Header

Livet skal være godt å leve ! 💗🍃🌺

Hva er livet uten god helse og uten god økonomi ? Vanskelig og i hvert fall ikke godt ! Hva betyr det å ha en jobb man mistrives i ? Hva betyr det å ha et godt liv og en god livsstil man trives med ? ✨❤😊

Det er selvfølgelig forskjellig fra person til person, men det å være frisk, ha nok penger til seg og sin familie, ha en trygg alderdom, kunne reise og skape gode opplevelser som gir minner for livet, nok TID til de man elsker, kunne spise ren og økologisk mat uten å tenke på at man ikke har råd, kunne kjøpe kosttilskudd som hjelper kroppen til å leve, ikke bare overleve, alltid kjøpe 100 % rene og økologiske hudpleieprodukter uten noen giftige kjemikalier av høyeste kvalitet for å bevare god helse, jobbe med noe som gir en dypere mening i livet og som gjør at man føler GLEDE over det man gjør hver dag, velge en dag i solen på verandaen, nyte utsikt og frisk luft midt på natten og føle at man som menneske betyr noe for noen - alt dette er inkludert i et godt liv ! 💜 Det er en herlig følelse å kunne jobbe fra mitt eget hjem, kunne reise hvor jeg vil, når jeg vil - omgi meg med mennesker jeg selv velger og være tilstede for mine barn når de trenger det som mest - uten en sjef som bestemmer over meg - DET er livskvalitet. Det er fantastisk å kunne jobbe med det jeg elsker mest av alt - å hjelpe mennesker til å lykkes - samtidig som jobben vi gjør er det viktigste vi kan gjøre i dag, nemlig hjelpe verden til å bli et bedre sted for oss alle å være på og gi en arv videre, som vi kan være stolte av.

Jeg er med på å bygge et globalt nettverk av mennesker som ønsker å bidra til å gjøre verden grønn. 🍃🌈🍃

Jeg gjør det sammen med likesinnede som har en visjon om å skape en verden som er ren, frisk og der mennesker bryr seg om hverandre og naturen vi omgir oss med. Sammen med mennesker som tar vare på hverandre, dyrene og miljøet. Og vi har plass til mange flere ! 🍃🐠🐬👣

Ønsker DU noe mer i livet en bare rutiner, en jobb du ikke elsker, enten det er nok tid eller penger ? Har du drømer du ønsker å gjøre til virkelighet ? Ønsker du å være med på å gjøre verden til et bedre sted for oss alle ? Er du klar til å investere 2-3 år av livet ditt for å skape alt det du drømmer om, sammen med et team der alle jobber for de samme visjonene ? 😍🔥🍃 Vil du vite mer så send meg en melding og du vil få informasjon om hva dette kan bety for deg. 😊

Din egen grønne E-business kan starte allerede i dag !

Min kveld bruker jeg til å planlegge lansering og åpning av vårt selskap på Gran Canaria i begynnelsen av januar.🌴 Er dette noe du kunne tenke deg å være med på ? Alle muligheter er åpne, valget er ditt...Jeg har tatt mine valg - og jeg velger LYKKEN !

En nydelig uke ønsker jeg deg !

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

LIVSSTILSENDRING OG VEKTREDUKSJON - NOE FOR DEG ?

Hva holder du på med?" er det mange som spør. "Jeg følger med på deg, på Facebook"😀

Jeg gjør flere ting... Alt jeg gjør, gjør jeg fordi jeg er glad i mennesker og jeg elsker det jeg gjør! Jeg har selv gjort alt jeg lærer bort og coacher andre på. Jeg jobber med både god helse og business - det går hånd i hånd for meg.

Idag vil jeg dele noe med deg som handler om helse og det å ha en livsstil som gjør at man har det godt med seg selv. Jeg hjelper kvinner og menn som ønsker å gå ned i vekt på en rask og sikker måte, som gjør at de slipper gå på jojodietter - og som også gjør at det er enkelt for dem å holde vekten og skape en en herlig livsstil som varer resten av sitt liv!

Hvis du ønsker å få mine beste tips for hvordan du kan gå ned i vekt og forebygge at du legger på deg i desember, så kan du skrive ja i kommentarfeltet. Da vil jeg sende deg mine tips og noen oppskrifter på bra og sunt snacks for den kommemde kosetiden.

Min nydelige kollega har gått ned hele 12 kg på kun 12 uker og har blitt strålende vakker og hun GLØDER av energi og livslyst ! En fantastisk resultat !

Min flotte svoger har selv gått ned 7 kg på 3 uker uten å trene, kun gjennom livsstilsendringer. Han er ikke i mål, men resultatene gjør at humøret, selvfølelsen og viljen til å fortsette er på topp!

Så hvorfor vente om du allerede nå kan forberede deg og starte prosessen? Det er ikke nødvendig å vente en hel måned til nyttårsforsettene skal lages. Det er fortsatt mulig å komme inn i festklærne og føle seg bedre allerede nå 😀👍

Likes

Comments

Søndag ettermiddag og jeg sitter her og skriver mitt første blogginnlegg ! Middagen putrer i ovnen, og duften sprer seg utover huset. Kjenner at jeg gleder meg til å nyte et bedre måltid mat om ikke lenge. Men før jeg kommer så langt så vil jeg skrive noen ord om hva mine tanker er med denne bloggen...

60 år i april ? Hva betyr det ? Jeg føler meg absolutt ikke som 60 år ! Hvordan bør man egentlig føle seg når man er 60 ? Gammel ? Voksen ? Jeg som hele mitt liv har ventet på følelsen av å kjenne at NÅ er jeg skikkelig voksen. Den venter jeg fortsatt på. Jeg har barnet i meg, elsker å leke med barnebarna - gå på kino med de, være med de å spille ball på lekeplassen. De store går jeg ut og spiser sushi med, eller en pizza. Livet mitt har bestått av opp og nedturer - men er det ikke slik livet skal være ? Er det ikke det som gjør oss til de menneskene vi blir til syvende og sist ? Kloke, gamle mennesker - full av livsvisdom og kunnskap. Slik blir sikkert jeg også til slutt - men ikke enda. Jeg har fortsatt mye å lære. Så mye ugjort som jeg har lyst til å gjøre. Hele mitt voksne liv har jeg jobbet med å hjelpe barn, unge og deres foreldre. Sett mange av mine kollegaer blir utbrente i løpet av få år. Jeg derimot har elsket hvert sekund av jobben så jeg er fortsatt i samme bransje etter 30 år.

Samtidig har jeg lyst til å gjøre andre ting og for noen år siden utdannet jeg meg til mikroskopist. Jeg utfører blodanalyser for å komme i dybden på hva det er som gjør at så mange går og "hangler" og ingen finner helt ut hva som feiler de. Så kastet jeg meg ut i kostholdsstudier, detox, matintoleranse, naturmedisin. En ny verden åpnet seg for meg - en spennende verden som har fått meg til å ville lære mer.

For to år siden ble jeg introdusert for et amerikansk selskap som er i front av den grønne bølgen som velter inn over oss, og endelig følte jeg at DETTE var det som skulle bli mitt fokus fremover - GOD HELSE i kombinasjon med et GODT LIV ! Min drøm er i ferd med å bli virkelighet ! 

Nå er middagen snart klar - og jeg må legge siste hånd på verket !

Ha en fortsatt fredfull søndag !

Likes

Comments