Dagen började med att klockan ringde 06:45. Till frukost så åt vi bagels med cream cheese, och Maja drack kaffe till. Efter att vi gjorde oss i ordning så åkte vi till skolan, och då var klockan lite efter 8.
Vi fick sitta och vänta på SYVen (?) ganska länge, men efter en halvtimme så kom hon. Eftersom vi kom igår så har vi inte hunnit välja ämnen, men vi sa att vi båda är intresserade av social science-ämnen. Vårt schema blev- psykologi, VA (Virginia) and US Government, English 11 (junior) och Zoologi (biologi).
Vi gjorde inte så mycket på lektionerna idag, lärarna pratade mest om vilka regler som gäller på deras lektioner och vi fick papper som skulle skrivas på. Förutom det så gjorde vi för-test i Government och English, för de ville se hur mycket vi kan. På zoologin så fick vi ett papper med massa ord, och vi skulle markera vilka utav de som är djur... skolan här är väldigt annorlunda och mycket lättare!
Till lunch så åt vi mini corn dogs, och det var helt okej. Vi har third lunch, vilket betyder att vi äter lunch kl 12:35.
När skolan slutade så kom Julie och hämtade oss med bilen. När vi kom hem så gjorde vi inte så mycket, men efter ett tag så åt vi middag. Det var någon typ av kött, potatismos, gravy och någon grönsak som jag inte vet vad den heter.
Efter middagen så fick de sina presenter, och de blev väldigt glada för dem. Jag och Maja gav typ exakt samma saker, även fast vi inte hade pratat om vad vi skulle ge innan vi köpte sakerna. Joel (värdpappa) fick två kepsar, en med Berlin-motiv och en med Sweden-motiv. Emma (värdsyster) fick två stycken T-shirts med samma typ motiv som kepsarna. Julie (värdmamma) fick en tysk kokbok och en svensk, och sedan fick de också en bricka och en grythandske med olika svenska saker på.
Vi gick sedan och la oss, eftersom vi bara sov några timmar natten innan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments