Header
View tracker

Satt upp en egenbygd bokhylla nu på kvällen. Vid ska låta den torka till imorgon innan vi ställer grejer på den men tycker det blev bra! Passar bra in då vårt soffbord och TV-bänk är i samma stil med mörka brädor.

Det var så mörkt när jag tog bilderna, sorry för det men uppdaterar imorgon när vi "inrett" hyllan med fler bilder.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Fick hem ett paket från H&M igår. Bland annat denna glittriga body! Kommer passa perfekt till ett par mörka jeans eller en kjol.

Likes

Comments

View tracker

Mina två orkidéer har länge sett väldigt dystra ut. Med några blad och inget mer. Men nu på hösten och vintern så har det kommit knoppar och sen har faktiskt den ena blommat ut!! Så fint! Trodde aldrig det skulle hända igen. Den andra är på god väg med ett par knoppar.

Jag har ingen aning om när det är säsong för orkidéer men jag har väntat länge på att den ska blomma så är sjukt nöjd! Nu hoppas jag bara att den andra kommer tätt efter.

Likes

Comments

Köpte ett nytt lack här om veckan, ett grått från H&M. Tycker det är så snyggt med gråa naglar och även matta så idag tog jag även på mitt matte top coat från O.P.I som verkligen är sååå bra!! Funkar på alla lack som jag har testat.

Försöker alltid att spara ut mina naglar men de går alltid sönder förr eller senare. Den här gången har de hållt sig relativt hela men får se hur länge det håller i sig.

Likes

Comments

Står på centralen, har faktiskt tåget framför mig och ska snart få gå på. Det har varit en bra kurs men nu ska det bli skönt att komma hem.

Hoppas SJ klarar av att hålla tiden, hit var det inga problem!

Likes

Comments

Är i Stockholm på kurs i offentlighet och sekretess, så spännande och jag hoppas på en lika givande dag imorgon. När det var slut idag så tog vi oss till sovstället
efter ett par mindre "kartproblem". Tog en svängom på stan och sen till en tapasrestaurang. Väldigt god mat men räkorna på bilden var så otroligt svårskalade och vi fick tillslut ge upp.

Men nu ska ni få höra!!! När vi skulle betala så berättade de att man skulle äta dem med skal på. Haha!! Kanske kan få maten med en instruktionsbok nästa gång ;)

Likes

Comments

Blev sugen på lite gott här på kvällskvisten. Det fick bli melon, skinka och heta räkor.

Imorgon ska jag åka på kurs till på onsdag. Det ska bli väldigt intressant! Enda negativa: tåget går vid 06. Gäsp.

Likes

Comments

Idag har det inte blivit många knop gjorda. Har faktiskt spelat Sims och suttit i soffan hela dagen, ätit lite pepparkakor och druckit saft.

Ska ta mig i kragen och i alla fall tvätta strax så jag har lite kläder till en ny arbetsvecka. Det hade varit skönt att träna också men det är så fasligt mörkt ute. Längtar tills det ljusnar igen men det är ju mysigt med alla tända ljus så här års!

Likes

Comments

Lördagsmiddagen blev plock av en massa gott! En ny sak är friterad avokado, helt okej gott faktiskt. Till efterrätt blev det smördeg med nutellamousse, bär och banan.

Nu blir det soffläge hela kvällen! Kanske tar en omgång två på efterrätten ;)

Likes

Comments

Började dagen med en morgonpromenad på ca en timme till och från affären. Kom hem, gjorde mig en kopp varm choklad med marshmallows i. Hur gott?! 😍

Likes

Comments