Header

En riktig höst dag idag, och eftersom jag är ledig denna helg så min man kunde åka i väg till vänner så fårvjag och barnen massa kvalitets tid tillsammans.
Idag innebar det en lång härlig fika på espresso house och massa shopping i väntan på att vår bio skulle börja.
Barnen har börja bli som mig och stör sig mycket på andra som pratar under filmen och galen blev jag när ett barn satt och sparka mig i ryggen i femton minuter, jag menar hur störabde är inte det när hela rygger skakar fram och tillbaka. Tillslut sträckte jag bak handen mot benet och titta på honom och sen var det lugnt 😂
Ny blir det leta ny modell till provet i morgon för min andra är tydligen sjuk, så fullt upp.

Likes

Comments

Hej, idag hade vi gråhårstäckning inför test delprovet på söndag, dock hade min modell mer 2 cm färg i topparna med ca 75% vitandel.
Hade det varit riktiga provet hade det ej fungerat men eftersom det är slut resultatet som dem tittar på och ej före bilden så får det duga, har jag tur kan jag även anväda henne på riktiga provet i maj.

Kommer inom korg även avslöja vad jag ska göra för kul på måndag. ☺️

Likes

Comments

Idag slutade vi 10.15 och bestämde oss för en after school och tog en härlig lunch och drack några goda öl, hade en sådan underbar dag.
Vi är verkligen en super bra klass, kan vara helt ärliga och bara skratta massvis , längtar redan till i morgon då jag träffar dessa fantastiska människor igen

Likes

Comments

Idag började dagen tidigt med en föreläsning om klimatsmart frisör, vilket påminde mig att gå in närmare på produkter som påverkar oss väldigt mycket, eller är extremt farligt för miljön.
Så i morgon kväll kommer första inägger om detta...

X

Likes

Comments

I dag är det dubbel disco för kidsen, Chanel/ Harley Quinn har klassfest a la Haloween och Alexander / Jokern dico på annan skola.
När dem båda valde utklädnings val tyckte jag det var så kul och super söt.
Självklart var jag där och påverkade lite 🙈

Likes

Comments

Drömmande Diskret Ljust.
Några av orden som beskriver den romantiska stilen.
I dag fick vi i uppgift att fördjupa oss i olika stilar, jag och Daniell fick den romantiska stilen, en stil jag tycker är väldigt vacker.

I morgon ska vi hålla ett föredrag om stilen för våra klass kompisar, så blir till att fortsätta studera den i kväll. Men först till barnens skola för ljusfestivalen.

Likes

Comments

Hej alla fina, har varit så dålig på att skriva här , ska försöka bli böttre.
I måndags starta vi med folieslingor och igår fick vi äntligen börja med bayalage, viölet jag tycker är jättte roligt.
Tyvärr tar dockorna inte lika mycket som vanligt hår så längtar faktiskt att få lämna dockorna ett tag.

Det är frost ute, massa ett tjockt täcke på bilarna och jag har inge vinterdäck än, beställdes i måndags vilket är så too late, så ligger nu och funderar om jag vågar chansa eller ta bussen, men rädd att komma sent då🙈

Vi chansar o kör sakta, så uträttar kö varning mellan åkersberga o väsby från 7:50 varning 😂

Likes

Comments