Header

Det är fredag och ännu en vecka har swishat förbi!
Igårkväll lagade vi middag tillsammans hos Hannah och till efterrätt bakade vi äkta svenska kanelbullar. Så mysig kväll och sinnesjukt goda kanelbullar. Precis vad man behövde, en smakbit av Sverige!

Hur fina blev dom inte?
Eftersom vi inte hittade pärlsocker så hade vi färgglatt strössel på, mycket snyggare!

Idag gick jag i skolan 8-12.30. Började en ny kurs idag som heter Sustainable design and management. Den verkar bra men 4,5 timmars föreläsning med tio minuter paus är ganska långt så på slutet var inte fokus på topp, men vi ska göra ett grupparbete som jag tror blir kul!

Efter skolan tog jag bussen till IKEA för att köpa ett varmt täcke. Det börjar bli ganska kallt nu och jag har inga element i min lägenhet, så det täcket kommer användas flitigt!

Passade även på att köpa en liten matta så det blir lite varmare att gå på golvet plus lite posters till min magnetvägg!
Nu börjar det bli ganska mysigt på mina 20 kvadratmetrar!

​Givetvis köpte jag doftljus också. Nu kan hösten komma, jag är redo! 

Ikväll blir en lugn kväll med läggdags tidigt. Imorgon ska vi nämligen på olINPiades som är en olympiad på mitt universitet där man tävlar mot de andra skolorna inom universitetet i massa olika sporter. Jag, Emma och en tysk tjej Elisa ska gå en parad som börjar klockan 7, sen tänkte vi bruncha och heja på lagen från vår skola! Heja GI! 

Nu ska jag springa iväg till gymmet och köra ett pass!

/Hedda 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments