View tracker

mitt första "klädfotto".skit bra om jag får säga det själv.riktigt nöjd.själv har jag bara testat klänningen och smyckena.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 20 readers

Likes

Comments

View tracker

har haft en fantastisk dag idag.startat en blogg och det perfeckta vädret gjorde det bara betre.skit nöjd

Likes

Comments

View tracker

jag hade tänkt börja min blogg med en 'story time'.det är mycket som har hänt i mitt 12 åriga liv som människor inte vet.

det var sommarlovet 2015.vi hade bestämt oss att åka till Stockholm.vi skulle hälsa på någon familj som var nära till mina föräldrar.

när vi kommer fram visar sig familjen vara jättesnälla.jag blev bra vän med deras dotter Alexandra.vi hade bestämt att vi skulle sova över där inatt också.

efter en stund i huset blev jag och Alex trötta och ville gå ut.vi gick ut,och styrde våra steg till en sjö.men före det så hon att vi skulle igenom en skog för att komma fram.

mitt i skogen hör vi steg.inte steg av någon som rastar sin hund eller joggar.utan smygande steg.vi kollar på varandra och började gå snabbare.och då märkte vi att det var någon som följde efter oss.

tillslut börjar vi springa.vi kollar bak och ser 3 gestalter.inte långa.men inte korta heller.om man kollade på benen kunde man tydligt där att det var killar.säkert i 13-14 års åldern.alla hade luva åvanför huvet och Nike skor.på en av killarna kunde man se håret på.inte på de andra.

efter en stunds springande har jag och Alex panik.vi är fortfarande i skogen.utan telefoner eller något kontakt medel.så vi bestämer att gömma oss bakom ett par buskar isstälet för att springa.

killarna stannar precis bredvid buskarna vi är gömda i och börjar prata."var är dem?"frågar en av dem."vet inte,men vi hittar nog dem"säger en annan.de springer vidare och försvinner sedan.jag och Alex flyger upp ur buskarna och kutar hem.och från och med dess har jag inte vågat ta ett steg in i Stockholm.

  • 25 readers

Likes

Comments

mitt första inlägg får bli på min katt:Gucci,en 3 årig bondkatt

Likes

Comments