Header

Hei alle sammen! Dette innlegget er ganske langt, men handler om noe som dere kanskje finner interessant, i alle fall om dere er mye på sosiale medier (og hvem er ikke det?).

Instagram.

Jeg kjenner få personer på min alder som ikke er på Instagram. Selv har jeg hatt Instagram i over 4 år, og jeg er mer på Instagram enn Facebook, Snapchat og Twitter til sammen. Jeg sjekker Instagram med én gang jeg våkner, og før jeg lukker øynene om kvelden. Instagram er en stor del av livet mitt, uansett hvor rart det høres ut, men det siste halvåret ble Instagram (og Twitter) en enda større del av livet mitt, og nå skal jeg fortelle dere om det.

I juni skrev Jordan og jeg en kontrakt med en datingside, som søkte deltakere til et realityshow på sosiale medier. Vi skulle poste bilder og videoer fra livet vårt på en Instagram- og Twitter-profil, og fullføre "utfordringer" de sendte oss. Vi sa ja. Ekstra penger for å poste på Instagram? Så klart!

Klar, ferdig, GÅ!

Juli begynte, og vi fikk beskjed om å poste 15 bilder og videoer om dagen. Vi syntes det var ganske ekstremt, og det var svært utfordrende også. Hvordan gjøre dagen vår (som for det meste besto av frilans-jobb hjemme i leiligheten) så interessant at vi kunne poste 15 ting om dagen? Etter en måned eller to gikk det ned til 3 innlegg om dagen, da teamet bak showet så at følgerne synes 15 poster om dagen var i meste laget.

Det var ikke bare vi som deltok. Et annet par var også med, et par fra østkysten, og vi skulle "konkurrere" med dem. Slik ble det dessverre ikke, for det andre paret ble kastet ut av showet etter bare to uker. De hintet til at de hadde sex, skrev hat-kommentarer, og hatefulle ting mot homofile, med andre ord brøt de kontrakten på det groveste.
Hvordan skaffe 10 000 følgere på én dag?

Teamet bak showet hadde store planer for oss, spesielt etter at det andre paret var ute av bildet. De laget en kampanje som vi skulle poste, som gikk ut på at dersom vi fikk 100 000 følgere, skulle Jordan klippe av seg det lange håret sitt. De ville at det skulle se ut som om det var jeg som ønsket at han skulle klippe seg. I virkeligheten sa de at dersom vi fikk 100 000 følgere, skulle vi få en bonus på 8000 kr som "betaling" mot at Jordan klippet seg. "Seff" sa Jordan, som snart hadde tenkt å klippe seg uansett.
Så kampanjen startet - og fy søren så mye hat vi fikk. Det vil si, jeg fikk. Vi fikk tusenvis av nye følgere på bare noen få timer, og hundrevis av hatefulle kommentarer om hvor fæl jeg var, og for en dårlig kjæreste jeg var. "Hvis du virkelig var glad i han ville du ikke prøvd å forandre han". "Han burde heller klippe deg ut av livet sitt". "Han fortjener en bedre kjæreste". Noen mente også at jeg så ut som Gollum. Vel, tenkte jeg, folk får seg til å si mye rart på internett, det er sikkert og visst. Under til høyre ser dere kampanje-bildet.
Vi fikk stygge kommentarer nesten hver dag i en periode, men antall følgere steg også. I dag har vi 50 000 følgere.

Lærepenger
Jeg har lært mye gjennom disse 6 månedene. Jeg har lært at det kan umulig være sunt for hjernen å late som jeg har en mening jeg egentlig ikke har. Jeg har måttet late som om jeg hatet håret til Jordan i over 4 mnd, og har bare fått dritt tilbake fra internett *haha* Å poste interessant innhold på Instagram og Twitter - eller bare i det hele tatt å huske å poste X antall ting hver dag - er faktisk ikke så enkelt som det høres ut som. Vi har aldri fri.
Jeg har også lært at anonymitet får folk til å bli tøffe i trynet. Bare synd Instagram ikke er helt anonymt. Jeg ser fortsatt at Richard 45 år mener jeg er en hore, for eksempel.

Til en viss grad ble jeg overveldet av all tiden jeg måtte tilbringe på sosiale medier gjennom dette showet, at jeg ikke klarte å oppdatere de private profilene mine på samme måte. De ble tilsidesatt, for det var rett og slett for mye. Jeg har så stor respekt for de som driver store Instagram-brukere. De som har hundre tusenvis av følgere, og spyr ut kvalitetsinnhold flere ganger om dagen. Jeg er målløs, virkelig.
Hva skjer heretter?

