Sista jobbdagen var i söndags vilket var så himla skönt! Jag har varit ledare för konfirmation i 3 veckor och sista veckan var vi på läger. På lägret skadade jag mig, jag hoppade ner från en brygga och trampade på någonting som skar upp min tå. Jag kan säga att det verkligen blev kalabalik. Det såg mycket värre ut än vad det egentligen var men smärtan var inte det roligaste. Som tur behövde jag inte sy och såret har snart läkt ihop. Inte nog med skadan så blev jag också förkyld. Inte så speciellt kul eftersom att jag så gärna vill börja träna igen! Men det är bara att vänta in på att kroppen ska friskna till, man måste ju trots allt lyssna på den. Varför är man så motiverad när man inte får träna?

Som tur vann i alla fall mitt lag på konfirmationen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagens träning blev utomhus i solen. Jag hade solat i ca 1 timme innan så jag blev verkligen svett kan jag säga. Och har redan nu fått färg på kroppen, så det är skönt! Jag körde mage och överkropp idag, imorgon kommer det förhoppningsvis bli soligt igen så det kanske blir lite mer utomhusträning!! Nu ska jag strax äta mat och efter det jordgubbar!

Likes

Comments

Hej på er!
Dessa snygga träningsbrallor som jag har på mig kommer ifrån stronger.se! Jag fick dem av min syster då de var för små för henne. Hade hört att vissa tyckte de var som baddräktsmaterial men jag tycker att de är grymt sköna. Dock är modellen på dem små i midjan och stora i benen, så de sitter perfekt i midjan men lite pösiga vid t.ex. knäna. Men det hindrar mig inte från att använda dem, de kommer användas flitigt!!

Nu blev det lite mycket " de " och " dem ".
Det här är mitt första inlägg på den här bloggen, jag trivs med
nouw och har haft många bloggar här.

Likes

Comments