Hallojsan igen, det var ett tag sedan:)
Jag har haft de senaste tre dagarna spenderade hemma hos min kära mormor lokaliserad i Trelleborg. Vi hade inte något speciellt inplanerat att hitta på bortsett från ett frisörbesök för min del.

Frisören färgade ombre på riskrusk till hår. Jag är SVINnöjd! Det ser så naturligt och lätt ut, så himla skönt att jag äntligen gjorde något åt detta hår.

I övrigt syfte kom jag hit ned eftersom att jag ville umgås & spendera tid med min mormor! Vilket jag verkligen har uppskattat. Ibland kan det vara skönt att komma iväg en liten stund och bara ta det härligt!

Nu bär det hur som helst av till Stockholm igen! Lite har jag saknat det må jag erkänna! Ser fram emot att träffa mammsen & pappsen på Bromma flygplats!
Nu ska jag iallafall åka till flygplatsen här i Malmö!
Skall försöka hålla uppdateringen lite bättre här framöver!

<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 28 Readers

Likes

Comments

Den här kvällen spenderades för min del i sängen då jag såg den 3e Hunger Games filmen. Jag (som vanligt) var lite sent ute med att se denna film med tanke på att den var oerhört populär för ett par år sedan. Men den var iallafall superbra enligt mig!

Angående gårdagens planer i att sova på studsmattan kan jag meddela att det inte inträffade hehe.. Jag tyckte att det var lite kallt och lillan tror jag var skraj. Men det var en rolig idé som jag gärna gör någon gång då det inte är svinkallt😬

Planerar att ta en springrunda tidigt imorgon så nu blir det läggdags. GODNATT <333

  • 50 Readers

Likes

Comments

En sådan sällsynt kväll då syskonbråken man i vanliga fall utövar varje dag är som bortblåsta. Jag och min lillasyster gick ut på en promenad och ska nu härefter spendera natten på vår studsmatta (hennes utmärkta idé, eller snarare befallning) Återkommer med hur natten gick. Håller tummarna!

  • 112 Readers

Likes

Comments

Ikväll besökte jag tillsammans med min mor det omtalade hälsocafét Mahalo. Allting på denna plats är alltså vegansk vilket jag önskar att jag kunde säga spelade någon roll (gjorde ett tappert försök på att vara vegetarian, det sprack efter 1 månad). Äsch.. Veganskt eller icke-veganskt, gott var det iallafall. Jag tog en acai-bas med Tiki-topping (banan, jordgubbar, raw nutella, kakaonibs samt granola). RECOMMEND!!

Nu ska jag förmodligen sova då jag ska försöka ta mig till gymmet tidigt imorgon. Godnattis!

Likes

Comments

Jag har under några månaders tid varit lite småsugen på att starta en blogg igen (använder uttrycket igen då jag hade en oerhört olyckad blogg vid ungefär 10 års ålder, checka gympabloggen om ni är sugna på att ta en trip till cringecity). Så nu tänkte jag helt enkelt sätta fart på bloggandet ännu en gång, så får vi se hur det går för sig. Ännu oklart vad för slags theme jag vill föra in här men det tar vi också som det kommer.
Så VÄLKOMMEN till min sprillans nya och fräna blogg. Let's see if this will work or be a total flopp <3

  • 140 Readers

Likes

Comments