Vi har fornyet kontrakten med datingsiden. Så jeg er stuck med Instagram og Twitter i en god stund til. Hvis dere vil følge oss så heter vi @jordanandhedda på både Instagram og Twitter. Hvis dere lurer på noe angående dette innlegget er det bare å spørre i vei!

Jeg eier ingen av bildene i dette innlegget, selv om de er av meg *haha*

Likes

Comments

Happy New Year!

Godt nyttår alle sammen! Jeg håper dere hadde en fin feiring i går. Selv hadde jeg en kjempemorsom kveld sammen med Jordan og et vennepar av oss. Vi spiste oss stappmette på fondue, og kjørte ut til saltflatene, der vi fyrte opp et stort bål og sendte opp fyrverkeri. Det var bekmørkt der ute, for det er absolutt ingen sivilisasjon i 10-talls mils omkrets. Dette gjorde selvfølgelig at vi ble litt engstelige for eventuelle øksemordere, spesielt da vi kjørte forbi en gammel, forlatt hytte, og fant en stol midt ute i ingensteds med julelys festet til den med spiker...haha. Det hele endte heldigvis fredelig, og vi hadde det kjempegøy der ute. Min første nyttårsfeiring i USA var absolutt ikke så verst!
Hvordan feiret dere nyttårsaften?

Likes

Comments

Long time no see

Hei! Jeg har vært borte lenge. Jeg savner bloggen, og jeg savner YouTube. Nå skal jeg utfordre meg selv litt, og prøve å gjenopplive begge deler. Det er ingen liten oppgave, men jeg er klar til å begynne! I januar skal jeg fortelle dere om en kontrakt jeg har vært under siden juni, som jeg føler har hemmet meg litt på sosiale medier-fronten. Gleder meg faktisk veldig til å skrive om det, for jeg føler jeg har levd et dobbeltliv det siste halve året!
Nå som det er jul håper jeg dere har det kjempefint, og at dere får feire med de dere er glade i. Selv har jeg feiret her i Salt Lake, og det har vært litt annerledes. Ha en fortsatt fin romjul.

På tide å gjøre noe med etterveksten! Vurderer å bli rosa igjen. Vi får se!

Likes

Comments

BLOGGEN ER DØD! Neida, men den er i dvale for øyeblikket. Den er satt litt på pause fordi jeg bruker veldig mye energi på deltidsjobbene mine, Redbubble og en "hemmelig" (ikke egentlig) jobb på Instagram og Twitter. Når den er ferdig (i desember tror jeg), så skal jeg skrive om det, for herregud det er mye å skrive om det. Har virkelig fått se hvor fæle folk kan være på nettet når de kan være anonyme.


Uansett, jeg savner bloggen, jeg savner YouTube, og jeg savner Japan. Så jeg tenkte "kan jeg ikke bare lage videoer om Japan i Oslo?" Jeg mener da steder i Oslo der man kan drømme seg bort til Japan. Hvis dere så Vikings in Tokyo-videoene mine så tenker jeg noe i den stilen, men ikke bare mat så klart. Hittil har jeg laget en kort liste bestående av Nam Kang, Sato, Sapporo Ramen, NeoTokyo og Izakaya. Jeg har faktisk aldri vært på hverken Sapporo Ramen eller Izakaya, så jeg har veldig lyst til å dra dit og se hvordan det er. Jeg så også at Yo!Sushi har katsu-curry, så jeg må vel dit også *haha*
Er ganske short on cash for tiden da, så vi får se om alt dette lar seg gjøre, men jeg synes dette kan være en god idé, og kanskje noen Oslofolk har noen tips til flere steder jeg kan filme - ikke bare restauranter så klart, men også andre steder. Fuglen drar jeg også gjerne til, for den minner meg alltid om Tokyo.
​Hva tror dere om dette?

Likes

Comments

Hei alle sammen! Jeg har gleden av å annonsere at jeg endelig har åpnet en RedBubble-butikk. Dette er omtrent det samme som Society6 (dere husker kanskje at jeg åpnet en butikk der), men jeg håper å tiltrekke et annet publikum gjennom RedBubble. De har også flere muligheter for designere å spore hvor trafikken kommer fra, og også hvor mye jeg tjener på hvert produkt, så alt i alt synes jeg RedBubble virker som et mye mer transparent og brukervennlig sted å selge designet mitt. Nå håper jeg at kvaliteten på produktene også lever opp til forventningene, men etter det jeg har lest på nettet så skal ikke det være noe problem.
Mitt første salg gikk til @ouji_yuki, så følg han på Instagram for å se hva han synes om produktet når det kommer i posten til han.

