Løb, Træning, livsstilSå er det tid til en udfordring og denne gang handler det om balance.

Jeg elsker at udfordre mig selv og lige for tiden er det især min balance der bliver arbejdet på. Balancen er vigtig når det kommer til løb, da du lettere undgår skader, hvis balancen er i orden. Når du skifter underlag, støder på et hul i grusstien, løber ned eller op over en vej kant eller er ved at vrikke om, bruger du balancen til at stabilisere. Du benytter den derfor konstant igennem hele din løbetur. Jeg har trænet balance i mange år og især til bikram yoga, er jeg blevet udfordret. Det er også fra bikram yoga jeg har den første del af min balance serie i videoen. “Standing Bow pulling pose” laves nemlig i serien af de 26 forskellige stræk.
Når du træner din balance og koordination, forbedrer du de nervesignaler der løber fra hjernen og ned til de muskler der skal aktiveres. Denne træning er med til at forbedre din løbeøkonomi.

Jeg startede uden balancebold og som tiden gik og balancen blev bedre, hoppede jeg op på bolden og satte herefter den sidste del af balance øvelsen, som ses i videoen, på.

Nu er det så jeres tur til at lege lidt med balancen.
“Practice makes perfect” - Rigtig god fornøjelse.

Xo Sisse

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Træning, Løb


Så er det tid til en ordentlig omgang booty workout. Jeg tager ofte udgangspunkt i øvelser der komplimenterer mit løb og derfor løfter jeg ikke tungt, men benytter min egen vægt og elastikker i min træning. I har efterspurgt gode øvelser til balder og ben og jeg har derfor fundet 4 af mine ultimative yndlings øvelser frem. Jeg benytter en elastik fra mærket booty builder i medium hårdhed. De findes også i light og hard og kan købes på nettet eller lånes i dit trænings center. De almindelige aerobic elastikker kan også sagtens bruges, hvis man har sådan én liggende derhjemme.

Hver øvelse køres igennem 20 gentagelser á 4 omgange.
Øvelserne beskrives nærmere nedenfor.
God træning.Øvelse 1) Squat med elastik: Fødderne står med hofte breddes afstand. sænk kroppen ved at bøje i knæ og hofter, til benene er i 90 grader og hæv dig så tilbage til startpositionen. Det er vigtigt at knæene peger i samme retning som dine tæer. Spænd op i balder når du rammer toppen. Gentag 20 gange á 4 omgange.


Øvelse 2) muslingen: Læg dig på siden med ben og hofte i en 90 graders vinkel. Elastikken skal sidde lige over knæene. Løft nu øverste knæ op mod loftet og ned igen mod det andet knæ. Fødderne skal holdes samlet under hele bevægelsen. Husk, at elastikken skal være spændt under hele øvelsen. Gentag 20 gange á 4 omgange.


Øvelse 3) Hip extensions med strakt ben: stil dig på alle fire, med hænderne under skuldrene og knæ under hofte. Elastikken sættes på den nederste del af læggen, omkring begge ben. Stræk det ene ben, så det løber som en lang linje med overkroppen. Husk at spænde op i core muskulaturen og hold ryggen lige. Gentag 20 gange á 4 omgange.


Øvelse 4) Glute bridge med elastik: læg på ryggen med bøjede ben og hænderne ned langs siden. Hæv hofterne op mod loftet og fokusér på at skyde knæene udad, så du oplever modstand fra elastikken. Spænd op i balderne når din krop er Helt lige og hofterne er så langt oppe som muligt. Sænk herefter hofterne igen, men lad dem kun lige røre gulvet kort og lav så øvelsen igen. Gentag 20 gange á 4 omgange.

Xo Sisse
  • Træning, Løb

Likes

Comments

Personligt, livsstil, Kost


År 2018 er begyndt og det er tid til at komme igang med at udleve nytårsfortsættene. Det ene mere uopnåeligt end det andet og alle, som oftest, fører til personlig fiasko. Én af de helt klassiske fortsæt er vægttab og den bedste måde at komme dette til livs er en slankekur.. eller?

