Dagens lunch fick bestå utav en Tacopaj med massor utav Broccoli till och självklart en True BCAA dryck. Vi har inte hunnit handla ännu men ska göra det ikväll!

Hoppas ni har det bra😀💕

Likes

Comments

Fläskfilé med pommes, Rivna morötter och Broccoli 😀💪👌

Likes

Comments

​Biceps, Triceps, Axlar och mage står på schemat! 

Måste bara tipsa om denna underbara dryck också, BCAA True... En sockerfri energidryck berikad med vitaminer och mineraler. BCAA utgörs av de 3 aminosyror som i högsta grad medverkar till muskeluppbyggande processer och fungerar som byggstenar till musklerna. BCAA tas snabbt upp av kroppen och hjälper till att motverka den muskelnedbrytning som blir vid hård träning.

Likes

Comments

Mellanmål har alltid varit en svår grej för mig, speciellt om den ska vara nyttig och hålla magen mätt fram till middagsdags.

Men några tips på bra mellanmål är Riskakor antingen MED något pålägg eller utan, Bananer... otroligt mättande, Mörkt bröd som är näringsrikt och innehåller mycket fiber, tänker du på din vikt är grovt bröd bra eftersom det mättar fortare, med ost eller skinka och kanske några skivor avokado också, Ägg.

Det här är det jag vanligtvis brukar välja som mellanmål, det mättar och man blir inte proppmätt så man orkar äta middag sen också.

Likes

Comments

Träning blir genast mycket roligare med snygga träningskläder och skor, Men jag vet att många tycker att träningskläder är dyrt men har du verkligen bestämt dig för att satsa på träningen så kan det vara värt att kosta på sig en snygg träningsoutfit, men glöm inte att det viktigaste är att du känner dig bekväm i det du tar på dig!😃 Allt detta kommer från fitnessbutiken förutom skorna som kommer ifrån Stadium.

Likes

Comments

​En perfekt start på dagen! 

Banan innehåller massa bra grejer bland annat, Kalium och B-vitamin. Banan är också bra för blodet eftersom de innehåller vitamin B6 som hjälper kroppen att omvandla tryptofan till serotonin och att producera hemoglobin som är en viktig del av blodet men vitamin B6 bidrar också till att stärka immunförsvaret och skyddar mot infektioner. ProPud är det hälsosamma alternativet av chokladpudding, Den innehåller nämligen hela 20g protein per bägare och har ett lågt kolhydratsinnehåll. 

Likes

Comments

Haft en riktigt bra dag idag som började med en proteinrik och god frukost bestående av Laktosfri low-carb & High protein kvarg med smak av Citron, Lingongrova med ost, gurka och paprika samt en True BCAA dryck med smak av Lime och Päron👌

Sen var det dags för jobb i ett par timmar och när jag kom hem blev det lite mellanmål som bestod av Vindruvor, Grapefrukt, Riskakor och en energidryck.

Träna biceps, triceps och mage i ca en halv timme och tog en varm och skön dusch efteråt.

Till middag blev det kycklingfilé med potatis, Broccoli, Ruccola sallad med paprika, gurka, tomater, rödlök och fetaost samt ugnsrostade morötter och en klick caesardressing.

Sedan tog jag och pojkvännen en kvällspromenad på 20 minuter, vi kunde dock inte gå så snabbt eftersom det var väldigt halt ute.

Och nu är det tack och godnatt för oss! Glöm inte att ordentligt med sömn är bra för hälsan, då får kroppen och hjärnan tid till att vila och återhämta sig och ordentligt med sömn kan också hjälpa mot stress❤

Likes

Comments