Hej, i helgen kommer jag uppdatera super dåligt. Min telefon ska nämligen på reparation ikväll, jag vet inte om jag kommer klara mig utan men vi får se!
Här kommer lite bilder från idag!
Kram HEDDA


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Halloj alla, nu har jag precis kommit hem & ska snart äta middag. Jag ska försöka plugga lite också, men vi får se om jag orkar det. Vi har prov på industrialismen på fredag men jag är inte jätte taggad måste jag säga.

Som ni kanske förstår så ska jag till Stockholm snart, kommer bli jätte roligt. Jag ska bland annat på 18 & 22 års fest, sedan ska jag ju så klart handla lite. Jag ska försöka hitta ett par nya svart jeans men det brukar inte alltid vara så enkelt.

Ha det bäst tills vi hörs, kram HEDDA


Är det bara jag som tycker att skorna här nedan är så sjukt snygga? Jag skulle nog inte passa i dom, men asså shit så fina!​

Likes

Comments

Hej & godmorgon, nu ska jag snart dra till skolan. Vi har idrott första lektionen & jag är taggad som vanligt, vi ska ju spela handboll. Älskar typ alla sporter! Sedan har vi också tyska, historia, kemi och svenska idag.

Blev ett väldigt kort inlägg men jag ville bara uppdatera innan jag åkte hemifrån.

Ha det bäst, kram HEDDA

Han får stå för bilden idag...

Likes

Comments

Hej, nu har jag varit hemma ett tag och städat, ätit, städat lite till och fixat lite nytt på bloggen. Jag är verkligen super duper nöjd med "bakgrundsbilden" älskar ju både rosa och glitter så den fastnade jag för direkt. Jag ändrade också namnet på bloggen, hade tröttnat på mitt gamla så det var dax för ett nytt. Kommentera gärna vad ni tycker om det? Skulle vara jätte roligt att få veta. Själv är jag som sagt väldigt nöjd!

Nu ska jag snart se Portkod 1525 Gala, älskar den serien och skådespelarna, tycker att alla är så sjukt duktiga!

Ha det bäst, kram HEDDA

Mina älsklingar...

Likes

Comments

Hej! Nu ska jag & Rebecka, my bestii, göra "BFF TAG" eller vad det heter! Rebecka kommer lägga upp den på hennes blogg så checka in det med, www.nattstad.se/anderssonrebecka!
Nu kör vi..

1. Hur träffades ni?
Vi hamnade i samma klass på högstadiet & innan det hade vi aldrig träffats men vi blev bästavänner nästan direkt!

2. Vilket är ert favorit minne tillsammans?
Har massor, men ett bra minne var när vi var på stan med några & duktiga som vi är så lyckades Rebecka & jag dra ned en ställning med underkläder på. Var sjukt pinsamt och vi bara sprang därifrån, hahah!

3. Beskriv varandra med tre ord!
Hedda till Rebecka: Underbar, rolig & galen
Rebecka till Hedda: Vild, social & rolig

4. Drömjobb?
Både vill i nuläget bli lärare men det kan ju ändras.

5. Något som du retar dig på med den andra?
Hedda till Rebecka: När hon pratar högt om mina privata grejer!
Rebecka till Hedda: När jag snor hennes pennor tydligen, men det kommer jag alltid göra!

6. Om ni skulle åka någonstans tillsammans, vart & varför?
Till Thailand, vi ska åka ditt när vi fyller 20! Kommer bli grymt!

7. Vem tar längst tid på sig på morgonen?
Helt klart jag, haha!

8. Favoritårstid?
Sommar, love it

9. Ålder?
Jag: 14 år, 22 november
Rebecka: 14 år, 6 oktober

10. Komedi, skräck eller romantik?
Skräck tycker jag, Rebecka tycker romantik!

Blev ett inlägg idag, ha det bäst!
Kram HEDDALikes

Comments

Hej, i morgon kommer jag inte blogga något för jag har både skola och fotboll. Jag och Rebecka ska som vanligt träna med damlaget efter skolan och jag kommer komma hem vid nio och då orkar jag inte blogga. Vilket ni säkert förstår! Nu ska jag duscha och basta lite, älskar verkligen att basta. Det är så avkopplande! Ha det bäst nu!

Kram, HEDDA

Snyggaste killen...

Likes

Comments

Hej, nu tänkte jag börja blogga lite igen jag känner att jag har lite ny inspiration så Let's do this!!! Igår åkte Rebecka med mig hem från skolan, vi såg på film och myste lite med min kusins barn. Dom är jätte små och gulliga, Axel är nio, Folke är sju och Elis är sex. Jag och Rebecka var lite "barnvakter" och det var super roligt. På kvällen när barnen hade gott och lagt sig så såg jag och Rebecka på en film, Tusen gånger starkare. Vi gick och la oss fem i tolv för båda var jätte sömniga. När jag vaknade så var jag ett år äldre än när jag somnade, jag fyller nämligen år idag, jippi, fjorton bast nu! Min älskade Rebecka, familjen och gästerna sjöng för mig och jag fick lite presenter. Av Rebecka fick jag ett presentkort på H&M och två jätte fina tröjor. Av familjen fick jag ett par nya fotbollsskor, en högtalare, lite kläder och lite annat. Av kusinerna fick jag ett presentkort på Gina som jag hade önskat. Är super tacksam för allt! Nu har Rebecka åkt hem och barnen ser på ser på Sune i Grekland.

Kram, HEDDASS

Likes

Comments

Hej, nu är jag hemma från skolan. Vi gjorde inget speciellt idag, kom hem vid fyra tiden och började plugga tyska och lite engelska. Nu ska jag se på tv och mysa lite.

Kram, HEDDA

Likes

Comments

Hej, jag och Alise har gjort granatäpplen doppade i choklad. De blev jätte goda!
Nu ser vi på film i stugan där vi "bor"
Kram, HEDDA
Det här inlägget kommer en eller två dagar försent!


Likes

Comments

Hej, nu är jag hos Alise. Jag ska sova här inatt och imorgon ska jag spela fotboll!
Nu äter vi lite, men vi ska äta middag senare ikväll.
Mer uppdatering då!
Kram, HEDDA
Likes

Comments