Som så mange andre har jeg prøvet et hav af slankekure, detox kure og restriktioner af sukker, alkohol, gluten, laktose og alt andet der står på den “usunde” liste. Og som så mange andre har jeg oplevet det nederlag det er, når man ikke kan overholde sine nye leveregler. I forbindelse med min uddannelse som sygeplejerske har jeg fået en vis viden omkring kost og ernæring. Men når man bliver pumpet med diverse gode ideer fra magasiner, spam mails og sociale medier, kan det til tider være virkelig svært at finde ud af hvad der er sandt og falsk, også for mig. I sommer udkom bogen slut med forbudt ,som jeg satte mig for at læse på min ferie og jo længere jeg kom i min læsning, desto flere brikker faldt på plads. 


Morten Elsøe og Morten Svane som står bag bogen kommer med nogle virkelig gode pointer og beskriver så fint, hvorfor slankekure ikke fungere for mange af os. Jeg læste den som sagt på min ferie, hvor jeg normalt indtager absurde mængder af chokolade og Hvidt brød. Og hvor jeg de sidste mange år har haft virkelig dårlig samvittighed og absolut skulle hjem på slankekur, havde jeg istedet en overvejende følelse af accept og nydelse. Jeg oplevede sådan en “nå pyt, det går jo nok” følelse. Dels fordi at jeg blev motiveret til at slappe af (hvis man kan sige sådan), men også fordi det gik op for mig hvorfor jeg spiste så meget og fik dårlig samvittighed på mine ferier. I min hverdag har jeg altid levet meget firkantet og havde én “cheatday” om ugen. Det betød at når jeg så gav mig selv en uges “cheatday” skulle den virkelig også nydes, så derfor blev der kørt uendelige mængder indenbords. Og sjovt nok begyndte mit absurd store indtag at dale på min ferie i år, da jeg sagde til mig selv “nå pyt, har du lyst til slik og brød når du kommer hjem, spiser du det bare dér istedet”. Det var en utrolig lettelse og selvom det var enormt svært, motiverede det mig enormt til at følge samme tankemønster fremadrettet. Det betyder jo desværre ikke at verdens situationen er løst og at jeg aldrig tænker på kur, kalorier eller detox igen. Men næste gang jeg får ideen om at gå på juice kur eller sukker detox, overvejer jeg ihvertfald lige en ekstra gang hvorfor jeg gør det, hvad målet er og om det virkelig er den bedste idé. Jeg forsøgte igen i december at benytte samme tankegang og det virkede faktisk. Jeg spiste ikke nær så meget slik og kage, for lysten var der generelt ikke. Og det er altså en helt ny ting for mig!

I sidste uge gik det op for mig at Morten og Morten har startet slut med forbudt podcast. Indtil videre har jeg lyttet til de første fire afsnit og jeg er stor fan. Der bliver aflivet nogle myter og vi som lyttere bliver hjulpet lidt ud af detox junglen. Og så er de faktisk ret underholdende at lytte til, hvilket jo plejer at være et stort plus. 

For god ordens skyld må jeg nok lige nævne at jeg ikke er blevet bedt om at lave dette indlæg og har faktisk heller ikke spurgt om lov. Men jeg kan bare virkelig godt lide den måde Morten og Morten formidler vigtig viden ud til os andre, på en spiselig måde. Det gør det bare en lille bitte smule nemmere at finde hoved og hale i alt det med mad, vægttab og kalorier.

Så jeg vil foreslå at du lukker dame bladet i og istedet åbner for din podcast, for det kan virkelig godt betale sig. Det kan endda være at det reder dig for nogle ekstra kilo på siderne, når du starter på dit nytårsfortsæt;)


Xo Sisse

Likes

Comments

livsstil, Personligt


Som endnu en god sideeffekt af meget træning, hårvask og opsat hår, er mit hår ofte ret tørt. Derfor bruger jeg alverdens produkter til at pleje og beskytte mit hår og jeg har i den forbindelse fundet mit nye yndlings produkt. jeg har tidligere skrevet et indlæg om Zenz organic produkter, som jeg har fået sponsoreret og her i blandt var der en rigtig lækker hårkur. Zenz organic treatment no. 3 har været nomineret til 'Årets Care & Protect Pris' ved Danish Beauty Award 2016 og jeg forstår godt hvorfor.

