Här kommer en Tävlingsvlogg från Halmstad!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 62 readers

Likes

Comments

Fin men lite blåsig dag idag. Efter frukost ut i stallet och fixa allt. Efter det en sväng in till Hjo och snabbt tillbaka. Lunch, rida Stellan! Mysig uteritt på en väldigt pigg Stellan. Både klättring och galopprunda vilket han tyckte var roligt. Nu blir det hoppträning med Prinsessan, roligt!

Här kommer lite bilder;):

Likes

Comments

I lördags var jag i Halmstad och tävlade med Stellan.

La

En så himla bra runda som jag verkligen väntat på ska komma. Väldigt pigg Stellan som luftsprångade på framhoppningen men var lite lugnare men ändå pigg på banan. Jag kände äntligen känslan i LA som jag inte känt på väldigt länge, redan på första hindret kände jag att det skulle bli en bra runda. Fram till sista hindret felfria! Jag var så glad att jag hittat känslan så jag glömde tyvärr rida till sista hindret vilket gjorde att han var snedställd. Så en bom föll, men ändå väldigt nöjd.

La+

Det var lågklassen eliten omg 2. Lite motgångar i laget igen och Stellan var inte riktigt med på banan i denna klass. Vi rev tre hinder. En rivning tar jag helt på mig men de två andra vet jag inte riktigt vad som hände. Kanske var han lite nonchalant, men inne på framhoppningen kändes han trött så kan lika gärna varit att han var trött.

Likes

Comments

Igår kom vi fram till Halmstad för tävling. Vi valde att åka dagen innan eftersom det är 3 timme dit för oss.

Körde ett litet pass med Stellan på kvällen och sedan fick vi stressa iväg till vårar hotell. Till hotellet kom vi prick 10.

Nu är klockan 07.45 och vi ska snart byta om och köra till anläggningen.

Likes

Comments

Idag är det min födelsedag! Inte så mycket att säga om det men tänkte att alla kunde få veta ändå.

Har iallafall varit en bra dag med många härliga grattishälsningar och dessutom 2,5 timmar håltimme i skolan. Det var väldigt chill. Men har iallafall varit en bra dag, tack ännu en gång för alla grattis hälsningar.

Likes

Comments

Denna vecka tänkte jag att mitt ridschema skulle komma upp, så här kommer det!

Måndag:

Stellan: markarbete

Prinsessan: markarbete

Tisdag:

Stellan: uteritt

Prinsessan: longering

Onsdag:

Stellan: dressyr

Prinsessan: hoppning

Torsdag:

Stellan: vila

Prinsessan: dressyr

Fredag:

Stellan: markarbete

Prinsessan: uteritt

Lördag:

Stellan: hopptävling

Prinsessan: vila

Söndag:

Stellan: vila/lugnt ridpass

Prinsessan: markarbete

Likes

Comments

Efter önskemål finns det nu en stallvlogg på min youtube. Jag heter Hedda Saarimäki på youtube!

  • 115 readers

Likes

Comments

Idag känns det verkligen som höst. Det är grått, dimmigt och det regnar ute....usch Ja,ja what to do?, what to do? Eller vad man säger.

Nu sitter jag i varma bilen påväg hem från träning i Mölltorp. Dressyrträning för Christian stod på schemat för både Prinsessan och Rosette. Två riktigt bra pass med en väldigt fin Prinsessan, mjuk och bra i båda sidorna. Även en hoppglad Rosette som fick hoppa och dressyra lite vilket hon skötte super.

Men klar var man inte i stallet. Nu hem och göra iordning hästarna, fixa det sista i stallet och även longera Stellan. Blir ett blött longeringspass, men jag har inget val för annars kommer han va hemskt pigg imorgon. Men det ska iallafall fixas och sedan blir det fredagsmys!

Likes

Comments

Hur ser en vardag ut som mig? Det tänkte jag berätta om i detta inlägg.

Vardag
06.00- jag vaknar
06.15- jag går ner och äter frukost
06.40- byter jag om
07.15- åker jag bussen till skolan
08.00- börjar skolan
15.05- slutar skolan
16.00- kommer jag hem
17.00- går jag ut och tar in en häst
• 17.20- rider jag första hästen, t.ex uteritt
18.35- rider jag andra hästen, t.ex markarbete
19.30- hjälper jag till med det som är kvar i stallet
20.00- kommer jag in och äter kvällsmat
20.30- gör jag läxor
22.00- somnar jag ungefär

Om ni tyckte detta inlägget var roligt så skulle jag kunna göra ett till fast hur en helgdag ser ut för mig.

  • 137 readers

Likes

Comments

Idag har jag varit med båda hästarna i Lidköping och tävlat. Även Stellan fick följa med som en liten självförtroende boost!

LC med Stellan

Första klassen för dagen var en LC med Stellan. Han kändes väldigt på och pigg på framhoppningen så det bådade gott. Inne på banan hoppade han fint och vi gjorde räceromhoppning så vi nästan mejade ner två funktionärer, haha. Tiden räcket till en 2,a placering med lite mindre än 1 sek från vinnaren.

LB med Stellan

Vi hoppade även en LB vilket gick super bra. Han kändes även där super taggad och det resulterade i en felfri runda på supertid! Vinst med 3 sek!

LC med Prinsessan

Prinsessan var också med. Första klassen hon hoppade var en LC vilket gick väldigt bra. Det var våran första avd a halvgasade lite i omhoppningen men red inte för någon speciell placering, ändå räckte det till en felfri runda och 13,e placering!

LB med Prinsessan

Även i LB var hon väldigt fin och felfri. Kom precis utanför placering men är ändå supernöjd och kunde inte ha varit en bättre dag.

Superrolig dag iallafall och jag är glad att vi åkte!

Likes

Comments