Jag såg att många på instagram använde sig av kosttillskott från FEMIMAL. Jag hittade även ett kosttillskott som gör att man går ner i vikt.
Man tar 1-2 tabletter om dagen på tom mage innan fysisk aktivitet, det hjälper att man bränner mer och går ner i vikt.
Är riktigt sugen på att få denna produkt hem skickad, finns de någon som testat den isåfall kommentera vad ni tyckte!

Finna på FEMIMAL hemsida, du får den för 349 riksdaler.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Denna vecka har varit en riktig träningsvecka känner jag. Har verkligen tränat väldigt hårt och länge samt har man haft en rejäl träningsvärk, som är skönt!

Min vecka har sett ut såhär:

Mån: bodyattack 1h

Tis: bodystep 1h

Ons: bodypump 1h + bodyattack 1h

Tors: bodystep 1h

Fre: bodyattack 1h

Jag älskar verkligen att träna just dessa pass, men ska börja lägga in mer styrketräning för variation! Nu ska jag smaska på mina vindruvor!


Likes

Comments

Ni som försöker vara nyttiga och inte vill äta något som inte är nyttigt och dåligt så har jag ett recept på dadelbollar som är urgoda och hur nyttiga som helst!

Ingredienser:

2 msk kokosolja

1dl havregryn

12st dadlar

3msk kakao

2msk kaffe

2dl hasselnötter

Sedan rullar man bollarna i kokosflingor.


Likes

Comments

Jag har varit och druckit världens godaste smoothie innan träning varenda dag ungefär. Innehåller mango och hallon samt soya mjölk, det kan man testa att göra hemma också! 

Likes

Comments

Hur gott ser inte detta ut? Bilden är tagen från i somras då jordgubbarna och körsbären är som bäst! Längtar till sommaren då man kan äta jordgubbar och körsbär igen!Likes

Comments

Nyss var jag på en timmas bodycombat pass. Aldrig testat det förut så idag fick det prövas. Väldigt bra träning och bra tillexempel till att försvara sig.
Bodycombat handlar om att träna olika slag och sparkar. Jag tyckte passet var bra och roligt men, jag är mer för konditionsträning som bodyattack eller bodystep. Det passar mig bättre helt enkelt. Men om man vill träna på att försvara och slag så ska man definitivt testa på bodycombat, ett tips!


Likes

Comments

Dom flesta älskar chokladbollar och dom flesta inte. De som älskar chokladbollar kanske inte varenda gång vill äta ohälsosamma och onyttiga chokladbollar. Därför tänkte jag ge er ett tips som nyttiga choklad bollar!

Du behöver:
12 färska dadlar
2 dl blandade nötter
1 msk kokosfett
2 msk raw kakao
1 msk starkt kaffe
Samt kokosflingor för att rulla i.

Du ska hacka nötterna till som mjöl, alltså finhackat. Sen lägger du ner resten av ingredienserna och sen rullar du chokladbollarna i kokos.
Jag har inte testar att göra chokladbollarna än, men har hört att dom är mycket goda som nyttiga! Tänkte testa i helgen till lördagsfikat, om ni testat eller ska testa berätta gärna vad ni tyckte!

Likes

Comments

Såhär nedanför brukar mina legdays se ut. Kör alltid 4 repitioner på allting eftersom då börjar mjölksyran komma. Om man tycker att det är för många repitioner och att man blir trött direkt ska man ha så många repitioner man själv känner för och orkar.
För att få smala ben brukar jag alltid köra två legday dagar i veckan och resten kondition. Jag brukar alltid avsluta min legday med 25 minuter på bandet för att bränna mer.
Ett tips till er som inte vet hur ni ska lägga upp en träningsplan för benen. Det funkar för mig och jag är helt slut efter min legday via detta träningsschema!

Likes

Comments

Hittade riktigt snygga Nike träningsskor från sportamore.se för 1295kr!

Riktigt dösnygga.

Likes

Comments

Till frukost idag blev det fiberhavregryn med hemmagjord och lätt sockrad äppelmos. Till det hade jag även lätt mjölk och en stor kopp med grönt te.Nu dricker jag en stor kopp med svart kaffe medan jag pluggar!

Likes

Comments