Dagen började med frukost- blåbärsbagel med cream cheese och en vaniljyoghurt (som kommer i små glasburkar och är jättegod). Vi åkte sedan till skolan, och fick då reda på att vi ska byta engelska-klass från English 11 till English 12, eftersom det är flera stycken svåra prov i English 11. VI blev typ också seniors, eftersom vi har alla senior-klasser och får göra alla senior-aktiviteter.
Första lektionen var som igår psykologi, och vi jobbade lite med ett häfte om typ beteende, och skulle markera 5 stycken saker som vi skulle hålla med om eller inte hålla med om. Vi blev sedan indelade i grupper, och skulle diskutera det vi hade svarat. Pappret som man skrev upp sakerna på skulle sedan lämnas in och betygsättas, vilket va lite oroväckande, eftersom jag (ingen) inte ens riktigt fattade uppgiften.
Sedan hade vi VA and US Government med mr. Potter, som är en jättebra lärare som är väldigt intresserade av utbytesstudenter. Vi gjorde inte så mycket, förutom att vi rättade förtestet från igår och klassen fick testa tysk choklad som Maja hade med sig. Jag kommer nog ta med mig svensk choklad sen, så de får smaka ännu godare choklad ; )
Vi hade sedan English 12, och vi gick igenom nya "svåra" ord som kommer finnas i boken vi ska läsa. Vi antecknade också väldigt mycket om någon typ av litteratur som jag inte kommer ihåg vad den heter.
Mitt i engelskan så hade vi sedan lunch, och vi åt en liten pizzabit och ett äpple. Det kom några cheerleaders och satte sig med oss och försökte övertala oss att bli cheerleaders, eftersom "vi skulle passa in där". Jag tror dock inte att jag kommer gå på try-outs, eftersom jag inte tror att cheerleading är riktigt min grej och för att cheerleaders på den här skolan inte verkar ha så bra rykte... Jag kommer nog gå med i volleyboll-laget istället.
Efter lunchen och engelskan så hade vi zoologi, vilket var en ganska meningslös lektion. Vi fick ett papper där vi skulle fylla i ord (som stod på tavlan) på de tomma raderna. De sa sedan i högtalarna att alla seniors ska gå till "aulan", där det skulle vara information. "Mötet" handlade om senior trip, som är i Orlando (Florida) i april. Det ska verkligen bli hur kul som helst, och alla är redan väldigt taggade (såklart).
Vi gick sedan tillbaks till zoologin, där en cheerleader typ väntade på oss för att fråga oss om vi ville bli cheerleaders... Lektionen slutade typ 10 minuter innan klockan ringde, eftersom vår lärare kör skolbussarna och behöver vara där lite tidigare.
På kvällen så åt vi lasagne, och efter middagen så åkte vi till Railroad Days. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det, men det är någon typ av "happening" som high school-elever och middle school-elever kommer till. Det var ganska kul, eftersom man fick träffa massa nya människor. När vi sedan kom hem så var det sent, så vi gick och la oss.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments