Efter detta med Linda hade hänt så var ingenting sig likt. Jag ville kolla hans telefon varje dag för att försäkra mig om att han inte börjat prata med någon annan. Jag ville ständigt hålla koll på honom, vilka han träffade, vilka han pratade med. Min tillit för honom fanns inte längre men ändå valde jag att stanna. Det tog mig två år att komma upp på fötterna igen, två år för att glömma det hemska han gjort mot mig. Han vann tillbaka mitt förtroende och allt var bra igen, jag kände inte samma sug efter att kolla efter hans telefon längre. Kanske hade jag bara gett upp? Orkade inte bry mig längre om vem/vilka han pratade med. Efter detta så är det klart att det inte var samma person som jag blev kär i, han var inte så oskyldig som jag trodde han var men livet fortsatte och vi höll ihop.

Efter tre års tid så märkte jag att varje gång han var ute och drack med polare så skrev han alltid till en ny person, han skrev aldrig till mig, mig ville han inte prata med på fyllan men han skrev alltid till andra tjejer och kollade hur dom mådde, vad dom gjorde m.m. Inga sex-sms eller något utan bara onödigt skrivande, i början så tyckte jag inte att detta var något speciellt. Jag var nöjd så länge han inte var "otrogen" på sms igen.

Vi håller ihop än idag, snart har vi varit tillsammans i fem år. Denna blogg startade jag samma dag som jag fick reda på att han hade skrivit till Linda igen, den där jävla Linda. Han hade varit på julfest med jobbet och kom inte hem för än klockan två på natten ungefär. Morgonen därpå så kände jag bara på mig att jag behövde gå igenom hans telefon, det var länge sen nu jag tjuvläste hans sms. Och där var det igen! Han hade skrivit till Linda, inte lika grovt som förra gången. Verkligen inte. Dom hade mest pratat om vad dom gör nu för tiden men sen såg jag att han frågade om hon ville ses igen och där brast det igen. Varför i helvete ska han träffa henne? Duger inte jag? Jag har ändå hållit ihop med honom i snart fem år, varför vill han träffa Linda? Tankarna snurrade och när han väl vaknade så konfronterade jag honom, jag sa inget om att jag hade läst hans sms utan sa att jag hade sett att Linda hade skrivit till honom, varpå jag frågade om det var den Linda och han sa ja. Jag ville inte tro mina öron, hur i helvete kunde han skriva till henne igen?

Han bad om ursäkt och jag tog upp det här med att han alltid skriver till nya tjejer varje gång han dricker och att jag är less på det, nämnde även att jag känner mig bortglömd, värdelös, oprioriterad m.m. Han hade inte så mycket att säga.. Han började självklart må dåligt och låste in sig på toaletten i typ en timma, sms:ade mig och sa att han hade skrivit till Linda att dom inte skulle prata mer. Men för mig är det bara tomma ord. Nu har alla minnen kommit tillbaka från förr, allt som hände för flera år sedan och nu drömmer jag mardrömmar varje natt om denna jävla Linda. Ska jag stanna? Ska jag lämna honom? Vågar jag lämna honom? Jag älskar honom men inte på samma sätt som förr. Det är svårt att älska en person som återigen svikit en flera gånger...

FF (fortsättning följer)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

När detta hände hade vi varit tillsammans i ett år. Eftersom jag gått igenom hans telefon så visste jag exakt vad han höll på med, men han visste inte att jag gått igenom telefonen. Vi bråkade ofta eftersom jag inte kunde lita på honom, varje gång han var ute och drack så kände jag att jag var tvungen att gå igenom hans telefon när han kom hem. Jag satt uppe halva nätter för att gå igenom telefonen varje kväll. Jag hade blivit besatt av att kolla hans telefon, hålla koll på vilka han pratade med som mest, vilka han flirtade med. Detta höll på i ungefär två år, i två års tid så var jag hans flickvän, hans kontrollfreak till flickvän. En flickvän som stod ut med allt bara för att jag var så kär. Han behandlade mig som skit men jag stannade. För varje dag som gick, för varje ny konversation jag läste så blev mitt självförtroende sämre och sämre. Jag förstod inte att han skadade mig, jag förstod inte att detta var ett ohälsosamt förhållande. Kärleken gör en blind, kärleken kan få dig att göra vad som helst.