Hårkuren giver styrke og plejer håret hvad enten det er farvet, som mit, eller naturligt. Den lægger sig som en beskyttende film rundt om hvert hårstrå, men det er selvfølgelig ikke noget man Selv kan se. Når jeg har brugt forskellige hårkure, oplever jeg nogle gange at mit hår fremstår enten fedtet eller endnu mere tørt end inden jeg brugte det. Dette er ligegyldigt prisleje og kvalitet, men dog er det ikke tilfældet med no. 3. Når den påføres håret, giver det samme følelse som hvis man bruger balsam og efterfølgende er der mere volume og færre infiltrationer i mit hår. Det er først efter mit hår er helt tørt, at jeg virkelig mærker effekten. Det anbefales at lade hårkuren sidde i mellem 10-30 min, men jeg har et par gange nu ladet den sidde i helt op til 45 min. Umiddelbart ved jeg ikke om det giver mere, men det føler jeg at det gør. Eksperterne siger måske noget andet, hvad ved jeg:) Det anbefales at bruge den i håndklædetørt eller helt tørt hår, men når jeg har haft lidt travlt, har jeg laddet den sidde imens jeg var i bad og det fungerede altså også ganske udemærket.
Duften er, som de andre produkter meget ren og minder meget om apoteker duften, dvs ingen duft. Det er jeg slemt glad for, da jeg slipper for at lugte som en anden syntetisk frugt, efter brug.

Hårkuren er, som alle de andre produkter også Svane- og allergimærket med økologisk koldpresset avocadoolie og aloe vera. Kuren er uden syntetisk eller æterisk parfume og kan dermed også benyttes af gravide og parfumeallergikere. Især det sidste er jeg utroligt glad for, da jeg allerede har diverse allergier og forsøger at holde mig fra allergi fremkaldende midler så meget som muligt.

Jeg bruger den en gang om ugen, da mit hår er ret medtaget af al den hårvask og træning. Jeg kan ihvertfald godt anbefale No. 3 og syntes den er værd at prøve, hvis man vil forkæle sig selv lidt og passe på sit hår.


Xo Sisse

Likes

Comments

Træning, Løb, Personligt


Så er et nyt år begyndt og mange af os har allerede et hav af nytårsforsætter som er klar til at blive sat i værks. Men desværre er det sådan for mange, inklusiv mig selv, at det er lettere sagt end gjort. Januar starter og vi er top motiveret til at tabe os, komme i bedre form, spise sundere eller mere økologisk, skære ned på sukker og alkohol osv. Og det går rigtig godt... indtil det så lige pludselig ikke går så godt... og så springer vi lige over en enkelt dag, som blev til en weekend, som blev til en uge og pludselig er vi tilbage i de gamle vaner.
Jeg har altid være EKSTREMT god til de helt uopnåelige nytårsforsætter, for hvorfor skulle man nøjes med mindre. Enten går jeg “all in” eller også gør jeg intet... og som oftest har det sat mig i situationer hvor mine fortsætter og jeg selv, er blevet en fiasko.
I år har jeg derfor besluttet mig for at omlægge strategi. Jeg har derfor sat realistiske nytårsforsætter for mig selv, som endda startede allerede ugen op til nytår. På den måde sikrer jeg en succes oplevelse, der gør mig glad og stolt , istedet for skuffet og flov.

I år er mine nytårsfortsætter følgende:

- Implementere mere mobility og udstræk i min træning.

- jeg vil gerne være en hurtigere løber.

- jeg skal løbe mit Marathon nr 2 og slå min gamle tid.

Jeg har holdt et par måneders pause med de helt hårde intervaller og har derfor stået lidt stille i udviklingen både i distance og tid. Dette er dog helt okay, for mit fokus hat istedet ligget på andre vigtige aspekter nemlig mobilitets - og smidigheds træning. Nu er tiden kommet til at jeg vil træne på mine tider igen og jeg har derfor mit første og meget realistiske nytårsfortsæt. Jeg har været en hurtigere løber end jeg er nu og ved derfor at jeg sagtens kan arbejde mig hurtigere igen.

Så har jeg besluttet mig for at løbe Marathon nr 2. Mest fordi jeg har lidt konkurrence med mig selv og min første Marathon tid, men også fordi jeg gerne vil opleve den følelse det gav mig at løbe Marathon. Jeg følte mig SÅ sej og selvom det er, i min optik, lidt kedeligt at løbe i så lang tid af gangen, kan jeg ikke lade være med lige at give det en omgang til i år. I løbet af de næste par mdr vil jeg komme lidt ind på min trænings mængde og opbygning. Jeg forsøger så vidt muligt at tage de lange ture sammen med Sparta til deres fællestræninger. Dels fordi alt over 20 km kan være ret kedeligt at løbe alene, men også fordi at det giver god mulighed for at afprøve sig selv i forskellige pace, da der er paceholder.

