olika varv av styrka.
Varv 1
Höga knän
Hälkick
Springa med raka ben
Löprusch

Varv 2
Spänsthopp
Höga knän baklänges
Sidohopp
Löprusch

Varv 3
Hjulet
Sicksack på sidan
Enbenshopp
Löprusch
Allt gjordes 50 meter upp sen gå ner och sen upp igen, 1 min vila mellan varje varv

Del 2
4*20 sek intervaller upp för backen.

I veckan arbetade vi med bokstaven M och vi avslutade arbetet med att göra mjölk monster och dem blev så fina :)

Likes

Comments

Idag på träningen fick vi göra en hel sekvens med snurrar. Alltså flera rörelser efter varandra med snurr. Jag som är så känslig hahha mår fortfarande illa och känner mig spyfärdig fortfarande efter att träningen slutat en timme tidigare. Det var roligt och såg väldigt graciöst ut men detta med att snurra är inte riktigt min grej är så fruktansvärt känslig.
Ska sova och hoppas att det försvinner.
Bjuder iallafall på en bild.

Bortsett från armen så är jag rätt nöjd med denna :)

Likes

Comments

Har kommit på mig själv flera gånger den här veckan att jag inte bloggat,men när jag väl kommit på det så har det varit sent eller så har jag inte riktigt vetat vad jag ska skriva så har därför hoppat bloggandet denna vecka.
Den hör veckan har jag varit i både f-klass och i årskurs 1. Jag har haft lektioner och vi har även åkt skridskor. Jag gillar när jag får ha många bollar i luften samtidigt och när jag får göra saker som utmanar mig. Att få görs olika saker, att få bestämma och ha ett ansvar det är det bästa jag vet så just nu trivs jag väldigt mycket med mitt uppdrag då jag har allt detta. Jag hoppas att det får fortsätta så.
Jag har tyvärr inte så många bilder från veckans träning, men visar dem jag har. Har en hel del bilder från veckans arbete i min klass.
Har nu kört lite yoga och stretch så skönt för kroppen och dessutom bra så jag ska kunna bli lite vigare och klara övningarna bättre och snyggare i min träning.

Nu blev det mest blaj känns det som men men.

I tisdags körde jag intervaller på löpbandet den bestod av tre delar 1 backintervaller 30 sekunder x4
2 snabba intervaller 30 SEK x 4
3 upphopp 10 st jägargång 10 st och skridskolopp 10 st
Detta var ett varv med lite löpviljan emellan. Skulle köra detta så många varv jag han på 25 min så det blev ca 3 varv.
Jag har även kört två yogapass och två stretchads denna vecka tre med idag.
På poolen så tränar vi koreografi inför dansuppvisningen. Svårt men roligt.

Avslutar med några blandade bilder.

Likes

Comments

Vi håller just nu på med att träna på en korriografi inför dansuppvisning. Det jag pratat om är pol så klart. Det ska bli en julshow i dec ska bli roligt.
På dem vanliga träningarna så varierar vi mellan snurrar och klättring men nu när vi tränar på dansen så blir det ju mycket snurrar i flera omgångar vilket gör att jag blir illamående. Fick vila lite mellan varje omgång.
Är ändå nöjd då jag fick bra snurrar vilket jag inte fått tidigare, känns som att dem sitter bättre nu.
Kan inte lägga upp filmen här men visst en bild på sista delen av dansen.

Inte så snygg dock, med lite mer träning så blir det snyggt :)

Likes

Comments

Svårt att förklara men det är som ett lyckorus i hela kroppen och hela jag lyser upp. Känns fantastiskt att känna sådan glädje :). Alla dagar är så klart olika och vissa är bättre än andra men i det stora hela tycker jag att vi har bra dagar. Finns många utmaningar men jag gillar det nu när jag hittat drivkraften och på vilket sätt jag borde arbeta på för att det ska fungera.
Dena vecka arbetar vi med bokstaven B.

Vi arbetar även med ord och meningar,idag jämförde vi långa och korta ord.

