Header

Hei alle sammen! Som dere kanskje husker så ga jeg bort en KawaiiBox i fjor, og nå gir jeg bort en til! En vinner vil bli trukket helt tilfeldig, så pass på å gjøre så mange ting som mulig så du får flere "lodd".
Lykke til!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

BLOGGEN ER DØD! Neida, men den er i dvale for øyeblikket. Den er satt litt på pause fordi jeg bruker veldig mye energi på deltidsjobbene mine, Redbubble og en "hemmelig" (ikke egentlig) jobb på Instagram og Twitter. Når den er ferdig (i desember tror jeg), så skal jeg skrive om det, for herregud det er mye å skrive om det. Har virkelig fått se hvor fæle folk kan være på nettet når de kan være anonyme.


Uansett, jeg savner bloggen, jeg savner YouTube, og jeg savner Japan. Så jeg tenkte "kan jeg ikke bare lage videoer om Japan i Oslo?" Jeg mener da steder i Oslo der man kan drømme seg bort til Japan. Hvis dere så Vikings in Tokyo-videoene mine så tenker jeg noe i den stilen, men ikke bare mat så klart. Hittil har jeg laget en kort liste bestående av Nam Kang, Sato, Sapporo Ramen, NeoTokyo og Izakaya. Jeg har faktisk aldri vært på hverken Sapporo Ramen eller Izakaya, så jeg har veldig lyst til å dra dit og se hvordan det er. Jeg så også at Yo!Sushi har katsu-curry, så jeg må vel dit også *haha*
Er ganske short on cash for tiden da, så vi får se om alt dette lar seg gjøre, men jeg synes dette kan være en god idé, og kanskje noen Oslofolk har noen tips til flere steder jeg kan filme - ikke bare restauranter så klart, men også andre steder. Fuglen drar jeg også gjerne til, for den minner meg alltid om Tokyo.
​Hva tror dere om dette?

Likes

Comments

Hei alle sammen! Jeg har gleden av å annonsere at jeg endelig har åpnet en RedBubble-butikk. Dette er omtrent det samme som Society6 (dere husker kanskje at jeg åpnet en butikk der), men jeg håper å tiltrekke et annet publikum gjennom RedBubble. De har også flere muligheter for designere å spore hvor trafikken kommer fra, og også hvor mye jeg tjener på hvert produkt, så alt i alt synes jeg RedBubble virker som et mye mer transparent og brukervennlig sted å selge designet mitt. Nå håper jeg at kvaliteten på produktene også lever opp til forventningene, men etter det jeg har lest på nettet så skal ikke det være noe problem.
Mitt første salg gikk til @ouji_yuki, så følg han på Instagram for å se hva han synes om produktet når det kommer i posten til han.

Dere finner butikken min ved å klikke HER, eller ved å trykke på "Shop" i menyen over.

Cute Dino Explosion

Likes

Comments

Dette innlegget inneholder reklame og sponsede produkter.

Hei alle sammen! For noen uker siden ble jeg kontaktet av Japan Funbox, som gjerne ville sende meg en boks med japansk godteri så jeg kunne prøve godteriet, og selvfølgelig fortelle dere om det. Jeg takket gladelig ja, for som dere vet er jeg veldig glad i slike abonnementer *haha* De har tre forskjellige størrelser, og jeg fikk tilsendt den minste av dem.

Hi everyone! A few weeks ago I was contacted by Japan Funbox, who wanted to send me one of their candy boxes to try. Of course I said yes, because as you know I love Japanese candy and subscription boxes. They have three different sizes to choose from, and they sent me the smallest one.

Over til det morsomme; innholdet! Boksen inneholdt 6 forskjellige produkter, og var en god miks av søtt og salt. Produktene var fint pakket inn, og på toppen var det et ark med oversikt over produktene i pakken, samt hvilke ekstra produkter som kommer i de større boksene. Øverst til venstre ser dere en blå pakke med sjokoladekjeks kalt Alfort; disse hadde dessverre smeltet (det er veldig varmt i Japan om sommeren), så jeg tok ikke noe detaljert bilde av dem. Men, Alfort er faktisk en av mine favorittsjokolader fra Japan, så jeg synes det var veldig gøy at jeg fikk med en i pakken!

Over to the fun part; the contents! The box contained 6 different products, and were a good mix of sweet and savoury. The products were packed nicely, and on the top was a paper with a list of the contents, as well as the contents of the bigger boxes. In the top left corner you can see a blue package with chocolate/cookies called Alfort; unfortunately, these had melted on the way to my house (it's really hot in Japan at the moment), so I didn't take a detailed picture of it. But, Alfort is actually one of my favourite Japanese chocolates, so I was really happy it was included in my box.

