Idag var en perfekt dag att gå på grönan på, folk trodde att det var dåligt väder och därför var det inte så många men det blev en kanon dag. Att hitta något bra att äta på grönan kan vara svårt men jag valde en falafelsallad. Tyvärr var den så fruktansvärt ful att jag inte tog någon bild 😂. Vi våffelståndet säljs det typ fryst ananas som då blev en glass. Den var god men lite syrlig. Jag och min syrra vann dessutom på ett choklad hjul, får se om jag kan hålla mig ifrån att smaka.

Nu när jag kom hem är jag väldigt trött och tänkte bara ta en kopp te och typ rostat bröd men jag vet att jag skulle blivit hungrig igen i så fall så jag valde att steka på en vegansk schnitzel och göra en sallad till.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Frukost idag blev en Chiapudding på pistagemjölk (😍) toppat med hemmagjord nutella, hallon, pumpakärnor och jordnötssmör. Till det hade jag så klart en rostad macka med philadelphiaost och kalkon.

Idag är jag riktigt mör i kroppen, min mamma övertalade mig att följa med på ett pass på gymmet så det blev 1h bodypump. Brukar inte träna mer än en gång om dagen och nu känns det rejält i kroppen. Idag blir det ingen träning för jag och min syrra ska till grönan med några kompisar. Dock lär det bli en hel del gående, får se hur det går.

Likes

Comments

Eftersom att alla tränings t-shorts/linnen ligger i tvätten fick jag lov att ta en långärmad, tur att gymmet har aircondition. Idag var lite ett spontanpass så jag körde några oplanerade armar-, ben- och ryggövningar. Samt stretch så klart, jag har lite av ett mål den här sommaren att förbättra mina spagater och min brygga, får se hur det går...

När jag satt och stretcha var det en tjej i min ålder som också gjorde det bredvid mig, så helt plötsligt ställer hon sig på huvudet, utan att luta mot en vägg eller något. Snacka om att jag blev avundsjuk, jag försöker öva lite på att stå på händer utan vägg men det går sådär, är också något jag tänkte förbättra under sommaren.

Likes

Comments

Detta är kanske inte den vackraste bilden världen har skådat men det var i alla fall en frukost jag slängde ihop. Det är A-fil toppat med havrepuffar, valnötter, cashewnötter, pumpakärnor och färska jordgubbar. Tastes like heaven. Till det hade jag en skiva grovt bröd med Philadelphiaost och kalkon. Vi har hantverkare här som kommer att jobba i ca 2 veckor till med våra fönster, det innebär att allt måste vara undanplockat vid fönstren och att jag måste vara påklädd vid 7.30. Visst är det skönt att starta tidigt så man hinner med mycket under dagen men detta är lite väl tidigt under sommarlovet. Dessutom är jag ju väldigt trött vilket gör att kvalitén på det jag gör blir sådär. Nu ska jag i alla fall försöka släpa mig iväg till gymmet, kanske blir en uppdatering då...om jag inte somnar :)

Ha en bra morgon så länge!


Likes

Comments

Hej, jag har valt att starta den här bloggen för att jag hoppas på att kunna inspirera andra och själv bli inspirerad till att leva ett mer hälsosamt liv. Jag vet hur svårt det kan vara att göra de rätta valen, jag faller dit om och om igen men jag ger inte upp och jag hoppas att vi kan stötta varandra. Träning har alltid varit en del av mitt liv, jag har alltid haft minst en sport pågånde ända sedan jag lärde mig simma. Fotbollen har varit en stor del av mitt liv men idag är det dansen och den egna träningen som har mest fokus. Kosten har det däremot varit lite svajigt med, generellt har vi ätit precis som vilken annan svensson familj men jag vill ta steget längre. För ett år sedan bestämde jag mig för att äta mer vegetariskt och sen dess har alla mina skolluncher kommit från växtriket. Nu tänkte jag dela med mig av min fortsatta utveckling.

Likes

Comments