Ni vet den känslan när man är så kär och man bara vet att det är så rätt och man är så kär och man saknar ihjäl sig efter personen.

Jag vet inte om jag har berättat så mycket eller Nå alls men min pojkvän bor i Holland och jag saknar honom så mycket varje dag. Jag hör hela tiden av många vänner o andra att "hur klarar du lång distans hade jag aldrig klarat" kommer man in i ett distans förhållande är man kär så är man och då kämpar man med det. Det är också ett bevis på kärleken när man klarar av det utan att träffas vare dag.

Jag är så trött på att alla tror att långdistans Förhållanden är dömda att misslyckas det stämmer inte. Alla förhållanden kan misslyckas vart man än bor, jag har nu vart tillsammans med min kille i 5 månader och älskar han lika mycket än hur mycket jag än saknar honom. Vi träffas oftast en gång i månaden men ibland två gånger. Det är jättejobbigt dagen när han åker hem att krama honom och säga hejdå men jag älskar honom och det är värt all väntan.

Tänker inte skriva för mycket skulle kunna skriva jättemycket men tar det kort nu har ni frågor så fråga på men snälla sluta döma förhållanden bara för att man inte bor i samma land eller stad.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Dont be a Salad, be the best godamn broccoli you could ever be! 👊🏻

-pewds

Likes

Comments

Själv är jag inte rasist o jag anser bara att det e bra att de får en chans här, visst är vissa i Sverige väldigt över reagerande rasister efter vissa saker klandrar jag inte de heller. Jag har inget emot hudfärg eller vad som, men hur personer beter sig det spelar ingen roll vilken hudfärg det e personligheten som skapar hat.

Men om vi ger er en ny chans, pengar o hem även fast det finns svenskar som också skulle behöva pengar och hem, och ni inte är tacksamma? Inte lyder alla lagar o regler. Kastar grejer överallt det gör även många andra men ändå, alla ska självklart slänga i papperskorgen det är ju därför de existerar, för o hjälpa naturen.

Men iaf denna bild fick mig bara att bli arg, att de ens kan säga så här. Vi släpper in er och ger er hem och pengar och ni får leva bra, men alla lyssnar inte, kommer man till ett annat land så ska man inte ändra på det landet och deras regler och traditioner. Alla gör inte det självklart inte men de se beter sig dåligt ger alla ett dåligt rykte, och då är det klart att vissa inte vågar gå i närheten med sina små barn eller vill prata när några få dåliga personer ger alla inklusive de snälla dåligt rykte.

Snälla rara bete er, allihopa inte bara ni som fått fly hit även ni som bott här hela era liv. Tänk med hjärnan och använd hjärtat och bli mänskliga!

Detta anser jag bara vara skit, åk hem igen om ni tycker vi är såna rasister, det är så rasistiskt att ge er hem och pengar va? Vi gör mer för er än ni godtar, kan människor bara lära sig vara tacksamma. Är ni inte nöjda dra tillbaka då och kom inte bara hit för pengarna, Sverige är inget rasist land visst det finns rasister och jag fattar att man kan dra alla över en kamm, precis som jag sa tidigare folk som beter sig dåligt ger alla andra dåligt rykte. Bara allihopa var glada o sluta klaga. O kom fan inte hit och ta pengar från de som behöver det för att bränna en flagga och säga att ni ska ta över landet då kan ni bara åka tillbaka.

Likes

Comments

Hej hej!
Alla har olika tankar om detta men efter en intressant konversation i kommentarer på youtube bestämde jag mig att skriva ner hur jag tycker.

Det var en som köpt i en haul två tröjor för 1000 kr styck så 2000. Det är väldigt mycket mat i de pengarna, eller så skulle man kunna köpa något till sitt hem(om man nu flyttat) en kommentar sa "vem köper tröjor för 1000kr" och en annan som svarat sa "tjäna lite pengar så ska du se att det inte är mycket" ja det är ju inte en så stor summa, klart inte. Men för en tygbit så är det jävligt mycket, även med märkeskläder som oftast är så dyra som gant tillexempel, en helt vanlig college tröja eller t-shirt som har ett (enligt mig) fult litet märke på sig med märkets namn för 1000 och en likadan tröja utan märket men lika fin för 99.

Allt jag vill säga är bara att enligt mig så finns det så mycket fina billiga allternativ inne på affärer som Gina, vero Moda, Lindex osv.. Istället för att slösa så mycket (ja enligt mig är 1000 mycket för en tygbit jag tycker 300 är för mycket för en tröja) på en tröja. Spara pengarna istället för flera saker/mat/inredning/resa vad som helst men en tröja för 1000. Eller en jacka för 3000 eller en väska för 9000 nej jag tycker bara det är för mycket.

