Jeg har verdens beste kjæreste, jeg! Og så fint vi hadde det i sommer... kan ikke snøen smelte og solen skinne litt?

Gi meg sommer a

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

  • 14 lesere

Likes

Comments

God jul

  • 14 lesere

Likes

Comments

Idag var klassen og opptrådte i Rådhuset under innvielsen av det nye bystyret. Håper de ble inspirert og fortsatt ønsker å bevilge penger til kultur i Oslo!

Vi var jo inne på rådhuset denne gangen, men ikke langt ut til Rådhusplassen. VG-lista neste!

  • 17 lesere

Likes

Comments

Må man ha et spennende og innholdsrikt liv for å blogge? Eller er kunsten å få et kjedelig og rutinefyllt liv til å virke spennende?

Idag har jeg vært på skolen, spist sushi og handlet mat på butikken. En helt vanlig mandag.

//

Idag var det på nippet til at jeg forsov meg, men heldigvis rakk jeg skolen hvor vi i første time hadde YOGA! Ingenting er som å starte en ny uke med maks intensitet og avslapning på samme tid. Resten av skoledagen ble brukt til knallhard jobbing med en visning. Vi skal være med på åpningen av det nye byrådet i rådhuset imorgen, så det blir spennende!

Bunnpris under oss har 20% på hele butikken frem til onsdag, så Ida og jeg storbandet masse ting vi følte at vi trengte der og da. 1kg o'boy har vel aldri skadet noen.

Haha jeg klarte visst ikke å få det spennende enda jeg prøvde. Kanskje hverdagen må være spennende likevel. Jaja, jeg gjør et nytt forsøk igjen imorgen. Natta

Ida og jeg en annen gang vi var fornøyde. På dette tidspunktet kunne vi bare drømme om supersalg på Bunnern.

SKÅL FOR EN MANDAG WELL SPENT! Oi det ble caps lock orker ikke å endre det

  • 17 lesere

Likes

Comments

​Jeg fant ikke noe mer passende overskrift enn søndag. Føler ofte at søndag beskriver så mye mer enn en ukedag. Det ligger liksom så mange assosiasjoner knyttet til det ordet. Men betydningen varierer også så ofte. Man kan jo også ha de mest fantastiske søndagene. Men i min hjerne kommer det fortest opp de kjipe tingene. 

Det er rart, for det er jo faktisk bare en helt vanlig dag i uken. Bare at det er etter lørdag og før mandag. Lørdag er jo ofte en veldig bra dag, mens mandag kanskje er kjipere? Søndag blir liksom mest en forberedelsesdag til uken som kommer. Klær og leilighet vaskes, man kommer a jour med alt man ikke har rukket å gjøre i løpet av uken. Idag har vært en ganske produktiv søndag, men liksom ikke noe bra søndag forde.

Noen ganger får man gjort så sykt mye på søndager, og føler seg helt i fyr og flamme og får den diggeste følelsen etterpå. Da kan søndagen være fin selv om man kanskje ikke har gjort så mye sosialt, eller brukt den til morsomme ting. 

Idag har jeg vasket klærne mine og rommet mitt, fått trent og hengt opp rullgardin. Planlegging av neste ukes middager er også unnagjort. Men følelsen er liksom ikke sånn wehey forde. Så denne søndagen er veldig Søndag.

​Litt sånn; Jaja, det er en ny start imorgen, men blir det egentlig en god start? Og egentlig ønsker jeg jo kanskje en fin avslutning også? 

Men men, kanskje jeg bare får gå inn i den nye uken med godt mot! Positivitet har hvert fall aldri gjort det verre. Så la oss slå et slag for positiviteten.

​Her er bilder fra to koselige sommerdager. Sol og sommer gjør meg glad. Kjipt at det er tre årstider til sommeren da. Men for å suge til meg litt positivitet kan jeg nøye meg med disse bildene i dag.

Imorgen er det mandag, og jeg skal våkne med et smil og kose meg med yoga klokken 9 imorgen!

Ønsker alle sammen en SUPER uke! Klem

  • 18 lesere

Likes

Comments

Hei og god tirsdag kveld!

Nå sitter jeg godt til rette i sofaen og ser på en serie med resten av kollektivet. Den heter UnReal. Noen som har sett den? Vi sitter her og skjønner ikke så mye, haha! Veldig rar serie hittil, men vi skjønner kanskje mer etter hvert.

Haha, nå skrudde vi av! Var kjempekjedelig.

Nå skal vi finne frem isboksen og kose oss skikkelig. Absolutt fortjent på denne tirsdagen!

Resten av kvelden skal jeg bruke på å pugge tekst til diverse greier. Både til skole og andre spennende prosjekter. Mye som skjer, men jeg liker det!