Husker du at sætte realistiske mål for dig selv? Du må skabe dine egne succeser og den bedste måde at gøre det på, er ved at sætte mål det er opnåelige. Det er jo en super fed følelse når det lykkedes:)

Xo Sisse

Likes

Comments

Træning, Personligt, Løb, livsstil


Håber i alle er kommet godt ind i det nye år. Og som alle ved betyder et nyt år, nye mål. Mit mål for 2018 er at blive en hurtigere løber og få implementeret mere udstræk og mobilitet i min træning.
Som nævnt i tidligere opslag forsøger jeg at lave udstræk og yoga efter næsten hver løbetur. Jeg kan mærke forskellen på de dage hvor jeg husker det og på de dage hvor jeg springer det over. Mine muskler bliver stive, hårde og ømme hvis jeg ikke får strukket ud og det kan mærkes i form af stivhed i benene ved næstkommende løbetur.

Jeg har fået et par spørgsmål angående mine udstræk og hvordan jeg udfører det, så nu har jeg lavet en lille video. Mit udstræk er en kombination af øvelser fra bikram yoga og hatha yoga. Bikram yoga bliver udført i et 40 grader varmt lokale, hvor man udfører 26 forskellige poses bla triangle pose, som jeg udfører i videoen. I Hatha yoga laves der klassiske yogastræk i et hurtigt tempo, hvoraf Cobra pose også ofte udføres. Begge poses er jeg meget glade for at udføre, da de også er udfordrende for muskelstyrken. Jeg har i et stykke tid haft problemer med ryggen og gået til fysioterapeut. Min fys istemmer også vigtigheden i udstræk og har selv anbefalet mig Cobra pose mod mine rygproblemer.

Jeg udfører denne lille serie af udstræk på hvert ben/side á 4-6 omgange ca 3 gange om ugen. De resterende dage forsøger jeg mig med andre udstræk, der komplimentere hinanden godt.

Nu ved i lidt om mine mål i det kommende år, men hvad er jeres?
Lad jer inspirere og så rigtig god fornøjelse med træningen.

Xo Sisse

Likes

Comments

Løb, livsstil, Træning


Nu er julen ved at være overstået og vi nærmer os langsomt slutningen på året. Jeg vil gerne starte med at sige tak til alle jer der har læst med på bloggen indtil videre og er kommet med så meget god feedback. Der vil i det nye år komme meget mere trænings relateret læsning, da jeg starter på uddannelsen som personlig træner og i den forbindelse garanteret får eksperimenteret med en masse ny og inspirerende træning. Har i nogle spørgsmål eller ideer til opslag, så skriv endelig og jeg vil forsøge at ramme så bredt som muligt.

Jeg har besluttet mig for at slutte året af præcis som jeg startede det, nemlig med løb. Som mange andre løbeentusiaster ved, så afholder änglemark deres årlige nytårsløb og det kan varmt anbefales. Jeg har i år valgt ikke at deltage og erstattede istedet min lange løbetur med et par meget hurtige intervaller på speedfit løbebåndet.

For dem der ikke kender til speedfit, så er det et løbebånd uden motor, som man selv skal løbe igang. Jo længere fremme på løbebåndet du sætter foden, jo hurtigere accelerere båndet. Det er super effektivt til de korte og virkelig hurtige intervaller. Med speedfit kan man også forbrænde op til 30% flere kalorier på samme træningstid som på et almindeligt løbebånd. Selve båndet giver næsten ingen friktion og så er løb på speedfit mere sammenligneligt med løb udenfor. Det er let at administrere og farten varierer som ville den gøre det udendørs. Dog er det svært at holde samme hastighed i længere tid og derfor er det ikke så oplagt at løbe længere distancer på.

Jeg benytter det kun til korte og meget hurtige intervaller, men det er jeg til gengæld også stor fan af. Nedenfor får i mit træningsprogram på speedfit løbebåndet, som jeg lavede idag.

