Blev ingen träning igår då det blev lite sent på jobbet först sedan hem & skulle äta & ta hästen men mitt ibland allt så öppnade himlen sig & det öste ner så mycket regn så fick vänta att rida så klockan bara fan iväg & jag glömde bort tiden! Men så är det ibland! Så blir ett pass om någon time!

Likes

Comments

Vaknade extremt trött idag faktiskt då jag inte har sovit så mycket inatt! Vet inte varför men så är de ibland!
Dok börjar jag jobba vid tio idag & slutar fyra, sedan rida & därefter ta bussen till gymmet & jobba bröst & axlar! Kommer bli en lång dag känner jag! & kommer sluta med att somna direkt när jag kommer hem för nya tag imorgon!
Ikväll efter allt så får ni en uppdatering om dagen & om gym passet! Ha en bra tisdag!

Likes

Comments

Hej alla! Har hört väldigt länge att jag borde skaffa blogg & hitan & dittan så nu äntligen tog jag tag i det & får börja blogga som alla andra gör. Till största del kommer min blogg handla om träning & hälsa då det är det min fritid & blivande jobb går ut på! Ska plugga först till Pt till hösten & sedan ska jag studera två år till hälsocoach sedan ska jag utbilda mig till bodybuildare & gå samma spår som min mamma gjorde!
Självklart blir det inte bara massa om träning för fler intressen har man nog!! Bor på en gård i Skåne men hästar, hundar, katter & kaniner! Så ridning är en stor del av mig & har varit sen jag var tre är gammal! Tävlar Dressyr så kommer hända att det kommer lite om djuren med!
Familj & vänner är något som betyder allt för mig så lite om allt som min vardag går ut på kommer att postas upp här!
Hoppas ni fastnar för det jag skriver & kommer följa!

Likes

Comments