Header

Igår var det familje dag på Mondelez (marabou) tyvärr kunde inte jag vara med då jag jobbade 10 timmars pass så barnen fick med sig en vän.

Var verkligen dröm för choklad älskare, villket barn drömmer inte om att bada i choklad. Dock har jag gömt allt godis nu då dem hade typ en ica påse var med sig hem, så nu blirvdet nog inte godis inköp detta år i alla fall.

Var massa roliga aktiviteter för barn och rundtur inne på fabriken, dem fick även diplom för arbete på hög höjd. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I går jobbade jag 11--21 på Nikita i Mall of Scandinavium, vilket alltid är lika roligt, hade så många underbara kunder vilket är en av dem bästa delarna i branschen, man får träffa massa fantastiska människor.
Dock parkerade jag bilen 30 minuters promenad från Nikita så var inte hemma fören kl 22 i går men att komma hem till en sådan fantastisk man så spelar det ingen roll va klockan var.

Nu ska jag sticka i väg och jobba några timmar till, ska försöka få ut lite fina bilder i kväll <3

Likes

Comments

Att jag älskar att gå till skolan har nog inte någon av er missat.
Och kul att det är så många som vill följa min resa, skriv gärna om det är något ni vill se mer om eller få info om så ska jag göra mitt bästa för att svara.

Men till dessa permanent mardrömmarna, SERIÖST!.

Det är pilligt till 1000 håret klipper ur mina händer och topp pappret som man lägger längst ut i tipparna när man rullar åker konstant av, men träna träna träna. Dock känns detta inte som en dela som jag älskar eller kommer , tror dock det blir roligare när jag blir bättre på det.

Parmanent är ju en del på delprovet som jag måste träna massa på för att få perfekta rullar utan att det blir sträckning vid basen. samt göra det på kortare tid. Tur jag har värdens bästa lärare som står ut när jag blir iritterad på mig själv och docka  😂 och peppar upp mig villet jag behöver iband speciellt vid detta moment. 

Se även bilden på min andra gradering, det var riktigt rolig frisy liki liky.....

Eftersom jag kliver upp kl 5.30 för att hinna med till gymmet så blir det nog sova nu, för i morgon är det jobb + skola. hoppas det inte blir fler mardrömmar om permanentspolar och topp pappef i natt

<3

Likes

Comments

Vad hände med alla prinsess klänningar och gulliga tryck, när började det finnas spets underkläder i stl 128 min dotter är 6 år och har stl 140

Blev ganska jobbigt när jag, min man och dottern satt för att förnya garderoben och vi inser att det ser ut som kläder jag skulle ha på mig, vi torde då vi var inne fel men Chanel kommenterade e inte det där min storlek?
Och mycket riktigt det var det, vad hände med våran LILLA 6 åring?????

Men tydligen så, blev inga spets underkläder men mycket svart, kaik grönt och tajt ska det tydligen vara nu enligt Chanel, gärna någon magtröja.

Vet inte vem som tycker det är jobbigast att prinsessan börjar blir en tween med enligt mig riktigt bra smak.
Dessa plagg kommer från zalando och hm.

Likes

Comments

När man kommer hem lördag kväll efter en underbar dag på jobbet, vilket jag näsan känner om varje dag ute i salongen, och ens man har stått och lagat en underbar höstgryta som serverades med potatis och ett glas amarone vin kan man bli annat än tacksam och lycklig i hela kroppen, ända ut i fingertopparna.

Dock blir jag trött tidigt när dagarna blir intensiva och vi myste ner i soffan med hallon och lakrits panacota som han förberett sen tror jag att jag sov strax efter att glaset var tomt.


Likes

Comments

Måndag igen, veckorna går verkligen så snabbt, idag började vi dagen på International Hair Academy med att ha teambuilding.
Allt från att lära sig varandras namn ordentligt något som jag är jätte dålig på, mycket lättare att komma ihåg nummer än namn, men nu tror jag ändå dem sitter ganska bra till att knytas fast i varandra och som avslutning lego haha....

Men sen till det jag älskar, klippa!
Dock så var det första gången vi klippte gradering, vilket på ren svenska betyder att man klipper håret olika långt i en lutning, det jag gjorde fel förutom vissa små ojämnheter var att råka hålla handen 45% ut fram passagen istället för 30% vilket resulterade i allt för brant lutning.
Hatar när det inte blir perfekt direkt! Blir arg på mig själv och tycker det inte alls är roligt men bättre och friska tag i morgon.


Börjar dagen med träningspass i morgon så dags att sova lite nu <3

Ps: till mig själv, bli mycket bättre på film, är roligt att dela med sig av rörligt material.


Likes

Comments

Wow dag nr 4 och jag hade min första kund, stackarn satt fast hos mig i 5 timmar innan hon låstes in i skåpet igen.
Men i morgon kommer hon inte undan, för då ska vi fortsätta med saxen, vilket jag tycker var underbart roligt.
Min fröken fick till och med beordra mig lunch för jag ville inte slita mig skulle kunna sitta där i timmar.
Ska absolut köpa hem en egen docka som jag kan öva både permanent och klipp på hemma för jag vet att vill man bli riktigt bra på något gäller det att öva öva och ännu mera övning.

Nu ska jag kliva upp ur badet och in på styrelse möte innan det är dags för ÖFK här hemma.

Likes

Comments