5 min rask gang
5 min stigende løb
5 X 200 M løb med 100 M gående pause imellem
10 X 100 M løb med 50 M gående pause imellem
5 min afjog i roligt tempo

Mine 200 M intervaller laver jeg i en fart mellem 18-19 og mine 100 M intervaller laver jeg som “all out” intervaller og kommer op på 20,5-21.
Når intervallerne er så korte, kan man sagtens give den fuld skrue og lave dem som “all out” intervaller. Og med det mener jeg at du løber alt hvad du kan på 100 meter. De sidste par intervaller vil nok rive lidt i lungerne og gøre nas i benene, men det er det hele værd kan du tro.

Så hop en tur op i dit nærmeste træningscenter og afprøv mit program, så du kan være endnu mere klar til i aften.
Hav en rigtig god nytårs aften og pas på jer selv og hinanden.

Xo Sisse

Likes

Comments

Sisse Momfit, livsstil


Jeg har igen været enormt heldig med julegaverne i år og fået en masse gode og personlige gaver. Jeg værdsætter tanken min familie og kæreste har lagt bag og det gør mere indtryk hos mig, end selve gaven. Udover de gaver der lå under juletræet, var jeg så heldig at få en tidlig julegave sponsoreret af Zenz organic, som er ét af mit favorit steder at få ordnet lokkerne. Zenz går ind for bæredygtighed og har fokus på sundhed for både miljøet og befolkningen. Jeg vil over de næste par uger fortælle lidt om mine yndlingsprodukter og hvorfor jeg netop kan anbefale præcis disse.

I torsdags tømte jeg resten af min hårolie og det passede mig derfor perfekt at få lov at prøve kræfter med et af de nye produkter, nemlig “No. 97 Oil Treatment Pure”. Olien er Svane- og allergimærket og kan benyttes til både hår og hud. Olien er økologisk og lavet på koldpresset avocado-, abrikoskerne- og mandelolie. Jeg syntes personligt ikke at olien har en stærk duft, men man kan dog ane en smule citrus. Dette tager jeg som et godt tegn, da olien jo er fri for parfume. Jeg bruger olien i fugtigt hår, til de slidte spidser, men den kan også bruges som hår kur, ansigtspleje, makeupfjerner eller kropspleje. Der er masser af vitaminer og mineraler tilført, som er super godt for mit hår. Jeg træner meget og har ofte mit hår sat op i elastik, så derfor knækker det tit og slides ret hurtigt! Det kan være en kamp at få lagt alle de små og knækkede fimre hår ned.

Olien indeholder ingen konserveringsmidler og kan også sagtens benyttes af både gravide og små børn. Derfor anbefaler jeg den også tit til mine momfit tøser og deres dejlige unger.
Jeg har før benyttet Moroccan oil som jeg følte mit hår blev fedtet og tungt af, men med No. 97 bliver det bare så blødt og lækkert. Jeg kan varmt anbefale det, både som et godt supplement til andre produkter, men også som erstatning af din nuværende hårolie. Det er ihvertfald værd at overveje hvilke indholdsstoffer der er i dine produkter og hvad du har lyst til at putte på huden.

Vi bliver udsat for en masser kemikalier hver dag og det er derfor en god ide at passe på sig selv og vælge nogle gode og allergivenlige produkter.


Xo Sisse

Likes

Comments

Træning, Personligt, livsstil


Så er det blevet den 25. Og jeg håber i alle havde en rigtig god juleaften. I de kommende dage står den, for de fleste af os, på masser af hygge med familien. Og som oftest indebærer det også en del god mad og søde sager. Der skal være balance i livet, så selvfølgelig skal der være plads til alt det gode i juledagene, men husk også at få rørt dig en smule. Gå nogle lange ture, find din nærmeste skøjtehal, løb en tur i det friske vejr eller smut forbi fitness centret til en hurtig omgang træning.

Når nu juletiden står i familien tegn for mange af os, hvad er så federe end at kombinere dagene med lidt par træning! Hiv din mor, far, søskende, veninde eller en helt femte person med. Jeg har lavet en lille video af hvordan jeg trænede med en veninde idag. Vi teamede op og lavede en leg ud af det. Som oftest træner jeg alene og nyder det også meget. Men engang imellem hiver jeg veninder eller familien med og får dermed en helt anden form for træning. Man har bedre mulighed for at presse hinanden og finpudse øvelser, der teknisk kan være svære at holde styr på selv. Og så er det jo bare super hyggeligt med en trænings makker.

