Jag har funderat på börja blogga nu i några dagar och har äntligen bestämt mig att ta mig an det.

Så, jag tänkte beskriva mig själv lite, vem jag är, vad jag gör och så vidare..

Jag heter Cornelia Hedeberg och fyller år första april. Jag går sista året på gymnasiet på hvitfeldtska. Jag lirar innebandy och fotboll på min fritid, och älskar att röra på mig. Vilket är tur, för jag älskar även sötsaker.

Jag är en person som är väldigt blyg i början, och sen när jag är bekväm kan jag prata på hur mycket som helst... Jag tycker om att ta bilder och är även intresserad av mode, smink med mera... Älskar även att umgås med mina fina vänner och att vara med min fina kille.

Så, vad skall denna bloggen handla om? Jag tänkte skriva lite om mitt liv vad jag gör, lägga ut massa bilder (förhoppningsvis)... alltså lite blandad helt enkelt. Jag hoppas såklart att ni kommer att gilla de, och jag hoppas att jag kommer att kunna hitta på lite roliga saker att skriva om.

Tänkte börja med att berätta lite om vad jag gjort idag och vad som händer imorgon.

Min dag idag har helt underbar! Jag vaknade tidigt för att gå upp och fixa mig för att sedan spendera dagen med Lisa, en av mina närmsta vänner. Vi gjorde en brunch tillsammans hemma hos mig som bestod av lite gott och blandat. Det var verkligen jätte mysigt, och med tanke på att både jag och Lisa älskar mat kunde det inte bli bättre.

På kvällen åkte jag hem till Carro, en gammal kompis sen vi va mindre. Var verkligen jätte kul att träffa henne med tanke på att vi inte träffats på månader... eller år typ.. Hon hade en fest hos sig där även Vendela var. Det var så kul att träffa de igen, och man känner verkligen hur mycket man har saknat dem. Hoppas starkt på att vi kommer att fortsätta hålla kontakten.

Åkte hem ganska tidigt från Carro eftersom jag har en viktigt match imorgon i innebandyn. Är verkligen så taggad och ser starkt fram emot den!

På kvällen ska jag till några vänner och sedan ska vi gå ut.. men mer om det blir de imorgon!


Hoppas allt är fint med er! Kramis

  • 3 readers

Likes

Comments