Pretz med tomatsmak: ja, det høres fryktelig rart ut med saltstenger med tomatsmak (og "grønne grønnsaker" som det står på pakken"), men disse er faktisk ganske gode. De er salte, med et hint av tomatsmak - de smaker ikke kål eller salat, liksom *haha*

Pretz with tomato flavor: yes, it sounds weird, pretzels with tomato flavor (and "green vegetables" like the package says), but these are actually quite good. They're salty, with a hint of tomato flavor - they don't taste like cabbage or lettuce *haha*

Feramune med druesmak: Japan elsker godteri med druesmak... Disse kalles "plystregodteri", fordi de lager en plystrelyd dersom du blåser gjennom hullet i midten av dem. Disse finnes i flere forskjellige smaker, og hver pakke inneholder også en liten figur.

Grape flavored Feramune: Japan loves candy with grape flavor... These are called "whistle candy", because they make a whistle sound if you blow through the hole in the middle. You can find these in several flavors, and each package also contains a small toy/figure.

Shuwabou: dette er såkalt "soft candy", og denne var såå god! Den hadde appelsin- og sitronsmak, og i midten var det bruspulver. Jordan spiste mesteparten av denne, for den var så god *haha* Denne hadde også smeltet litt og blitt deformert, men smaken var den samme.

Shuwabou: this is so-called soft candy, and this one was soo good! It was orange and lemon flavored, with soda powder in the middle. Jordan ate most of this because it was so good *haha* This one also melted a bit and got deformed, but the taste was the same!

Ume-pachi: dette er godteri som knitrer i munnen, med umeboshi-smak (syltet plumme). Det var ganske intenst, og jeg klarte å få litt i halsen, som resulterte i voldsom knitring i halsen *haha* Jeg er ikke så stor fan av slikt godteri, men smaken var grei.

Ume-pachi: this is crackling candy with umeboshi flavor (pickled plum). It was pretty intense, and at one point some of it came down my throat, which resulted in crazy crackling in my throat *haha* I'm not a big fan of crackling burst candy, but it tasted ok.

Potetgull med pizza-smak: jeg pleide å kjøpe disse noen ganger mens jeg bodde i Japan, for de er faktisk ganske gode. Smaker litt pepperoni og ost, så de er absolutt ikke så verst.

Pizza flavoured chips: I used to buy these sometimes while I lived in Japan, because they're actually quite good. Tastes a bit like pepperoni and cheese, so they're not bad at all.

Det var innholdet i boksen fra Japan Funbox, og hvis dere vil vite mer om dem så kan dere klikke dere inn på JapanFunbox.com. Jeg hadde definitivt en fin opplevelse med dem.

That was the content of my box from Japan Funbox, and if you want to know more about them you can go to their website, JapanFunbox.com. I definitely had a great experience with them.

Likes

Comments

Hei alle sammen! Jeg er endelig hjemme i Oslo! Reisen hit var lang, med en 15 timers mellomlanding i Boston. Jeg fikk dermed være turist i Boston for aller første gang, og jeg må si det er en utrolig flott by! Rene gater og lite støy - rene motsetningen av New York, som ikke ligger langt unna. Vi tok taxibåt fra flyplassen til byen, og fikk dermed nydelig panoramautsikt til Bostons skyline. Etter et par måneder i ørkenen var det forfriskende å kjenne lukten av hav.

Det ble selvfølgelig ekte amerikansk "breakfast sandwich" til frokost, på et lite frokoststed som heter the Wheelhouse. Det var så populært at det nesten var kø ut av lokalet. Maten var så som så (fordi jeg ikke er såå glad i svære kjøttstykker til frokost), men kaffen var kjempegod. Svart kaffe med smak er fantastisk! Som dere ser på bildet under så var det en del forskjellige smaker å velge mellom, men jeg gikk for "cinnamon toast crunch".

Vi hadde absolutt ingen planer for dagen (bortsett fra å fange vann-Pokémon hehe), så vi fulgte the Freedom Trail, en rute gjennom byen som går innom flere historiske monumenter og bygninger. Vi kom forbi en gammel gravplass fra 1600-tallet, og jeg synes gravene der var utrolig flotte. De fleste var skjeve, og teksten for lengst visket ut av vær og vind.

Vi var innom flere deler av byen, og hele byen minner meg veldig om Europa. Det er jo ikke så veldig rart *haha*

Til lunsj gikk vi innom Quincy Market, som er et stort marked fullt av spisesteder. Det var så sykt mange folk der at det var umulig å finne et sted å sitte, men det var god stemning, og vi fikk smake ekte Boston muslingsuppe. Noe av det beste jeg vet er "soup in a bun", altså et stort rundstykke der "innmaten" er gravd ut, og fylt med suppe, så jeg var veldig fornøyd med lunsjen.

Det var en lang og varm dag (35 grader yess), og mot slutten av dagen var jeg faktisk veldig klar for å sitte 7 timer på et fly etter å ha gått rundt i 10 timer *haha* Jeg kan absolutt anbefale Boston som reisemål, jeg skulle gjerne vært der mer enn én dag. Det er en havneby med alt man trenger for en by-ferie, vennlige mennesker og masse god mat. Jeg håper jeg kan dra til Boston igjen snart!

