Då var det måndag och en ny vecka igen. Solen lyser utanför fönstret och kylan är ett faktum. Dagar som dessa ska vi dock njuta av då de är sällsynta. Annars då? Jobb är på schemat till klockan 14 och därefter den fruktade tvättstugan... Om jag längtar? Inte så va... Så länge ska ni få några snabba om mig.

> Jag är utbildad inredare & homestagingkonsult hos inredningskurser.se
> Jag är dessförinnan utbildad USK
> Jag älskar att resa
> Jag har lika många släktingar i Australien som i Sverige
> Jag har ett annorlunda synfel och har bara en lins i mitt vänstra öga
> Jag köpte en ny bil i fredags, en BMW :-)

Intressant läsning en solig måndag som denna va... ;-)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En superviktig byggsten när man är inredare är inspirationskällor. Inspirationen måste hela tiden finnas där om man ska utvecklas och kunna komma på nya tillvägagångssätt och lösningar. Vi finner alla inspiration på olika vis och olika ställen vilket är helt fantastiskt. Jag personligen finner inspiration i stort sett överallt! Jag kan se ett löv på marken och börja spinna på hur jag ska skapa en stol utifrån lövets struktur. Japp, det är på den nivån. Men nog om löv och mina udda idéer. Är du intresserad av inredning och vill ha inspiration på högsta nivå? Vill du se en liten del av de maffigaste inredningarna i världen? Gå då snälla in på The Cool Hunter -> HÄR! och bli inspirerad.

Bilderna nedan är från Bon Bon Bar i Göteborg där det utan tvekan blir ett besök nästa gång jag är i stan! :-)

Likes

Comments

Dagar och veckor bara springer iväg och jag hinner knappt stanna upp och andas. Det är mycket på gång nu som gör mig både peppad och livrädd. Trots en konstant oro och rädsla så är jag redo och välkomnar detta nya kapitel med öppna armar. Det kommer vara slitsamt och jobbigt men det kommer att vara värt det!

Okej, vad snackar jag om då? Jo, jag kan säga så mycket som att inom kort kommer jag lansera min alldeles egna och första hemsida!!! Detta är en pytteliten del av allt men mer om det en annan dag :-)

Likes

Comments

Lite inspiration från Pinterest får förgylla denna gråa och tråkiga tisdag. Jag vet inte om det finns något tråkigare än denna mörka och kalla årstid? Tvivlar på det...

Älskar dessa bilder nedan. Perfekt sammansättning och mycket lyckad känsla som inger lugn och harmoni. Hur mycket jag älskar bananplantan ska vi inte ens gå in på... Lite annat än min "lilla" bananplanta här hemma, hehe.

Likes

Comments

Farsdag har bjudit på kyligt men soligt väder. Vad mer kan man önska i mitten av november? Inte mycket. Dagar som denna får man passa på att knäppa lite bilder när solen vågar sig fram. Det är ju inte någon direkt överdrift med varan så här års. Nedan ser ni några snabba ifrån dagen.

Likes

Comments

Hallå där! Här sitter jag en söndag fm i november och skriver mitt första blogginlägg. Vad hände där? Det finns såklart en anledning till detta som jag kommer gå in närmre på en annan dag (när det inte längre är en hemlis).

Annars då? Frida heter jag, 24 år gammal och bor i Kinna mellan Göteborg och Borås. Mitt största intresse är inredning, som jag också är utbildad inom, samt resor! Vad kommer du få se i denna blogg då? Exakt, inredning & resor med allra mest fokus på inredning. Nu händer det grejer!!!

So long, F

Likes

Comments

​Test

Likes

Comments