Jag har verkligen haft ett par underbara dagar i solen! 20 grader i maj?!
Nu hoppas jag på en lika varm sommar 🌻

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Idag ska jag till Frigga (<3333) och påskpyssla med mammas klass. Det är lika roligt varje gång man får komma tillbaka till Frigga och säaa hej till alla gamla lärare och titta på sina gamla klassrum. Ikväll kanske jag åker till stallet eftersom jag inte varit där på lite för länge... Vi får se.

Igår städade jag rummet och det var så skönt! Nu är det rent!! Eller, så rent som det blir. Jag har så mycket småsaker som jag inte vet var jag ska lägga så just nu står de på skrivbordet och ovanpå min garderob. Det gör att mitt rum ser mer eller mindre bombarderat ut jämt, hehe.


​En liten Sally

Hej hopp!

Likes

Comments

Hej!

Idag är det onsdag och jag har lov <333. Vi har kompledigt hela den här veckan pga inarbetad tid under vårprojektet, jubileumskonserten alltså.

Jag blev dock väldigt förkyld och febrig efter konserten men nu är jag på bättringsvägen. Idag har jag inte hunnit med så mycket, jag vaknade ganska sent så jag har bara tittat på ett avsnitt av shameless och spelat lite piano. Jag hittade pappas gamla pianobok häromdagen och det fanns många roliga stycken i den.

Snart ska jag gå ut med hundarna och efter det måste jag nog städa rummet. Är det normalt att man ej ser golvet pga kläder överallt??

Hoppas ni har en bra dag!


​Tack för bilderna Linn!

Hej hopp!

Likes

Comments

Hej!
Idag har vi haft körträning från 10-16 och nu sitter vi och äter middag på Hov med hela estet-musiklinjen och med gamla elever som ska vara med på konserten imorgon. Supermysigt. Med en dessertbuffè större än vad jag någonsin skådat har jag nog ätit mat så det räcker en vecka.

Hej hopp!

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag haft skola som vanligt, sedan gick jag på stan med Evelina en snabbis. Jag behövde köpa en svart pärm till jubileeumskonserten på söndag och Evelina köpte ett par skor.

Jag kom hem för en stund sen men kände mig väldigt hängig så jag har legat och sovit tills nu. Jag skulle egentligen åka till stallet idag men jag får verkligen inte bli sjuk tills på söndag så jag stannade hemma och åker ut imorgon istället. Jag har dessutom ridlektioner för två barn imorgon för första gången, hoppas verkligen det går bra!!!


​Bilden är från i sommras när Sally träffade Ófeigur för första gången

Hej hopp!

Likes

Comments

Hej!

Igår gick jag i skolan från 08-21. En riktigt lång dag alltså, men roligt var det eftersom vi hade kör mellan kl 15-21. Vi tränar till en jubileeumskonsert den 20/3 (Kom och kolla, biljetter finns på ticnet!!!!!) så igår hade vi kör med orkester och band, det var så mäktigt!!!

Jag, Klara, Dexter, Ronja och Vilma gick och åt Sushi mellan körträningarna, det var suermysigt!

På förmiddagen igår fick vår klass gå på en opera som Norrlandsoperan hade satt upp. Den var.. Färgglad. Jag tror de hade många metaforer och pratade ganska mycket om feminism och att krossa patriarkatet. Det var dock ganska svårt att förstå, men eftersom scenen och scenkläderna var så fina var det roligt att titta ändå!

Idag har jag sovmorgon till kl 10. Sedan ridning ikväll!

Hej hopp!

Likes

Comments

Likes

Comments