whoop whoop, idag blir det stadsfesten igen, videoklipp från alla 3 dagar kommer att komma upp antingen ikväll eller imorgon under dagen, med massa artister, trofast, stiftelsen och Måns!

men just nu sitter jag här hemma hos Jesper som vanligt, bloggar lite, kollar kläder. ska snart göra mig klar för när Jesper kommer hem vid 4 så ska vi in till stan med Ossian en sväng, sen hem och lämna honom och sen tillbaka in igen på cyklar!, tror jag iallafall, om det inte blir att sitta hemma idag istället!

men ni får ha det så bra så länge!!

pusshej

Likes

Comments

Kalmar Stadsfest dag 1 

ja som ni ser på rubrikerna så handlar detta inlägg om kalmar stadsfest.. igår var nämligen jag och Jesper där med Oskar, men vi börjar berätta om vad som hände på morgonen, vi började med att åka till Ica Maxi, där jag gjorde fina gelénaglar, blev supernöjd!!

efter det drog vi till stadsfesten, var tvungen att cykla in då vi troligen inte hade hittat parkeringsplats och så hade vi ju ingen bil heller, så det fick bli att cykla!

väl inne i stan så gick vi till kinan det var sjukt gott!!

sen gick vi runt på marknaden, hittade en onepice, en sån stitch dräkt som jag har beställt, men eftersom den inte har kommit än så köpte jag en sån dräkt fast en tiger figur istället! :)


Kalmar Stadsfest dag 2

vet inte vad jag ska skriva mer om idag, men idag ska vi på stadsfesten igen, trofast spelar, igår var det stiftelsen.

men ni får ha det så bra sålänge!

pusshej

Likes

Comments

​Igår blev det en dag på Ölands djurpark med Jesper och han brorsor Liam och Casper! 

massor med härliga djur, och han i Tigerdräkten är en kompis till oss som jobbar där! 

En riktigt rolig dag var det! med massa bad också! 

ha det bra nu! pusshej! 

Likes

Comments

Stitch Onepiece

hej på er, har nog glömt att berätta att Jesper har beställt en Onepiece till mig, den är sjukt gullig, tycker jag iallafall! här kommer bild på den!

Så vad tycker ni om den? erkänn att den är ganska cool? beställde den för ett tag sen, men det tar ett tag att få hem den för vi tog den billigaste varianten! men kommer nog få hem den iallafall denna vecka eller nästa.. men det märker vi ju då isåfall! den här Onepiecen hittar ni här

---> http://www.lightinthebox.com/sv/new-cosplay-blue-stitch-polar-fleece-vuxen-kigurumi-pyjamas_p1410802.html <---

 Jag är glad att jag har Jesper, jag skulle inte överleva utan honom, han gör mina dagar till dom bästa, han är min kille, bara MIN kille, han är min prins, min underbara prins, han är mitt allt! Älskar honom över allt annat! 

Likes

Comments

hej på er, ändrade nyss min header, tänkte det kunde va skönt med nya bilder och så, den bilden jag har nu är iallafall på mig och min finfina pojke!!  Lina ---> en kompis <--- tog den åt oss, väldigt nöjd! men nu när jag har köpt en egen kamera så kommer det nog komma mycket mer bilder. Dom bilderna i föra inlägget är ju på Ossian och dom har jag tagit med min kamera! FÖRUTOM den ÖVERSTA bilden som jag har tagit med mobilen, så ja... man ser ju vilken skillnad det är, eller? 

 Men iallafall, nu jobbar Jesper och jag sitter som vanligt hemma i hans rum och gör inget speciellt, kollar på Chicago Fire dock men det avsnittet jag nyss kollade på var slut så jag passar på att skriva lite här nu! 

Idag vetifan vad som händer, Jesper jobbar iallafall till klockan 7 så jag får väl sitta här och vänta på honom, yeaaah! 

Kanske ska träffa Oskar men det är inte säkert! och träffar jag honom så åker vi nog till Jespers jobb och hälsar på honom, men vi får väl se! :) 

vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, ni får helt enkelt komma med förslag, skriv på kik - lisastrid 

och var lite socialaaa! förr jag har som sagt fett tråkigt! 

men ni får ha det så bra sålänge!

Pusshej! <3 

Likes

Comments

ja som ni ser så heter rubriken idag ''Köpt kamera!!'' och det stämmer in väldigt bra! För igår åkte jag och Jesper till Media Markt där Jesper jobbar! för jag har ju sommarjobbat i år och jag valde att köpa en kamera av dom pengarna och så blev det! en (Nikon) blev det!

(kommer komma knasiga bilder längre ner)

Jaja, just nu jobbar Jesper och jag sitter vid hans dator, finns inte annat att göra så får väl sitta här då!

kollat på lite kläder på nätet så kommer komma upp lite bilder på sånt jag vill ha nu!


denna topp vill jag ha! 
även denna tröja!! 
Tyckte om denna också!
Vill haa

Ja där va några kläder, tyckte om dom så får väl se om jag köper dom!


Knasiga bilder

Likes

Comments