En grå dag i Paris (prøvde å finne et relevant bilde til denne dagen, og jeg fant i alle fall et grått)

Tenkte jeg bare skulle stikke innom her for å vise at jeg lever. Håper alle har en super tirsdagskveld!

Klems

  • 21 lesere

Likes

Comments

Heya!

Nå er jeg sliten. Jeg tror jeg har tatt meg litt vann over hodet med all jobbingen. Det er kanskje ikke så lurt å jobbe så mye som jeg har gjort i det siste. Spesielt ikke når man har skole 9-16 hver dag. Det blir slitsomt når man drar rett på jobb og ikke er ferdig før 24. Det blir liksom ikke noe pusterom.

Heldigvis har jeg siste vakt på nesten en uke i kveld, og når jeg er ferdig i natt skal jeg rett hjem og sove helt til jeg våkner av meg selv. Forhåpentligvis langt ut på dagen imorgen.

Og imorgen er det søndag allerede! Jeg skjønner ikke hvor dagene blir av. De bare forsvinner. Rart med det. Men søndagen skal i alle fall brukes til maksimal avslapning, vasking av leiligheten og klær ++. Men før det skal jeg gjøre en innsats på jobb i kveld.

Tb til deilige sommerdager. Åå savner sommer

nå må jeg hoppe i dusjen og komme meg avgårde på jobb. Skal prøve å poste innlegg litt oftere her også. Sorry for dårlige updates, men det finnes for få timer i døgnet...

Ønsker alle en suuper lørdag! Klems

  • 32 lesere

Likes

Comments

Hei igjen! Håper alle har hatt det fint siden sist.

Selv har jeg landet trygt på norsk jord, og hverdagen er i full sving. Jobb og skole tar mye tid, men jeg klager ikke, for jeg koser meg gløgg mellom slagene. Idag er det onsdag, og eneste hverdagen denne uken hvor jeg ikke jobber kveldsvakt. Jeg har derfor tatt det heeelt med ro, og ligger i sengen og leser bok med tente stearinlys på nattbordet. Ah, sånne kvelder altså.

Imorgen er det tid for en ny runde med yoga. Vi har nemlig tre timer med yoga hver morgen hele uken. Utrolig deilig! Jeg får passe på å være uthvilt og fin form imorgen. Skal tross alt jobbe til halv tolv imorgen kveld også. Så det blir fullt kjør. Skal prøve å huske å puste.

Savner Stockholm allerede!

Vi blogges om ikke altfor lenge håper jeg. Speilrefleksen letes etter, så når det kommer på plass kan det hende at det dukker opp litt mer inspirasjon og litt flere innlegg. Men ikke idag. God natt!

  • 36 lesere

Likes

Comments

Hei!

Nå sitter jeg ved gaten på Arlanda, og venter på at gaten skal åpne sånn at jeg kan komme meg hjem til Norge.

Det føles både deilig og vemodig å dra hjem til Norge. Jeg savner sengen min, og jeg er gira på å ta fatt på en ny "termin" på skolen frem til jul. Det blir hardt, men også gøy. Det er trist fordi jeg må dra fra denne byen som har en stor plass i hjertet mitt. Mine svenske venner er også veldig kjipt å måtte dra fra. Men jeg har heldigvis avtalt med Julia at hun skal besøke meg i Oslo om ikke lenge.

Min fine Julia💜

Oi, nå åpnet gaten. Får prøve å ikke miste flyet. Drømte i natt at jeg mistet flyet, og det var ikke så fett. Haha! Uansett, vi blogges!

  • 35 lesere

Likes

Comments

Hei!

Mitt navn er Hedda, og jeg er en 20 år gammel jente som bor i Oslo. Bloggen har jeg hatt i tankene en god stund nå, og nå har jeg endelig fått opprettet den. Tidligere har jeg hatt en del blogger på blogg.no, men jeg har ikke gått fullt inn for det, og da har jeg mistet motivasjonen fort. Nå, derimot, er jeg supermotivert! Dette skal bli gøy.

Håper dere vil følge meg på bloggen!

I helgen har jeg vært i Stockholm, på besøk hos min venninne Julia❤️ Jeg skulle egentlig reise hjem nå i kveld, men fant ut at jeg hadde bestilt fly hjem neste søndag i stedet, så jeg måtte booke om flybilletten. Så nå skal jeg reise hjem imorgen tidlig isteden.

Nå skal jeg løpe ned på butikken og kjøpe iskrem til dessert. Blir trist å dra til ake til Oslo imorgen, men likevel skal det bli deilig å sove i sin egen seng igjen.

Håper innlegget falt i smak. Kom gjerne med tips til en fersk blogger om du har noen.

Vi blogges! Klems

  • 37 lesere

Likes

Comments