Inga onödiga kommentarer tack detta är bara vad jag tycker jag klagar inte man får shoppa som man vill och lägga pengar på det man vill säger bara att jag själv inte skulle göra på detta sättet, o den kommentaren fick mig bara att reagera 1000 kr är mycket hur mycket man än tjänar. Som några jag känner även sa att även om Jah tjänade flera miljoner hade jag inte lagt 1000 kr på en tröja.

Likes

Comments

Nya familjemedlemmen Sandy trivs bra här och Sessa gillar att leka mamma!

Likes

Comments

Hejsan förra året så gjorde jag en kärleks tag och nu året efter så har det hänt grejer o jag tänkte göra en ny uppdaterad så vi kör:

1. Är du kär just nu? Jodå det är jag

2. Har du kysst någon idag? Nej

3. Har du kysst någon de senaste 30 dagarna?
Ja det har jag

4. Har du ett förhållande? Ja, (long distance)

5. Om nej varför inte? -

6. När går gränsen vid otrohet? Ja du, det är ju lugnt om man bara pratar och är vänner men blir det flört eller mer så skulle jag kalla det otrohet.

7. Har du varit otrogen och om ja varför? nej det har jag inte det är sjukt att man ens kan vara det... hjärtlöst. Har dock varit utsatt för det då min första pojkvän var det emot mig.

8. Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte var det? Nej varför i hela världen skulle jag ljuga om mina känslor?

9. Är du romantisk? Haha det skulle jag säga iaf :)

10. Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? Nej än en gång det är sjukt o fel!

11. Är du svårflörtad? Tja ingen aning

12. Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Ja det har jag senast igår när min pojkvän åkte hem igen.

13. Har du någon gång slagit någon du tyckt om? Nepp

14. Har du haft sex med över 20 personer? Hahaha Ne inte direkt, är oskuld så.

15. Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Jag vill ha ett förhållande, gillar att ha någon att lita på och prata med om allt.

16. Har du varit tillsammans med två samtidigt? Uhm ne har jag inte varit otrogen så har jag la inte varit det.

17. Är du en bra pojk/flickvän? Min pojkvän säger det så jag litar på honom :)

18. Vem sov du senast bredvid av det motsatta könet? Min pojkvän... Suck igår... Saknar honom.

19. Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som en vän? Min pojkvän

20. Har du varit tsm med någon som du sedan hade ett KK förhållande med? Neee

21. När fick du din första kyss? Den fick jag augusti 2014.

22. Hur gamla var dina föräldrar när de blev tsm? Ja bra fråga haha!!

23. Har du någon gång velat ha ditt syskons pojk/flickvän? Nepp

24. Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? Nej alltså man vet inte vad som kan hända! o vill inte ha hans namn där om det tar slut..

25. Vad gillar du för stil på tjejen/killen? Alltså jag vill att personen ska vara sig själv. Han får klä sig som han vill o tycker e bekvämt.

26. Om du skulle beskriva din pojk/flickvän med några ord vad skulle det vara? Han är ärlig, snäll, underbar, han säger exakt som han tycker och låtsas inte... Han vågar visa sina känslor och haha finns för mycket att säga!!

27. Vad skulle du göra för den du gillar nu? Ta med han på bio för det gjorde vi inte denna gången o han ville det :)


Likes

Comments

Planerar att börja med marsvins uppfödning i framtiden, djuraffärer har oftast marsvin med sjukdomar o det säljs inte många marsvin på de längre. Det finns en del uppfödare men inte är det många och jag vill bli en av de. Jag vill he marsvinen ett bra liv i En bra familj och tills de får ett nytt hem ska jag ta hand om de på bästa sätt så de håller sig friska! Jag hoppas verkligen att jag kommer komma igång om något år 😍😍💓

Saknar dig sjukt mkt My! Hoppas du har det bra med tussan, mini och Lilly i himlen!! 💞💞💞

Likes

Comments

Hejsan! Under våran Frankrike resa har vi besökt många spännande o fina platser jag har alla bilder i datorn men tänkte dela det jag har i mobilen, detta är bilder ifrån stranden i vårat område och från le mont st Michel, även från omaha beach och la Pointe du hoc. Dessa sista två är stränder och där har vi varit och kollat på memorials från andra världskriget mycket spännande.

Likes

Comments

Hej!

De senaste dagarna har jag spenderat med min lilla ängel, jag är moster åt denna lilla Gullunge

Likes

Comments

Likes

Comments