Header

Äntligen har jag tagit fram min cykel och det är då sannerligen ett tecken på sommar. Så nu får solen och värmen hålla i sig! Min fina cykel fick jag för ganska precis ett år sedan, på min 25 års dag. Då var den också pyntad med ett citrusträd och blomster.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har börjat använda LCC - Löwengrip Care & Colors hudprodukter. Eller i alla fall två av dem. Tänkte testa under minst en månad innan jag ger en recension och ser om det gör någon skillnad. Jag har alltid varit ganska slarvig med min hudvård för att jag har haft bra hy ändå. Tvättar med tvål och vatten och smörjer in med det som finns närmast. Dock får jag ofta mycket finnar och andra orenheter främst runt munnen. Vilket inte är jättekonstigt för jag tar mig ofta på hakan när jag jobbar och tänker (haha!!!) sen uppkommer dem givetvis i samband med mens.

Men nu ska jag tvätta mig med Clean & Calm och smörja in med The cream och försöka sluta ta mig på hakan när jag tänker så ger jag en recension efter ett par veckor. Har även tänkt att jag ska köpa hem schampoo och balsam, men ska först använda upp det jag har.

Har ni någon erfarenhet av LCC eller annan hudvård?

Likes

Comments

Idag hade vi en av våra ät vad du vill dagar. Vi brukar ju äta vad vi vill andra dagar också men dessa dagar äter vi inte samma sak. Jag åt sötpotatispommes (köpta frysta, vi brukar göra egna annars men de var goda!), aioli, salami och räkor med grönkål. 

Alltså det sistnämnt är SÅ GOTT. Åt det hela tiden i Thailand, oklart om det var grönkål då, men det funkar minst lika bra. Sen är den en sky till gjord på ljus thai soya och ostronsås. Bästa av allt? Det tar ungefär 2 minuter att göra. Och självklart trocadero till.

Likes

Comments

Igår kom en vän över och vi drack lite, kollade hockey och sen gick vi ut för att möta upp några fler han känner. Lugn och rolig kväll som slutade på Harrys. Haha, har aldrig varit in där tidigare men det var mycket blandad ålder. Det blev dock en relativt tidig kväll, man är inte 18 längre.

Likes

Comments

Bjöd mamma och bror som sagt på middag igår, kött och potatisgratäng. Sen hade jag gjort en tårta bestående av smördeg till botten (och kanterna), stekt banan som är mosad i botten och sen mjölkchokladmousse. Topping är kakao och lite smält mjölkchoklad. Så himla gott! däremot tog den lite tid att göra då det var många steg och mycket väntan.

Idag är planen att bara göra det som faller mig in. Känner mig lite trött och seg så det får jag unna mig.

Likes

Comments

En snabb uppdatering av dagens gula outfit! Härligt med lite färg tycker jag. Nu kom min sambo hem som har varit och hämtat min bror och mamma som ska få lite middag och en tårta jag bakade igår. Ska bli kul att visa dem lägenheten. Mamma var med och flyttade in men min bror har inte sett den ännu!

Likes

Comments

Hur lycklig blir man inte av vädret? dock en aning ostabilt och växlande. Gick hem efter jobbet med halsduk i 22 grader. Haha! Kändes lite konstigt att möta personer i shorts och linne. Kom hem, bytte kläder och sen gick vi ut och åt en glass. Härligt med lite sommarvärme äntligen.

Köpte mig två mårbacka pelargoner också. Har tröttnat på mina orkidéer som allt för ofta endast har blad och inga blommor, så de har blivit dirigerade till ett annat fönster. Nu fattas det bara att byta ut gardinerna till ett par mer somriga. På grund av vår takhöjd så måste vi specialbeställa, vilket gör att jag skjuter fram det längre och längre.

Likes

Comments

Fick syn på ett väldigt mysigt fik i Malmö också. En snabb googling senare så såg jag att fiket tydligen blev Årets fikaställe i White Guide år 2014. Såg dessutom väldigt många macarons i fönstret och som den sockerälskare jag är så kunde jag inte hålla mig länge. Jag var tvungen att gå in! Dessvärre så var alla macarons slut...typiskt! Men om jag någon gång kommer tillbaka till Malmö så ska jag verkligen ta en fika och förhoppningsvis är inte Macaronsen slut den gången.

Likes

Comments

Dålig uppdatering de senaste dagarna men jag har verkligen haft det fullspäckat. I måndags åkte jag ner till Malmö och vaknade olidligt tidigt på tisdagen, av mig själv dessutom. Tog mig ut på en turistvända (resultatet är bilderna ovan!) innan utbildningen i Strategisk intern kommunikation skulle börja. Det var en väldigt lärorik och spännande dag!

Och Malmö! Vilken fin stad! Vill absolut komma tillbaka, fast på semester så jag kan turista på riktigt :)


Likes

Comments

Det blev tillslut en tacopaj till middag igår. Det är ju både väldigt enkelt att göra och väldigt gott. Men det är faktiskt inte då ofta vi äter paj. Kanske får bli ändring på det nu för det var mums.

Idag går i alla fall tåget mot MALMÖ!

Likes

Comments