Idag är det tisdag, och det är första dagen av skolveckan. Vi var lediga igår, måndag, eftersom det var Labor Day. Jag tänkte sammanfatta helgen, från fredag till igår.
Fredag
I fredags så hade vi en helt vanlig skoldag, förutom att det var pep-rally på eftermiddagen. Då samlas hela skolan i gympasalen, och man sitter med antingen sin årskurs eller sitt lag om man är med i någon sport. Sedan så presenteras alla lagen och cheerleaders dansar. Det tog typ en halvtimme, och va ganska kul.
Sedan, på kvällen, så var det ett football-game på hemmaplan. Det var väldigt många som var där och tittade, och även fast jag inte fattade så mycket, så var det väldigt kul.

Lördag
I lördags så åkte vi till Dollywood, vilket är en park med åkattraktioner som har Dolly Parton-tema. Den ligger i Tennessee, så vi behövde åka 3 timmar med bil för att komma dit. Det var jättekul att vara där, även fast det regnade hela dagen och inte var lika varmt som det brukar vara. Det fanns ganska många åkattraktioner, men jag skulle nästan säga att majoriteten av parken var olika mat-ställen.
På väg hem så stannade vi på en restaurang där vi åt middag. Jag åt en pastarätt som var ganska lik carbonara, men med kyckling.
När vi sedan kom hem så var klockan nästan 12 på natten, så då gick vi bara och la oss.

Söndag
I söndags så gjorde vi inte så mycket. Vi åt först lunch på Little Mexico, och jag tog som vanligt en taco-sallad. Vi var sedan på Walmart och köpte klädhängare, eftersom vi ville ha mer plats för våra kläder och ville göra om vårt rum lite grann.
När vi kom tillbaka så möblerade jag och Maja om vårt rum, och byggde också ihop klädhängarna. Det tog ett tag att göra klart allt, eftersom vi inte riktigt hade bestämt oss exakt hur vi ville ha det.
Till middag så åt vi hamburgare, och brownies med hemgjord glass till efterrätt. Jag var tvungen att ha med sms:et om vad vi skulle äta till middag, haha.
Vi gjorde inte något speciellt efter det.

Måndag
Igår var det som sagt Labor Day, och vi var lediga. Vi åt först lunch med två kompisar på Applebee's, och jag tog någon asiatisk sallad med friterad kyckling, som var väldigt god. Vi åkte sedan till en park, där vi gick några kilometer i någon promenad-slinga. Vi åkte sedan hem.
Till middag åt vi kyckling och ris, och brownies från söndagen.
Vi gjorde inget speciellt efter det.
Jag har tyvärr inga bilder från igår... men jaja!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments