Header

I lördags tillbringade vi hela dagen på olINPiades men innan vi åkte ut för att heja på lagen från vår skola så mötte jag upp Emma och två tyska tjejer för att käka brunch. Och vilken brunch! Så gott! Jag tog "Brunch Nordique", dvs med rökt lax. Det finns alltid "Nordique" när man ska käka typ mackor, sallad osv och det är den rökta laxen som gör det nordiskt, haha!

I söndags tog jag en lugn pluggdag hemma. Så skönt att ligga i fas med skolan när veckan börjar. Passade även på att baka lite rawbollar. Dom blev himmelskt goda! Jag hade jordnötter, dadlar, kaffe, olja och kakao i och dom smakar som snickers!
På kvällen tog jag en springtur till några ställen som jag aldrig hade varit på, kul att upptäcka staden på springande fot! 

Den här veckan har det varit ganska mycket i skolan. Många grupparbeten som har dragits igång och jag må säga att det är ytterst intressant att jobba med folk från andra länder och kulturer. Man stöter till exempel på att fransmän inte alls vill jobba med utbytesstudenter, mycket slöa människor samt mycket aktiva människor. Salig blandning! 

Idag efter skolan gick jag och pluggade på mitt nya favvohak, French Coffee heter det. Dom har massor olika kaffe och fritt WiFi! 

Nu ska jag snart ut på en springtur som avslutas på gymmet för ett bodypump-pass. Vill helst bara stanna under täcket för det är faktiskt väldigt kallt ute, men jag får springa mig varm helt enkelt! 

/Hedda

  

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments