24 timmar i Rom med min bästis. Så ägigt!! Vi drack prosecco och öl och åt pizza och pasta och hann med piazza Navona, Pantheon, Vatikanen och Colosseum. Vi fick nya vänner som vi träffade i gaykvarteret och drack med hela kvällen. Så mysigt och så trevligt 💟💟

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Och så var man återigen tillbaka i skolbänken med nya ämnen och nya lärare. Den här terminen läser jag 9(!!) ämnen till skillnad från förra då jag läste 6. Några ämnen är jag dock lite taggad på, ska bli jättekul att läsa bland annat Contemporary Art History och Interior planning.

Likes

Comments

Totalt 6h i bil för 5h i Venedig.

Som tidigare nämnt så är logiken i min och Nicoles reseplanering lika med noll.

Fast det va så jävla värt!!!! Vill inte va en klyscha men är uppenbarligen en: jag är kär i Venedig

Likes

Comments

TRIANGL var så snälla att dom skickade en bikini till mig och den fick jag inviga på stranden i Viareggio. Så fin är den!!

Tack Triangl 😚

Likes

Comments

Igår tog vi tåget till Viareggio för att få semestra lite på riktigt, på en strand, under ett parasoll och havet några steg bort. Det ägde. Vi njöt av varenda sekund!! Synd att sommaren är på väg bort, annars hade jag åkt hit hela tiden.

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag tog vi en tur på stan och såg lite viktiga byggnader o sevärdheter och besökte även min skola. På vägen hem åt vi glass på mitt favoritställe och ikväll ska vi ta en aperitivo. :))

Likes

Comments

Tillbaka i Florens och därmed update!
Jag och Nicole gjorde ångestresans mamma på vägen hit; tåg ner till Malmö (i kupé med folk som inte riktigt hade hygiendelen helt down) byte till tåg till CPH spenderade natten där, flög till Bologna och åkte buss till Florens. Vi fick frågan igår kväll "men varför gjorde ni så? Var det billigast?", vi kunde inte svara på det för det visste vi inte ens själva.

Så igår hände inte mycket bortsett från en middag på santo spirito men idag har vi hajkat upp till San Miniato och ligger för tillfället och svettas i rosenträdgården.

Ciao for now

Likes

Comments

Fyra dagar och tre nätter spenderades i down town Köpenhamn. D r ö m. Vi cyklade överallt, åt massa gott, såg saker man borde se när man är i CPH och va på tivoli. Allt ägde!!!!!

Likes

Comments