Hej hej!!!
Idag ska jag gymma och det ska bli så kul! Är verkligen taggad varje gång jag ska till gymmet, tröttnar liksom aldrig! Jag ska träna det vanliga: 20 min crosstrainer, kanske 10 min löpband, massa mag, ben och rump - övningar:) sedan blir det lite "fria övningar" där jag gör det jag känner för och behöver! Efter det måste man ju alltid stretcha, så gör det!!!

Till frukost:
Till frukost idag gjorde jag snabbt en så kallad "Smoothie - bowl" där man blandar i lite allt man vill och självklart tycker är gott. Jag la i två bananer och två mandariner, samt lite yoghurt och kanel! Sedan mixade jag bara ihop allt och hällde i det i en skål, toppade även allt med lite müsli!! Detta blev så gott, rekommenderas starkt!

Vi hörs!!
Kram!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

VIKTIG TEXT FRÅN MIN INSTAGRAM SOM HAR MED HÄNDELSEN OCH GÖRA ( 7 APRIL 2017 )

Helt sjukt att detta har hänt, och jag undrar vart världen är påväg. Men kom ihåg en sak. Terrorism har INGEN religion, terrorism har INGEN hudfärg, INGEN religion ska förknippas med terror, terrorism UPPSTÅR ur hat. Alla muslimer är inte terrorister och alla terrorister är EJ muslimer. Den norska terroristen Breivik var ej muslim, men ändå dödade han flera oskyldiga människor. Ingen talade om hans religionstillhörighet, det talades bara om terrordådet. Jag menar Breivik kallades inte äns för terrorist. Men skulle en muslim göra detta så skulle det bli en massa tjat om "förbjud islam" , "förbjud religioner" . Men varför pratar ingen om "förbjud terrorism" Det är personen i sig själv som har fattat ett eget beslut INTE religionen. Orsaker till att konsekvenser uppstår är människans fria vilja. Så religion i sig orsakar ingenting. Våld är våld oavsett vem som gör det.

Likes

Comments

Hej hej, här kommer ett litet kort inlägg med dagens outfit och mat!

Tröja : På tröjan står det "Prfct!" vilket är förkortningen på "Perfect". Denna tröja fanns i massa olika färger och med olika tryck. Den är köpt inne på New Yorker och kostar runt 199kr om jag inte minns helt fel. Sjukt mysig tröja som funkar när som helst!

Byxa : Byxorna som hade hade på mig idag köpte jag också ifrån New Yorker den fanns i beige, mörkgrönt, ljusgrönt och som millitär "tryck". Byxorna kostade 299kr och märket är "Amisu" och sitter riktigt bra över hela benen.

Skor : Mina skor som jag hade på mig köpte jag faktiskt i England och märket är Vans, modellen är låg och svart med "mocka" aktigt material. Skorna finns i låga och höga modeller och med olika färger, dem kostar runt 700-800kr.

Sedan hade jag bara mina Michael Kors örhängen som är köpta i USA.

Var bara tvungen att lägga till ett foto som jag tog på min mat, hur gott!?! Det var en sallad och toastmackor med skagenröra i!

Nu är det dags för mig att fortsätta plugga och förbereda mig inför mitt skivstångspass.

Vi hörs kram!


Likes

Comments

Hej hej!!
Idag har varit en fantastiskt underbar dag! Idag började jag min skoldag klockan 08:30 o det är så sjukt skönt efter en helg, det
har varit sol och allmänt varmt. Jag älskar verkligen såna här dagar och det gör mig så glad och taggad på sommaren! Jag har iallafall haft en jättebra skoldag idag med sovmorgon och vi slutade fyra. Direkt efter att vi slutade så tog jag bussen och åkte till gymmet, jag gymmarFriskis&Svettis! Det jag älskar med Friskis är att det är nära hem och till skolan, vilket känns bra eftersom det inte tar så lång tid.

Gymmet :
Idag började jag med 20 minuter på crosstrainern som ni kan se på en bild och sen gick jag in till självaste "träningsrummet" kan man säga eller? Och där körde jag iallafall ben, rumpa, armar och min favorit mage. Det finns väldigt många olika maskiner för det jag tränar, vilket jag tycker är väldigt kul, så att man inte behöver sitta på en och samma maskin och göra samma sak hela tiden. Ibland brukar jag även ta lösa vikter och ställa mig och göra lite olika övningar. Jag är väldigt noga med att stretcha ordentligt när jag är klar med min träning. Jag brukar gymma i cirka 1- 1,5 timme.

Kläder :
S
om ni ser på en bild så har jag vanliga gympaskor som jag inte vet vart dem är i från, ett par svarta träningstights som det står Stockholm på, ett träningslinne och en sport bh som är från märket "MM sports" och dem två plaggen köpte jag på en fitness mässa! Jag brukar variera mellan mina träningskläder eftersom jag har ganska mycket.

Träning och vila :
Jag brukar gymma fyra till fem gånger i veckan och varje tisdag går jag på ett pass 19:30 vilket är "skivstång gruppträning" det passet är så sjukt bra då du tränar igenom hela din kropp. Det även viktigt att inte träna för mycket då du kan trötta ut din kropp. Och ibland blir det så att jag går till gymmet och bara springer i en och en halv timme och vissa dagar så kan det bli så att jag inte kan gymma pga plugg!

Nu är klockan 18:09 och jag ska göra lite läxor och äta frukt!

Ha det bra, kram!!

Likes

Comments