Det var en kväll jag var hemma, han var hos sina vänner och drack öl. Vi hade tjafsat tidigare på kvällen och bestämde oss istället för att träffas dagen efter och prata eftersom man inte kan lösa något på fyllan. Dagen efter så kände jag att något var fel, något var riktigt fel. När han slumra till i soffan så bestämde jag mig för att ännu en gång gå igenom hans telefon, hans sms. Där var det! Han hade smsat med en tjej vid namn Linda, sex sms. Han hade berättat hur han ville knulla henne, när och var. Han hade skickat en bild på sin kuk till henne och där brast det. All tillit som funnits var borta, jag kände mig äcklad, sårad, förtvivlad. Jag kände alla känslor som går att känna. Jag var förstörd, mitt hjärta hade krossats om och om igen. Jag trodde aldrig att det var sant. Veckorna efter denna händelsen så fick jag ett meddelande på Facebook där en kille skrivit att jag skulle be min pojkvän sluta skicka kuk bilder till hans polare, som då visade sig vara Linda.

Efter att jag kommit på honom med detta så sa jag åt honom att strypa kontakten med alla tjejer, vilket han även gjorde. Detta var väl Lindas sätt att spotta mig i ansiktet lite till. Hon tyckte väl inte att jag mådde tillräckligt dåligt redan. Efter denna händelse är ingenting sig likt längre.

FF (fortsättning följer)

Likes

Comments

Veckorna gick, månaderna gick, allt var som en dans på rosor. Tills en dag, en dag bestämde jag mig bara för att kolla hans telefon. Jag kände ju inte denna kille helt och hållet. Hur kunde jag veta att han var trogen till mig? Det var det dummaste jag kunde göra för min egens skull. Han pratade med så otroligt många tjejer att jag hamnade i chock. Det fanns så många konversationer att läsa och när jag satt där och läste alla konversationer så kände jag hur jag fick en klump i halsen och hjärtat slog så hårt att jag trodde det skulle hoppa ur. Tårarna började rinna.. han hade inte många som han träffade eller pratade snusk med. Det som sårade mig mest var att han pratade om vårt sexliv med andra tjejer. Varför gjorde han det? Jo, de fick jag också svar på.

Innan jag blev tillsammans med honom så var jag en oskyldig liten tjej som tycker att man ska sex med någon man verkligen tycker om, någon man verkligen älskar. Det här med porr, sexleksaker m.m har aldrig vart min grej. Men det var tydligen hans grej. Han ville ha sexleksaker, analsex och massa glidmedel. Till en början blev jag äcklad, äcklad över att han älskade analsex, äcklad över att han gillade sexleksaker. Jag började nu tveka på om han verkligen var rätt för mig. Men jag var ju så kär.

FF (fortsättning följer)

Likes

Comments

Tiden gick och vi träffades allt mer sällan utanför jobbet. Vi träffades då och då, jag sov över, vi hade sex. Han var väldigt noga med att han inte ville ha ett förhållande, då jag redan fallit för honom så höll jag med honom och vi skulle "bara vara kk's". Ja visste redan att det inte skulle hålla, hur kan man bara ha sex med någon man är kär i? Hur ska man kunna hålla känslorna utanför? Vi var kk's i ungefär ett halv år, pratade ständigt, skickade nakenbilder titt som tätt.

Jag var på en fest med en kollega när han var i Åre och åkte skidor med sina vänner. Hans tjej kompis ringde då mig på fyllan och sa att han var kär i mig. Mitt hjärta slog volter, hur kunde han ha blivit kär i mig? Han ville ju inte ha ett förhållande? Strax där efter så sågs vi och sedan blev vi tillsammans. Den 22/2-2012 blev vi ett par. Det var som en dröm som gick i uppfyllelse. Det jag inte visste var att mitt hjärta skulle bli krossat, om och om igen..

FF (fortsättning följer)

Likes

Comments

​Allt startade när jag fick mitt första jobb, mitt första jobb någonsin. Det var år 2012. På jobbet fanns en kille som intresserade mig något otroligt. På något sett så kunde jag inte sluta le när han tittade på mig. Hans blick gjorde något, jag blev alldeles varm i kroppen och hjärtat slog volter. Han hade något extra, han såg så oskyldig ut. Varje gång jag jobbade så hoppades jag på att han skulle vara där. Det enda jag kunde tänka på var honom, hans fina leende och oskyldiga blick. De dröjde inte lång tid för än vi träffades utanför jobbet. Han skulle till sin polare och dricka öl, jag och min vän bestämde oss för att åka dit. I början av kvällen så satt min vän mer med honom än vad jag gjorde. Jag satte mig istället bredvid hans vän. Kvällen gick och vi bestämde oss för att åka ut till honom, till hans föräldrar, där han bodde. Vi alla fyra. Jag hamnade i säng med honom första natten, första kvällen vi träffades utanför jobbet. För mig var det de bästa som kunde hända, redan där började jag falla för honom. Veckorna gick och jag träffade hans vän mer än vad jag träffade honom, vet inte varför. Hans vän var som en trygghet, en trygghet som jag sov hos ibland mer som vänner.

FF (fortsättning följer)

Likes

Comments