​har du noen gang følt deg så langt nede at du ikke vet hva du skal gjøre, tenke eller si? der er jeg per dags dato. vær gang man føler livet begynner å gå oppover ... så dyttes man brått enda lengre ned enn hva man har blitt tidligere. man er så langt nede at absolutt alt føles som en kamp, og man føler man taper vært sekund. det skal så alt for lite til før man bryter sammen ... ja faktisk så kan jeg begynne å hylgråte om jeg har en kant på buksa som føles ubehagelig oppi uggsene. så kommer det ofte perioder hvor livet sakte men sikkert begynner å smile litt igjen, og man endelig klarer å tenke at jøss, livet er fint. sånn vil jeg ha det.  så kommer neste dagen som ett slag i fjeset og alt man gjør blir feil. man føler man ikke klarer å mestre noen verdens ting. føler så så ubrukelig og som verdens værste person .... slik er det for tiden. er som å grave med tskje til kina. rett og slett umulig. 


- helene

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

  • 104 Lesere

Likes

Comments

heioghopp
i dag har det vært så fint vær at ingenting annet or en 3åring er vel bedre å være ute. derfor gikk vi på tur på Fornebu og spise middag på mcern 🙈

hva har dere gjort i dag? :-)

- Helene

  • 107 Lesere

Likes

Comments

hei og hopp, Helene her! en hektisk dag er over og jeg har planta meg godt under dyna allerede. i dag har vi vært på cupfinalen for kvinnefotball. veldig spennende kamp, selv om jeg ikke er noe spesielt interessert i fotball. LSK vant 3-2, og det var vel fortjent. må også bare nevnes at det selvfølgelig er ekstra stas når tremeningen min var en av de som scoret mål! hurra!

vellykket var dagen bortsett fra at datteren min mistet yndlingskosedyret sitt ... 😩

kvelden skal brukes til serier og usunn mat ...

blogges i morgen!

❤️ Helene

  • 123 Lesere

Likes

Comments

Hei og god morgen!

Så blir dette mitt første innlegg her.. Utrolig gøy og se så mye aktivitet på bloggen på så kort tid, kan vel takke Helene for den jobben.

Nå har jo jeg akkurat stått opp.. Men likevel får jeg ta meg litt i nakken og komme meg på trening.
Jeg har meldt meg inn hos spenst i Lommedalen, så jeg sier til meg selv hverdag "betaler jo for dette så da får jeg dra meg bort til treningen også"..

Problemet ligger mest i og komme seg bort nå i starten, men så fort man er i gang så er det en utrolig deilig følelse du sitter igjen med.

Har dere noen trenings tips? Eller en rekkefølge når dere ankommer studio?

Jeg må alltid varme opp de første 15 minuttene.. Og gå i 15 minutter når jeg er ferdig med styrke..

Men alle har en plan når de starter. Så hadde vært gøy og hørt deres.

Ha en kald og fin dag i dag.

Hug
Anne Louise

  • 134 Lesere

Likes

Comments

​tenkte å komme med noen sanger som jeg syntes er veldig bra, for ser ofte bloggere som ønsker seg musikktips i innleggene sine. 

♡ light it up - major lazer 
♡ high - JPB 
♡ selfish - david correy 
♡ do it like a duck - lu berg 
♡ woke the f*ck up - jon billion 
♡ turn our eyes away - ruby amanfu 

har du noen fine/bra sanger? skriv dem gjerne i kommentarfeltet.

♡ Helene
  • 146 Lesere

Likes

Comments

følg oss gjerne på Instagram 💁🏼💁🏼

  • 149 Lesere

Likes

Comments

ny blogg på ny platform for begge, og denne gangen sammen.

vi kommer til å blogge sammen, og vær for oss. derfor tenkte vi kanskje at dere hadde noen tips til hva dere ønsker å lese om? en del temaer som interiør, hest, klessalg osv vil antageligvis være en stor del av bloggen.

like greit å starte hele ballet med en spørsmålsrunde, så ready set go. kanskje det dukker opp en videoblogg med svar!   • 168 Lesere

Likes

Comments