Hej!

Första inlägget från semestern på Gotland. Dagen började med sovmorgon. Så sjukt skönt. Vi bestämde att vi skulle till kusten redan igår.

Idag har jag och pappa varit i ett naturreservat i Ronehamn och gått. En av de finaste platserna i närheten. Eftersom att solen inte var framme när vi skulle gå i morse satte jag på mig en sweatshirt (som ni ser på bilden till vänster). Jag ångrade mig så fort vi satt i bilen. Det var så varmt ute. Det är klart att det var skönt att det var varmt men jag hade njutit mer om jag inte hade så varma kläder på mig.

Jag har spenderat kvällarna hittills med att läsa och dricka te. Boken jag läser just nu är Divergent av Veronica Roth. Om ni skulle vara intresserade av en bokrecension när jag har läst klart boken kan ni lämna en kommentar.

Tack för att du har besökt min blogg och jag hoppas att du gör det igen!

Puss och kram<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Det här är ju mitt första inlägg på bloggen så jag tänkte bara berätta lite kort om mig. Jag heter Hedda, jag är 14 år gammal, född 2002, born and raised i Stockholm och bor med min mamma och pappa. Jag har en syster också, men hon bor inte med oss längre. Jag har en hund och ett marsvin.

Just nu är jag på Gotland i familjens sommarhus. Här ska vi bo de nästa fem veckorna så jag hoppas att jag kan uppdatera lite här om vad vi gör och så.

På den här bloggen kommer jag göra inlägg om lite vad som helst. Kanske ett par bokrecensioner, ootd och lite inlägg om skönhet. Vi får se helt enkelt. Anledningen till att jag startade den här bloggen är helt och hållet för skojs skull.

Tack för att du har besökt min blogg och jag hoppas att du gör det igen.

Puss och kram<3

Likes

Comments