Åååååh har varit sjuk i ett par dagar nu så har inte kunnat träna någonting 😬 men hoppas att jag är på bättre spår på måndag och kan återgå till både jobb och träning!

Försöker minska ner på både socker och gluten men det är väldigt svårt när man är sjuk. Kroppen skriker efter allt som finns typ haha!

Sååååååå....... jag åt nutella med frukt :) och på kvällen tjatade jag till mig hemmagjord sushi ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har haft mycket problem med appen både igår och idag. Den laddar i all evighet men kommer inte fram till någon lösning. Igår fick jag helt enkelt hoppa över passet, men gjorde två idag så det var ingen fara!

Började med ett kort styrkepass och gick sen ut för konditionsträning, phuuu!

Har idag även tagit bort mina fina lösögonfransar, de har skavt och sådär så nu ser det inte ut som om att det finns några kvar. Det gör det givetvis men blir konstigt när de var så långa, haha!

Unnade mig en glass hem från jobbet i veckan. Mums!

Likes

Comments

Mycket på gång. Nytt jobb och allt som hör därtill, därför dålig uppdatering. I alla fall så gjorde jag ett magpass idag och det brände!! Härligt 😃

Imorgon väntar ett dubbelpass (och kommer tyvärr att missa ett pass denna vecka. Ibland kommer livet emellan och det är okej att det gör det, kom ihåg det!).

Pass 12 av 59!

Likes

Comments

Gjorde precis pass nummer tre och fyra. Det sista passet var endast rörlighet och väldigt lugnt. Pass nummer tre däremot käre tid vad jobbigt, det var tre varv av en alldeles för jobbig pyramid efter första varvet ville jag bara lägga mig ner och grina. Det gjorde jag som tur var inte och nu känns det väldigt skönt :)

Skulle egentligen ha tränat igår men gjorde fransar och hade glömt att man inte fick blöta ner dem på 24h hehe. Vilodag!

Pass 4/59

Likes

Comments

Sådärja, nu var pass nummer två gjord för andra gången. Känner nu i efterhand att det ändå var helt okej, jag hade bättre förutsättningar den här gången. Det var inte slask, det snöade inte, jag behövde inte göra no. 2 och klockan var inte före 12.00. Fyra komponenter som annars gör sig ganska självklart för att inte ge sig ut på en löpvända, men jag vet inte, fick kanske black out sist.

Givetvis hoppade jag över 6000 sekunder lågintensiv löpning som uppvärmning och gick istället, men jag dividerade med mig själv och det var helt okej. Imorgon väntas Alien-pyramiden och allt vad det innebär.

Köpte förövrigt en sjukt snygg tavla igår. Har varit ute efter en jorden-tavla väldigt länge och så var den bara där, helt fantastiskt :)


Pass 2 av 59

Likes

Comments

Dum, dummare, Amanda. Jag har börjat använda appen "FMTK", det vill säga Försvarsmaktens Träningsklubb, redan där blinkar varningssignalerna i neon BACKA, SLUTA, NEJ!

En otroligt bra app, vad jag kan utläsa från att ha gjort den mesta av min research från horisontellt läge. Appen är uppbyggd på att träna enstaka pass eller gå efter ett program. Givetvis valde jag program och såklart den som heter Utmanaren. Tävlingsmänniskan i mig tog fullständigt över och jag blev exalterad över att om 12 veckor och 59 pass senare kommer jag att vara klar!

Började i helgen med ett styrkepass som heter Avstämning, joja de va mig ingen dålig avstämning för en avdankad fd. simmare som inte tränat regelbundet sen den dagen jag tog mitt sista armtag men jag tog mig igenom. Idag var det dags för det första konditionspasset som var 3000 meter högintensiv löpning. Det var ren och skär självplågeri från start till mål. Jag ska ärligt säga att jag inte sprang hela vägen men intalade mig själv "att den bästa träningen är den som blir av".

Snart framme, snart hemma, snart får jag duscha! Sneglar ner på telefonen och ser till min förskräckelse att appen har klickat ur sig från passet!!!! (vilket egentligen var helt och hållet mitt eget fel då jag inte låste telefonen när den låg i fickan) NEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!! Ingenting blev registrerat....jag orkar inte.....ska jag göra om det? eller ska jag ta bilen och åka tre kilometer? Eller ska jag se det som en chans att göra om utan att fuska (försöka överleva).

Har inte ett självklart svar på den frågan men jag tänkte att ni ska få följa med på mina 12 veckor långa resa av självplågeri, i hopp om att när det väl är slut så ser jag glädje i att jag blir utkastad från ett pass, för då får jag göra det igen. Där är jag inte riktigt ännu.


Nedräkning 1 av 59 (2 egentligen...)

Likes

Comments