Dere finner butikken min ved å klikke HER, eller ved å trykke på "Shop" i menyen over.

Cute Dino Explosion

Likes

Comments

Dette innlegget inneholder reklame og sponsede produkter.

Hei alle sammen! For noen uker siden ble jeg kontaktet av Japan Funbox, som gjerne ville sende meg en boks med japansk godteri så jeg kunne prøve godteriet, og selvfølgelig fortelle dere om det. Jeg takket gladelig ja, for som dere vet er jeg veldig glad i slike abonnementer *haha* De har tre forskjellige størrelser, og jeg fikk tilsendt den minste av dem.

Hi everyone! A few weeks ago I was contacted by Japan Funbox, who wanted to send me one of their candy boxes to try. Of course I said yes, because as you know I love Japanese candy and subscription boxes. They have three different sizes to choose from, and they sent me the smallest one.

Over til det morsomme; innholdet! Boksen inneholdt 6 forskjellige produkter, og var en god miks av søtt og salt. Produktene var fint pakket inn, og på toppen var det et ark med oversikt over produktene i pakken, samt hvilke ekstra produkter som kommer i de større boksene. Øverst til venstre ser dere en blå pakke med sjokoladekjeks kalt Alfort; disse hadde dessverre smeltet (det er veldig varmt i Japan om sommeren), så jeg tok ikke noe detaljert bilde av dem. Men, Alfort er faktisk en av mine favorittsjokolader fra Japan, så jeg synes det var veldig gøy at jeg fikk med en i pakken!

Over to the fun part; the contents! The box contained 6 different products, and were a good mix of sweet and savoury. The products were packed nicely, and on the top was a paper with a list of the contents, as well as the contents of the bigger boxes. In the top left corner you can see a blue package with chocolate/cookies called Alfort; unfortunately, these had melted on the way to my house (it's really hot in Japan at the moment), so I didn't take a detailed picture of it. But, Alfort is actually one of my favourite Japanese chocolates, so I was really happy it was included in my box.

Pretz med tomatsmak: ja, det høres fryktelig rart ut med saltstenger med tomatsmak (og "grønne grønnsaker" som det står på pakken"), men disse er faktisk ganske gode. De er salte, med et hint av tomatsmak - de smaker ikke kål eller salat, liksom *haha*

Pretz with tomato flavor: yes, it sounds weird, pretzels with tomato flavor (and "green vegetables" like the package says), but these are actually quite good. They're salty, with a hint of tomato flavor - they don't taste like cabbage or lettuce *haha*

Feramune med druesmak: Japan elsker godteri med druesmak... Disse kalles "plystregodteri", fordi de lager en plystrelyd dersom du blåser gjennom hullet i midten av dem. Disse finnes i flere forskjellige smaker, og hver pakke inneholder også en liten figur.

Grape flavored Feramune: Japan loves candy with grape flavor... These are called "whistle candy", because they make a whistle sound if you blow through the hole in the middle. You can find these in several flavors, and each package also contains a small toy/figure.

Shuwabou: dette er såkalt "soft candy", og denne var såå god! Den hadde appelsin- og sitronsmak, og i midten var det bruspulver. Jordan spiste mesteparten av denne, for den var så god *haha* Denne hadde også smeltet litt og blitt deformert, men smaken var den samme.

Shuwabou: this is so-called soft candy, and this one was soo good! It was orange and lemon flavored, with soda powder in the middle. Jordan ate most of this because it was so good *haha* This one also melted a bit and got deformed, but the taste was the same!

Ume-pachi: dette er godteri som knitrer i munnen, med umeboshi-smak (syltet plumme). Det var ganske intenst, og jeg klarte å få litt i halsen, som resulterte i voldsom knitring i halsen *haha* Jeg er ikke så stor fan av slikt godteri, men smaken var grei.

Ume-pachi: this is crackling candy with umeboshi flavor (pickled plum). It was pretty intense, and at one point some of it came down my throat, which resulted in crazy crackling in my throat *haha* I'm not a big fan of crackling burst candy, but it tasted ok.

Potetgull med pizza-smak: jeg pleide å kjøpe disse noen ganger mens jeg bodde i Japan, for de er faktisk ganske gode. Smaker litt pepperoni og ost, så de er absolutt ikke så verst.

Pizza flavoured chips: I used to buy these sometimes while I lived in Japan, because they're actually quite good. Tastes a bit like pepperoni and cheese, so they're not bad at all.

Det var innholdet i boksen fra Japan Funbox, og hvis dere vil vite mer om dem så kan dere klikke dere inn på JapanFunbox.com. Jeg hadde definitivt en fin opplevelse med dem.