Likes

Comments

ポケモンゴー開始

Hei alle sammen! I går kveld ble Pokémon GO sluppet i USA, og i dag tidlig heiv jeg meg på bølgen av Pokémon-entusiaster som nå løper rundt i gatene for å fange Pokémon. Jeg er en sann nerd, det kan jeg ikke benekte. Det ble for mye for serverne selvfølgelig, så jeg fikk ikke spilt mer enn en omtrent en halvtime før appen krasjet, men det var gøy så lenge det varte *haha*
Noen av dere lesere som har prøvd det enda? Vet at det ikke er sluppet i Europa enda, men kan jo være noen smartinger som har fått det til likevel.

Likes

Comments

Hei alle sammen! I går var det 4. juli, altså USAs nasjonaldag. Jeg var veldig nysgjerrig på hvordan de feirer den, og jeg ble ikke skuffet for å si det sånn. Tidlig på morgenen var det parade, og etter det samlet folk seg i diverse parker der det var food trucks, live musikk og leker for barna. Jeg synes det var hyggelig å se at 4. juli er, lik som 17. mai i Norge, barnas dag. Det var sukkerspinn og iskrem, pølser i brød og grilling. Jordan og jeg endte til slutt opp i Sugar House Park, der vi spiste en deilig middag som vi kjøpte fra en food truck der; vegetarisk "koreansk" burrito. De hadde altså mikset mexicansk og koreansk mat, og resultatet var fantastisk. Bare tenk dere en tortilla-lefse fylt med ris blandet med en sterk, koreansk saus, bønner, løk og kimchi, toppet med ost og avocado. Det var fantastisk *haha*
Da mørket la seg kjørte vi opp i fjellsiden og hadde utsikt over hele dalen da fyrverkeriet begynte. Det var nesten magisk, så fint var det. 4. juli var så mye mer enn jeg hadde forventet, og jeg er så glad for at jeg fikk oppleve det.

Jordans "kosadilla" ved siden av min "korrito".

Det eneste bildet av meg fra i går, og det er uskarpt. Yesss.

Likes

Comments

久しぶり!

Hadde fraværet mitt på videregående vært like høyt som fraværet på bloggen min har vært de siste månedene hadde jeg ikke bestått. Heldigvis er jeg min egen sjef! Jeg hadde egentlig planlagt å begynne å blogge igjen 1. juli, men det skjer jo sjeldent at mine bloggplaner holder seg til skjema. Det er så varmt her i Utah nå at jeg er sliten hver eneste dag. Varme er ikke å spøke med, i alle fall ikke for en nordmann. Jeg tar meg selv i å misunne venner i Oslo som klager over regnet *haha* Jeg tror at jeg en dag kommer til å angre at jeg ikke tok mer bilder og blogget mer denne våren/sommeren, men sannheten er at jg føler ikke at jeg gjør så mye, og det er jo absolutt kun min egen feil. Jeg hadde store planer om å tegne mer, og lære meg Illustrator, men fant ut at jeg har ikke råd til å betale for Illustrator, og jeg er ikke motivert til å tegne for tiden.

Om to og en halv uke vender jeg nesa mot Norge igjen, men jeg er fortsatt ikke helt sikker på om jeg skal bli der eller dra tilbake hit. Vi får se. Det er fortsatt like kjipt å ikke ha noen klar plan for framtiden. Jeg har på en måte alltid hatt det, så jeg har kunnet leve uten bekymringer, men nå bekymrer jeg meg for alt *haha* Kanskje det bare er sånn det er å bli voksen.

Bildene under er bevis på at jeg fortsatt lever, og som alltid så er jeg aktiv på Instagram @heddahkal.

またね!

Likes

Comments

Hei alle sammen! Da var det plutselig flere uker siden jeg blogget sist. Jeg ville konsentrere meg om å være med familien min de siste par dagene før jeg reiste til USA, og da jeg kom hit var jeg døgnvill og lat i en uke, og så ble jeg syk. Så der har dere de siste par ukene mine kort oppsummert *haha*
De som følger meg på Instagram har kanskje fått med seg at jeg har bleket håret hvitt! Dessverre henger det fortsatt litt rosa igjen fra sist gang jeg farget det rosa (rundt april 2015! Det går aldri bort...), men det kan jeg leve med. Prisen på blekingen derimot, den kan jeg ikke leve med. Når ble det så dyrt å gå til frisøren i Norge?! Første og siste gang jeg klipper og farger håret hos frisør i Norge, det må jeg bare si.

English

Hi everyone! Suddenly several weeks has passed since I last updated the blog. I wanted to concentrate on my family the last couple of days before going to the US, and when I got here I was super jet-lagged and lazy for a week, and then I fell ill. So that's a short recap of the last couple of weeks *haha*
If you follow me on Instagram you probably already know that I bleached my hair white! Unfortunately there's still some pink left from the last time I dyed it pink (april 2015! It never goes away...), but I can live with that. What I can't live with, however, is the price for bleaching my hair. Since when did going to the hairdresser in Norway become so insanely expensive?! This was the first and last time I cut and dye my hair at a Norwegian hair salon.

Likes

Comments