Nu vet man verkligen att det är sommar på riktigt! Imorgon är det midsommarafton och idag var det massor av typiskt sommarfix hemma.

Började morgonen med att redigera en vlogg från Kumla. Efter två timmar med lite krångel så var den klar. Sedan blev det en skön alltså "skön" springrunda i skogen. 4 km är bättre än inget. Efter det dags för en riktig sommarstädning i stallet.

Först mocka ur boxarna och sedan spola hela stallet. Tack för all hjälp idag mamma! Sist men inte minst kom de första ponnyerna som ska vara på bete hos oss i sommar. Väldigt roligt, så nu ser jag fram emot underbara dagar med roliga kompisar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hallå igen. Nu var det ett bra tag sedan det var lite liv här. Som många kanske märkte så tog jag en paus från bloggen men har nu bestämt mig för att jag förmodligen ska börja skriva här igen. Känner liksom att jag behöver skriva av mig lite och få ur mig en del tankar.

Men jag tog iallafall en paus och det var var att jag inte kände mig inspirerad och inte hade någon skrivlust. Blev bara de där inläggen "nu ska jag göra det", "igår gjorde jag det" eller "imorgon ska jag göra det". Att bara skriva sånna inlägg eller bara läsa sånna är inte speciellt intressant och roligt. Jag tycker att om man har en blogg så ska man skriva för att man själv vill, inte för att få läsare.

Men nu är jag iallafall tillbaka efter ett tags funderande. Känner att jag har mycket tid nu också, för det är ju äntligen sommarlov! Men detta var iallafall ett startinlägg så ska jag försöka uppdatera bättre nu.

Likes

Comments

Här kommer en Tävlingsvlogg från Halmstad!

  • 142 Readers

Likes

Comments

Fin men lite blåsig dag idag. Efter frukost ut i stallet och fixa allt. Efter det en sväng in till Hjo och snabbt tillbaka. Lunch, rida Stellan! Mysig uteritt på en väldigt pigg Stellan. Både klättring och galopprunda vilket han tyckte var roligt. Nu blir det hoppträning med Prinsessan, roligt!

Här kommer lite bilder;):

Likes

Comments

I lördags var jag i Halmstad och tävlade med Stellan.

La

En så himla bra runda som jag verkligen väntat på ska komma. Väldigt pigg Stellan som luftsprångade på framhoppningen men var lite lugnare men ändå pigg på banan. Jag kände äntligen känslan i LA som jag inte känt på väldigt länge, redan på första hindret kände jag att det skulle bli en bra runda. Fram till sista hindret felfria! Jag var så glad att jag hittat känslan så jag glömde tyvärr rida till sista hindret vilket gjorde att han var snedställd. Så en bom föll, men ändå väldigt nöjd.

La+

Det var lågklassen eliten omg 2. Lite motgångar i laget igen och Stellan var inte riktigt med på banan i denna klass. Vi rev tre hinder. En rivning tar jag helt på mig men de två andra vet jag inte riktigt vad som hände. Kanske var han lite nonchalant, men inne på framhoppningen kändes han trött så kan lika gärna varit att han var trött.

Likes

Comments

Igår kom vi fram till Halmstad för tävling. Vi valde att åka dagen innan eftersom det är 3 timme dit för oss.

Körde ett litet pass med Stellan på kvällen och sedan fick vi stressa iväg till vårar hotell. Till hotellet kom vi prick 10.

Nu är klockan 07.45 och vi ska snart byta om och köra till anläggningen.

Likes

Comments

Idag är det min födelsedag! Inte så mycket att säga om det men tänkte att alla kunde få veta ändå.

Har iallafall varit en bra dag med många härliga grattishälsningar och dessutom 2,5 timmar håltimme i skolan. Det var väldigt chill. Men har iallafall varit en bra dag, tack ännu en gång för alla grattis hälsningar.

Likes

Comments

Denna vecka tänkte jag att mitt ridschema skulle komma upp, så här kommer det!

Måndag:

Stellan: markarbete

Prinsessan: markarbete

Tisdag:

Stellan: uteritt

Prinsessan: longering

Onsdag:

Stellan: dressyr

Prinsessan: hoppning

Torsdag:

Stellan: vila

Prinsessan: dressyr

Fredag:

Stellan: markarbete

Prinsessan: uteritt

Lördag:

Stellan: hopptävling

Prinsessan: vila

Söndag:

Stellan: vila/lugnt ridpass

Prinsessan: markarbete

Likes

Comments

Efter önskemål finns det nu en stallvlogg på min youtube. Jag heter Hedda Saarimäki på youtube!

  • 192 Readers

Likes

Comments

Idag känns det verkligen som höst. Det är grått, dimmigt och det regnar ute....usch Ja,ja what to do?, what to do? Eller vad man säger.

Nu sitter jag i varma bilen påväg hem från träning i Mölltorp. Dressyrträning för Christian stod på schemat för både Prinsessan och Rosette. Två riktigt bra pass med en väldigt fin Prinsessan, mjuk och bra i båda sidorna. Även en hoppglad Rosette som fick hoppa och dressyra lite vilket hon skötte super.

Men klar var man inte i stallet. Nu hem och göra iordning hästarna, fixa det sista i stallet och även longera Stellan. Blir ett blött longeringspass, men jag har inget val för annars kommer han va hemskt pigg imorgon. Men det ska iallafall fixas och sedan blir det fredagsmys!

Likes

Comments