Jag är nu gravid i v 17, och allt rullar på.

Kanske är det nu allt kan bli bra?

Även om jag har svårt att förstå att jag har ett liv i mig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

''Ska jag vara tysk eller rysk?''

''TYSK! Tyskar är sexigare.''

Sen behövdes inga mer ord. Han förstod precis vad jag menade, Jag menar.. vem fan kan påstå att SS-uniformerna inte är snygga. Tänk er detta, på ett par tysktalande karlar.

Jag erkänner, jag har svårt för ryssar. Av egna erfarenheter. Bodde med en rysk familj under ett år och har ALDRIG blivit så fruktansvärt dålig behandlad som då, och att jag var tillsammans med en av dom var ju ännu värre.

Efter det låg jag bara med snygga norrländska nazi-skins och ett par romer, Passande för en finsk unge som mig som nu väntar en liten italiensk bebis.

Håller tummarna på att han får svart hår och blåa ögon. 

Likes

Comments

Nu är det fyra dagar sedan jag blev myndig, fyra dagar sedan jag och mina syskonbarn gick till Ica maxi för köpa cigaretter och mat. Vi skulle köpa saker till tacos. Jag glömde köpa lite saker men tog med ungarna ut för att röka innan jag skulle springa in igen. Utan dom.

Helt plötsligt blir barnen rädda, och äldsta sprang in och bad om hjälp av en kvinna. Jag tog med mig honom in medans flickan satt på en bänk inne i butiken, där massor människor passerar. Ingen jävel bryr sig. Jag och B var borta i TVÅ minuter och när vi ska hämta lillflickan sitter hon och skakar, gråter och jag springer fram och frågar vad som hänt.

''DOM SKA DÖDA MIG, DOM SKA DÖDA MIG, POJKARNA SA ATT DOM SKA DÖDA MIG.''

Panikslaget kramar jag om henne hårt, ringer mamma, ringer min pojkvän, ringer polisen. Polisen kom ganska snabbt och pratade med båda barnen tills dom lugnat ner sig, Den manliga går iväg och kollar igenom filmrullarna. Kvinnan stannade kvar och bad L berätta om vad som hände, hon antecknade.

Bara en stund senare satt L och den kvinnliga polisen och pratade om kaniner, polisen berättade att hon också hade kaniner när hon var liten, men att dom rymde. L vart chockad och utbrast '' BLEV DOM ÖVERKÖRDA AV EN LASTBIL ELLER TOG RÄVEN DOM?''

 

Sen kom den manliga polisen tillbaks, Han tog iväg mig och mamma, berättade att det L hade berättat stämde.

Efter händelsen vågar inte min snart 7 åriga systerdotter vara ensam en endaste sekund utanför hemmet. Även min systerson är rädd, båda har kommit upp i en ålder då dom ska kunna börja leka på gräsmattan själva. Nu kan dom inte det. Tills allting är klart, måste dom vara med någon vuxen ifall att, Något skulle hända.

 

Jag är så jävla rädd, jag var rädd innan, men nu är jag rädd.

På riktigt, eftersom jag vet vad han är kapabel till. Både jag och min bästa vän var med när han tänkte skära sin (O)vän med en kniv. Han bor i porten bredvid oss, vet vad jag/vi heter, vart vi bor. Hotat mig och slagit ner min bästa vän för att vi inte ville ge honom cigaretter.

Och nu, tyckte han och hans vänner att det var en jävligt bra ide att ge sig på ett barn på ica, Personalen vägrade ringa polisen, INGEN REAGERADE när ett litet barn satt ihopkrupet och grät.

Jag är så jävla trött på mänskligheten,  

 

Jag är trött på att gråta, jag känner mig så jävla otrygg, Jag vet att mycket av alla känslor jag upplever antagligen har med alla hormoner att göra. Men allt är så jävla jobbigt just nu och jag vill bara gråta..Jag kan inte ha några kläder längre, allt är förlitet och jag är fan bara i vecka 12 ännu, Igår tog jag lillsnurpan med till stan, hon fick allt hon pekade på,  Tights, byxor, trosor, toppar, tröjor, en jacka, Hellokitty brillor och en Barbie, En riktig barbie för trehundra spänn. Sen var jag tvungen att köpa rep, så jag köpte en poliströja åt henne med som hon tjatat så mycket om.

 

På min artonårsdag, blev flickan i mitt liv hotad. I stans mest kameraövervakade butik. Tackar gudarna för att dom jävla idoterna var dumma nog att göra detta framför x antal kameror.

Likes

Comments

Vad gör man när livet sviker? Jag har inte mått såhär sjukt på länge och måste anstränga mig för att inte gråta.

Han ska flytta.

Likes

Comments

Hur gör man slut på första bästa sätt? Hur kan man acceptera att ens pojkvän behandlar en som skit?

Hur kan man ens orka leva med det?

Likes

Comments

Gravid v10, har en miljon olika känslor som flödar, allt är helt plötsligt så jobbigt och jag känner mig som världens ensamaste. Jag kryllar av tickande bomber. Oro, jag klarar inte detta. Jag vill inte mera.

Likes

Comments

Igår hade jag och hjärtat vårat första gräl, jag berättade att jag tänker behålla barnet. Det är ett foster nu, och Kåre ska inte dö.

Jag är i v10 nu, officiellt arbetslös och har slutat med alla mina medciner.

Dagen har vilket som varit bra, tog en taxi hem inatt med vovven.

''Skulle inte du ha en hund med?''

''Jo, hon sitter i handväskan!''

''JAHA, gud så söt hon är.''

Hela natten skrev han förlåt sms, somnade efter ett par lergigan som jag nu äter för mitt illamående.

Vaknade, och läste inkomna sms och gav ett kort svar. Aldrig, att jag bekräftar att det är ok att kritisera mig för att HAN gjort mig gravid och vill få det verka som mitt fel.

 

Sen träffade jag kusin och hennes bebi, vi tog en fika och pratade lite. Hon har verkligen förändrats sen hon blev preggo. Innan var hon ansvarslös. Nu är hon faktiskt mogen, och ansvarsfull.

Dessutom står hon upp för mig. Försvarar mig, i alla lägen.

Likes

Comments

Skam, äcklig, oduglig, tjock, enorm, glupsk.

 

vlcd- oroa dig inte, på måndag möts vi återigen.

Och så efter aborten, blir jag förhoppningsvis mitt gamla jag igen och slipper denna stora svullna äckliga mage.

Likes

Comments

För hans egna skull, så tänker jag avsluta min graviditet, jag har nu varit gravid i sju hemska veckor.

Och A, jag älskar dig.Och, vi ska klara det. Tillsammans.

Och Pappa, jag saknar dig. Jag saknar dig så, och älskar dina besök i drömmar.
Likes

Comments