That was the content of my box from Japan Funbox, and if you want to know more about them you can go to their website, JapanFunbox.com. I definitely had a great experience with them.

Likes

Comments

Hei alle sammen! Jeg er endelig hjemme i Oslo! Reisen hit var lang, med en 15 timers mellomlanding i Boston. Jeg fikk dermed være turist i Boston for aller første gang, og jeg må si det er en utrolig flott by! Rene gater og lite støy - rene motsetningen av New York, som ikke ligger langt unna. Vi tok taxibåt fra flyplassen til byen, og fikk dermed nydelig panoramautsikt til Bostons skyline. Etter et par måneder i ørkenen var det forfriskende å kjenne lukten av hav.

Det ble selvfølgelig ekte amerikansk "breakfast sandwich" til frokost, på et lite frokoststed som heter the Wheelhouse. Det var så populært at det nesten var kø ut av lokalet. Maten var så som så (fordi jeg ikke er såå glad i svære kjøttstykker til frokost), men kaffen var kjempegod. Svart kaffe med smak er fantastisk! Som dere ser på bildet under så var det en del forskjellige smaker å velge mellom, men jeg gikk for "cinnamon toast crunch".

Vi hadde absolutt ingen planer for dagen (bortsett fra å fange vann-Pokémon hehe), så vi fulgte the Freedom Trail, en rute gjennom byen som går innom flere historiske monumenter og bygninger. Vi kom forbi en gammel gravplass fra 1600-tallet, og jeg synes gravene der var utrolig flotte. De fleste var skjeve, og teksten for lengst visket ut av vær og vind.

Vi var innom flere deler av byen, og hele byen minner meg veldig om Europa. Det er jo ikke så veldig rart *haha*

Til lunsj gikk vi innom Quincy Market, som er et stort marked fullt av spisesteder. Det var så sykt mange folk der at det var umulig å finne et sted å sitte, men det var god stemning, og vi fikk smake ekte Boston muslingsuppe. Noe av det beste jeg vet er "soup in a bun", altså et stort rundstykke der "innmaten" er gravd ut, og fylt med suppe, så jeg var veldig fornøyd med lunsjen.

Det var en lang og varm dag (35 grader yess), og mot slutten av dagen var jeg faktisk veldig klar for å sitte 7 timer på et fly etter å ha gått rundt i 10 timer *haha* Jeg kan absolutt anbefale Boston som reisemål, jeg skulle gjerne vært der mer enn én dag. Det er en havneby med alt man trenger for en by-ferie, vennlige mennesker og masse god mat. Jeg håper jeg kan dra til Boston igjen snart!

Likes

Comments

ポケモンゴー開始

Hei alle sammen! I går kveld ble Pokémon GO sluppet i USA, og i dag tidlig heiv jeg meg på bølgen av Pokémon-entusiaster som nå løper rundt i gatene for å fange Pokémon. Jeg er en sann nerd, det kan jeg ikke benekte. Det ble for mye for serverne selvfølgelig, så jeg fikk ikke spilt mer enn en omtrent en halvtime før appen krasjet, men det var gøy så lenge det varte *haha*
Noen av dere lesere som har prøvd det enda? Vet at det ikke er sluppet i Europa enda, men kan jo være noen smartinger som har fått det til likevel.

Likes

Comments

Hei alle sammen! I går var det 4. juli, altså USAs nasjonaldag. Jeg var veldig nysgjerrig på hvordan de feirer den, og jeg ble ikke skuffet for å si det sånn. Tidlig på morgenen var det parade, og etter det samlet folk seg i diverse parker der det var food trucks, live musikk og leker for barna. Jeg synes det var hyggelig å se at 4. juli er, lik som 17. mai i Norge, barnas dag. Det var sukkerspinn og iskrem, pølser i brød og grilling. Jordan og jeg endte til slutt opp i Sugar House Park, der vi spiste en deilig middag som vi kjøpte fra en food truck der; vegetarisk "koreansk" burrito. De hadde altså mikset mexicansk og koreansk mat, og resultatet var fantastisk. Bare tenk dere en tortilla-lefse fylt med ris blandet med en sterk, koreansk saus, bønner, løk og kimchi, toppet med ost og avocado. Det var fantastisk *haha*
Da mørket la seg kjørte vi opp i fjellsiden og hadde utsikt over hele dalen da fyrverkeriet begynte. Det var nesten magisk, så fint var det. 4. juli var så mye mer enn jeg hadde forventet, og jeg er så glad for at jeg fikk oppleve det.

Jordans "kosadilla" ved siden av min "korrito".

Det eneste bildet av meg fra i går, og det er uskarpt. Yesss.

Likes

Comments