I lördags kväll kom jag fram till min värdfamilj. Jag bor i en lägenhet 3 minuter från skolan på 31 våningen, extremt högt upp. Föräldrarna talar inte så bra engelska och får därför öva mycket på kinesiska. Får testa en massa olika maträtter och jag tycker att det är väldigt spännande och gott. Börjar dock sakna den svenska maten lite smått.

Det har hänt så mycket under dessa tre dagarna, men tänker inte skriva om allt. Här kommer istället några bilder från allt jag har varit med om.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu har resan börjat! Vi har haft två extremt långa, men fantastiska dagar i Xian. En spännande första dag på cirka 36 sömnlösa timmar fylld med flygresor, shopping och kulturchock. Därpå en lång dag farandes runt på olika museum, titt på terrakottaarmén och återigen shopping.

Nu åker vi snart vidare till Changsha, där vi ska få träffa våra värdfamiljer för första gången.

  • 134 readers

Likes

Comments

Hej hej! Detta är då mitt första inlägg, så jag tänkte berätta lite om varför jag har skapat denna bloggen.

Det är nämligen så att jag drar till Kina med 7 lärare och 9 andra elever från min skola på onsdag. Vi ska åka runt och kolla på lite olika saker i Kina, men under största delen av resan kommer vi att bo hos en värdfamilj och får uppleva hur det faktiskt är att bo i landet. Jag ser verkligen fram emot att få åka iväg och uppleva en helt annan kultur!

Bloggen har jag skapat eftersom att jag fick i skoluppgift att redovisa min resa på något sätt och jag valde då att skriva om min resa i en blogg.

Igår var jag och handlade lite saker att ta med till resan och idag har jag packat. Ser ni hur många Marabouchoklad jag packade med förresten? Vi ska ta med oss presenter till värdfamiljen, deras släkt och vänner. Så jag har valt att köpa lite olika svenska saker och jag kunde ju självklart inte glömma Marabouchokladen, godaste svenska godiset!

Likes

Comments