Vi valgte bla. at benytte en medicinboldt på 14 kg til vores træning idag. Her blev der lavet tre forskellige øvelser med 10 gentagelser á 3 omgange hver. Kør alle tre øvelser igennem og hold så 1 minuts pause, før i starter på næste runde.
Den kan også laves med en tungere boldt, større afstand eller kortere pause, hvis man ønsker mere udfordring.

Rigtig god træning og fortsat god jul


Xo Sisse

Likes

Comments

Træning, Personligt


Det er ikke første gang jeg kommer ind på TRX træning og hvordan jeg benytter mig af den i min egen træning. De er som sagt super gode og man kan lave mange forskellige slags øvelser i dem, det er nærmest kun fantasien der sætter grænser. Min træning skal som udgangspunkt altid være sjov og hvis jeg kan "lege" mig stærk, så foretrækker jeg det. En af mine svagheder som løber, er min manglende styrke i overkroppen og især armene. Jeg har altid haft en mega frygt for at få store - og markerede arme, som nogle af de der stærke bikini fit piger. Det har aldrig tiltalt mig og dette har gjort at arm træningen med glæde er blevet sprunget over. Jeg indrømmer blankt at jeg ikke kan lave mere end 2-3 ordentlige armbøjninger og resten bliver så taget på knæene... men de er til gengæld også virkelig flotte. Når jeg løber intervaller benytter jeg mine arme til fremdrift en del og det er derfor også vigtigt for mig at få opbygget en vis muskelstyrke. Armene er også med til at holde balancen når man løber og ved de lange distancer, er det vigtigt at have et godt og afslappet armtræk ,da dette har betydning for turens komfort og ømhed efterfølgende.

Jeg bokser minimum en gang om ugen og syntes at det er den fedeste form for træning (ud over løb selvfølgelig). Men skal jeg absolut træne overkrop (og det skal jeg altså!) benytter jeg TRX stropperne. Her benytter man sin egen kropsvægt og det er let at justere sværhedsgraden. Det tiltaler mig en del, da jeg ikke er så stærk i mine arme og heller ikke har et inderligt ønske om store guns, men blot om at beholde en smule styrke. Nedenfor viser jeg to af mine yndlings øvelser i TRX tropperne. Jeg laver dem 2 gange om ugen og kombinerer det med anden form for træning der også er god for overkroppen. Dette kunne f.eks være planke øvelser som jeg har beskrevet tidligere. Det kan du kan læse mere om det her.

Øvelse 1: Stil dig foran TRX stropperne og ta fat i håndtagene. Lad kroppen falde tilbage indtil armene er helt strakte og du har vægten på hælene. Spænd op i mave og baller, så kroppen er helt lige. Hold i håndtagene, lad håndfladerne vender ind mod dig selv og hiv dig så op, til dine hænder rører brystet. Ønsker du mere udfordring, træder du et skridt fremad, så din krop kommer længere ned på gulvet og du får dermed mere vægt på dine træk opad. Dette gentages 12-15 gange á 3 sæt.

Øvelse 2: Denne øvelse laves stort set identisk med øvelse 1. Forskellen er armstillingen, Stil dig igen foran TRX stropperne og ta fat i håndtagene. Lad kroppen falde tilbage indtil armene er helt strakte og du har vægten på hælene. Spænd op i mave og baller, så kroppen er helt lige. Hold i håndtagene, lad håndfladerne vender ned mod gulvet og hiv dig så op, til dine hænder rører brystet. Dine albuer skal pege ud til hver side, du du trækker dig opad. Overarmen skal være helt lige og albue og skulder skal være lige ud for hinanden når du trækker dig op. Ønsker du mere udfordring, træder du et skridt fremad, så din krop kommer længere ned på gulvet og du får dermed mere vægt på dine træk opad. Dette gentages 12-15 gange á 3 sæt.

Ønsker du endnu mere udfordring, kan begge øvelser også laves med én hånd ad gangen. Der tager du bare fat med en enkelt hånd om begge håndtag og udfører øvelserne på præcis samme måde.

Så skynd dig op i dit center og afprøv øvelserne. Du kan lige nå at klemme en hurtig omgang armtræning ind inden juledagene starter og så har du også bedre samvittighed når al den gode mad serveres:)


Øvelse 1: TRX Low Row

Øvelse 2: TRX High Row

Xo Sisse

Likes

Comments