Hej, hur mår alla? Jag själv mår faktiskt jättebra!

Igår var jag och klippte mig efter skolan som ni såg i tidigare inlägg. Efter det åkte jag hem från stan och vi hade planerat att äta gott och kolla på idol med familjen. Jag älskar att lyxa till det på vardagar. Det gör veckan mycket roligare och inte så långsam, man måste unna sig efter långa skoldagar. Eftersom att pappa jobbar i Stockholm varje helg ska vi försöka ha som "tradition" att ha en dag i veckan som alla är hemma, utan träningen och bara umgås, jättemysig idé från pappsen.

Påtal om vardagslyx ska familjen till Göteborg på tisdag på James TW!!! Jättetaggad är jag. Fun-fact; Detta är 5:e konserten jag är på i år med min familj. Vi gillar det:)

Kolla vad got. Känner ni också att det börjar bli höst? Vet ej vad jag tycker om det...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Blev jättenöjd som vanligt på östhlings. Rekommenderar om ni inte vet vart ni ska gå i Borås. Jessica heter hon som klipper mig och ska ni klippa er där rekommenderar jag henne. Kram

Likes

Comments

mysig morgon då Tova kom hit och lagade scones med mig. Nu skall jag snart åka till Mormor och Morfar på lunch där och sedan hem för att plugga på provet tills imorgon. Alltså helgen går alldeles för fort, känns som söndagsångesten är grovare än någonsin...

Vi gjorde även lemonad, den blev så himla god och fräsch.

Likes

Comments

+ : jag ska till Stockholm i höst för att shoppa och chilla på hotell. Min pappa jobbar i Stockholm så kommer vara där mycket ( förhoppningsvis) under detta året och lite av nästa!! Mysigt då jag är född och har bott i Stockholm när jag var liten.

- : blir rätt deppig på hösten just för vädret. Brukar tilloch med äta d-vitamin tabletter som konstigt nog hjälper humöret.

+:veckorna går ju sjukt fort? Eller är det bara jag? Sjukt skönt då jag ser fram emot höstlovet.

-: Har no prov denna veckan som e ganska stort vilket gör att jag alltid blir stressad? Inte bra, så därför skall jag spendera stor del av dagen för plugg tyvärr:)

+: vi ska praoa snart i skolan i en hel vecka, hur bra? Ni får dock gärna tipsa om vart, har ingen aning än...

- : min klipptid blev inställd vilket resulterar i arr jag ska klippa mig på tisdag istället.sånt suger, men skönt blir det efteråt.

Sånthär kan vara kul att läsa tycker jag iallafall. Hope you enjoy

Likes

Comments

Ser ni vad fina mina naglar är?
Min kompis Holly har gjort naglar på mig och är jättenöjd, det var andra gången hon gjorde akryl vilket gör mig väldigt imponerad. Så om ni också är sugna borde ni kontakta henne;) skriv i kommentarerna då.
Nu ska jag ha träning, kram

Likes

Comments

Filmen var jätte oklar och overklig vilket till viss del var skönt då jag var rädd att skita på mig ( hehe) , men det gjorde jag inte. Det var inte så läskigt alls men en mysig sak som jag gillar att få till i vardagen, vardagslyx helt enkelt.
Imorgon ska jag träna och slutar 13:20 som vanligt så det är riktigt skönt.
Hoppas ni mår bra? Kram

Likes

Comments