Likes

Comments

Alltså shit har galet ont i ryggen efter gårdagens träning. Galet jobbiga övningar där man skulle ha ringen på ryggen alltså man ligger på ringen med endast ryggen. Roligt men sjukt obekvämt :)

Idag har jag varit ledig pga begravning. Vi fick ta farväl av en fin person men han kommer nu få träffa farmor och farfar där uppe.

Dagens träningspass skulle egentligen ha varit först ett tröskelpass på bandet och sen ett styrkepass men kroppen sa ifrån efter tröskelpasset då jag fortfarande är förkyld då valde att hoppa styrkepasset och körde cykling i 25 min istället. Är ändå nöjd man måste lyssna på kroppen.
Tröskelpasset innebar iallafall 2x10 i ett tempo innan mjölksyran sätter igång med 2 min vila.

God natt

Likes

Comments

Jag blir förvånad över att en kväll på krogen ger fler läsare än en ett pass på gymmet. Är det alltså mer intressant att läsa om en kväll på krogen än när man kör ett pass på gymmet? Tycker det är lite spännande, tror just det inlägget har mest läsare för tillfället 😘

Har blivit väldigt dåligt med träning sista tiden pga dålig ork och sjukdom med  jag hoppas vara på benen igen från och med måndag och att jag då ska kunna följa hela min tränings plan.

Har fått höra denna vecka "vilket bra jobb ni har gjort med klassen, det är stor skillnad" blir lycklig när jag får höra det. Det var vad jag behövde.

Jag vet att vi gör ett bra jobb och vi ser framsteg med klassen men man blir lätt hemma blind när man är i det hela dagarna.

Avslutar inlägget med att visa lite blandade bilder från vad  i gjort i förskoleklass samt den lilla träning jag genomfört.

Elefanter på bokstaven E som vi arbetat med denna vecka.

Från måndagens träning :)

Likes

Comments

Igår var vi på 60 års fest och det var minst sagt ett annorlunda ställe att ha en fest på men det var mycket spännande och roligt.
Det vi visste var att vi skulle till atlas copcos gruva och sen efter till en lokal i närheten. När vi väl kom dit blev vi insläppta och välkommen av värdinnan. Vi fick välkomst drink och väntade in alla gästerna. Själva huvudpersonen skulle komma efter alla och det var en överraskning för honom. När alla fått välkomst drinkar så fick vi veta att vi ska tillbringa kvällen i en lokal i själva gruvan, hahha shit what finns det en festlokal i en gruva så spännande, men ja det fanns det. Det fanns också ett rökrum det var nog länge sedan man såg ett rökrum.
Vi fick titta på en utställning om gruvan och sen gick vi in i lokalen och sen började festen.
Det var en mycket trevlig och annorlunda 60 års fest :)
Vi delade upp oss i lag efter middagen och körde quiz med frågor från 1957 och mitt lag vann, yeeeaahh :)

Idag söndag ska jag förbereda lite inför kommande arbetsvecka, veckohandla och ta det lugnt. Får se om det blir någon träning idag.

Trevlig söndag alla

Likes

Comments

Det är första gången denna termin som jag känner mig glad över att få vara med min klass och glad på jobbet. Eller ska inte säga att jag inte trivs på jobbet det är mer att det varit så tufft med gruppen att det varit jobbigt,det har gått inperioder då jag känt mig ledsen. Men nu börjar vi se framsteg med gruppen och denna vecka har vi kunna göra en massa saker vilket känns fantastiskt bra. Det är roligt när man börjar se resultat på det man gör det är då man börjar känna vilket bra arbete jag gör. Jag ska också ge kread till min kollega som faktiskt stöttar till 100% och ger mig massa tips och idéer. Vi kompletterar varandra bra, tycker iallafall jag.

Det har inte blivit så mycket träning denna vecka. Tränat arial och pooldance. Varit fruktansvärt trött på morgonen så har inte orkat med yoga, nya tag nästa vecka.

Ikväll vankas det 60 års fest.

Trevlig lördag alla

Lite bilder från förra veckans träning :)

Likes

Comments

Instagram@student06