En inflik här är sannerligen på sin plats efter veckor utan livstecken. Så går det dock när livet med allt vad det innebär kommer emellan. Mycket saker har hänt sen sist och minst lika mycket är på gång. Företaget är officiellt igång, yeeey!!! SÅ SPÄNNANDE! Med det kommer givetvis mycket arbete med vilket förklarar frånvaron här. Det har varit mycket jobb med hemsidan, fix med Instagram-kontot, mycket mejlande samt lite möten! Ett av mötena var otroligt spännande och positivt så här händer redan grejer som ni hör! SÅ himla kul!!!

Nu ska jag slänga i mig nått att äta så jag klarar tio timmars nattjobb (mindre kul...). Ha de!

http://www.hedenskogdesign.se
http://www.instagram.com/hedenskogdesign

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vilken härlig lördag jag har haft! Underbar sovmorgon, härligt väder, slapp-frukost med S och inte en massa måsten. Hur skönt?! En riktigt lat och skön dag vilket var välbehövligt. Dagen fortsätter i samma lata takt ikväll då vi bara ska käka gott och kolla film!

Annars då? Har tre saker i skallen som jag vill göra just nu. 1. Boka en resa till solen. 2. Börja fixa i ordning mitt visningsrum. 3. Köpa en kamera (trött på mobilbilder). Dessa saker får dessvärre vänta en stund, resan gissningsvis något längre än kameraköp och att fixa visningsrummet. Allt har sin tid här i livet!

Trevlig lördag på er!

Likes

Comments

Hej hej hallå! Den efterlängtade helgen är äntligen här och ingen är gladare än jag! I onsdags gjorde jag mitt allra första jobb med mitt företag, Hedenskog Design. Det var inget inredningsjobb utan jobb på en mässa, närmare bestämt på My Dog på Svenska Mässan i Göteborg. Detta är något jag kommer att hjälpa en samarbetspartner med till och från, speciellt nu i starten av mitt företag. Jag har alltid trivts med att arbeta med kroppen så detta var inga problem för mig (det var dock en simpel monter så ska inte ropa hej än, haha). Hur som haver så var det roligt att vara med och lära. På söndagkväll ska vi tillbaka för att riva och på måndag har vi en ny mässa att jobba på!

Annars? Idag har jag suttit med datorn i knät exakt hela dagen och betat av mejl, planerat en massa saker, fixat med hemsidan m.m. Då jag börjat skicka iväg en massa mejl så känns det verkligen som att mitt företag startat NU, IDAG. Det är lite finlir kvar med hemsidan sen ska den publiceras med. Spännande tid i livet nu!!!

Sneak peak på hemsidan nedan. Den är som nämnt ovan inte färdig och publicerad ännu och nej, bilderna är inte mina och jag kommer givetvis inte att använda dessa. De är ENBART exempelbilder som ska bytas ut till mina egna!

Likes

Comments

År 2017 är härmed förbi vilket jag tycker känns skönt. Det har för min del varit ett turbulent år på många fronter och min förhoppning är att 2018 ska bjuda på lite mer stabilitet och ro. Vi får väl se hur det går med det. Nyåret firades in hemma i lugn och ro då jobb stod på schemat på såväl nyårskvällen som nyårsdagen. Det var helt ärligt en jättetråkig afton för min del men vad gör väl det om 100 år? Smider redan planer på att fira jul och nyår i Australien nästa år så sparar mig till det!

Annars då? Hemkommen från jobb och trött som alltid. Musiken är på, kaffet är i handen och mina tankar har redan vandrat iväg till allt fantastiskt som jag hoppas kommer hända detta året. 2018 - LET'S DO THIS!!!

Nedan får ni en 2018-selfie, fyra favoriter från året som gått, en på S aka tomten & en random :-)

Likes

Comments

Idag skulle vara sista dagen på jobbet men istället gick den åt till att ringa runt till försäkringsbolag, vc m.m. En man ansåg igår kväll att det var en trevlig idé att köra långt över hastighetsbegränsningen och rätt in i min bil när jag var INUTI en rondell. Själv tyckte jag att det var mindre trevligt, ja rent av onödigt... Tackar gudarna för min reaktionsförmåga att svänga åt vänster då min kära vän mest troligt hade legat på sjukhuset annars vid det här laget. Idag är man ju allt annat än frack vill jag lova. Känner mig som 90+ och är om möjligt än mer otaggad på att jobba i helgen... Men det ska väl gå det med :-)

Några fler juliga Pinterest-bilder i en väldig brist på annat just nu.

Likes

Comments

Äntligen börjar saker falla på plats och jag ser ljuset i tunneln! Gör min sista dag på jobbet imorgon följt av jobb hela julhelgen samt nyår på mitt gamla jobb. Trodde man skulle slippa det i år men icke. Inte mig emot dock då lite extra cash kommer sitta fint efter mycket utgifter! Om ni visste så redo jag är på ett nytt år och en ny start nu! Ska bli så underbart att lägga 2017 bakom sig och blicka framåt mot nya äventyr!!! Det kommer att bli åka av, det vill jag lova! Men först som sagt en massa jobb och julfirande :-)

Bilderna nedan är från the one and only Pinterest.

Likes

Comments

Jisses vilket vinterland vi har fått! Det är till och med så att jag får lite jul-feeling (är verkligen ingen julfantast)!!! När vi ändå är inne på julen så vill jag tipsa om Victorians doftljus Winter Cinnamon, det är alldeles fantastiskt. Nog för att jag överlag är svag för doftljus men alltså detta är ju heaven! Fick detta i en goodie-bag förra året hos On Interiör i Göteborg. Det bästa med det (med alla Victorian-ljus) är att man bara behöver ha dem tända en kort stund åt gången för att rummet ska dofta dröm=de håller i en evighet! :-)


Likes

Comments

Snabb inflik för att visa något slags livstecken här efter en vecka utan någon tid till övers. Har ni sett Reform's nya köksdesign som är framtagen tillsammans med designern Christina Meyer Bengtsson? Den är DRÖM!!!

Likes

Comments

Vilken underbar start på dagen idag! Sovmorgon, solsken och en städad, fräsch lägenhet! Mycket bättre kan det väl inte bli om ni frågar mig. Okej, jag vaknade inte förrän 11.30 vilket enligt mig är åt pipan för sent men tydligen behövde jag sova... Resten av dagen är ännu oplanerad vilket känns skönt, precis vad jag behöver!

Likes

Comments

Rubriken ovan säger väl ungefär det jag vill få fram med detta inlägget. Jag har äntligen köpt webbhotell (som jag dessutom fick 50% rabatt på!!!) så jag har suttit och knåpat med detta i ett par timmar nu. Grymt bra lördags-syssla om ni frågar mig! Ännu bättre hade det varit om jag inte vore så fruktansvärt trött men man kan inte få allt här i livet...

Annars då? Jag har varit och fikat med lite folk och snackat jobb, storstädat lyan och arbetat framför datorn. Nu ska jag dock lägga ifrån mig datorn och vara ledig resten av kvällen :-) Bilderna nedan är från jobbet där jag pyntade lite i torsdags.

Likes

Comments