Idag är det lördag och jag ska jobba 14-22. Min frukost består av en mättande ägglatte, avokado med hemmagjord salsa och citronvatten.

Vad ska ni göra idag?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Måste tipsa om dessa Puma Fierce X Kylie Jenner. Sååå himla sköna och lätta att gå i. Mina nya favoriter vid längre gå-sträckor och när jag ska stå länge. De är liksom "fulsnygga". Haha.

Likes

Comments

Idag gick jag upp tidigt för att jobba senare idag. Ska möta upp en kompis innan och jag inser nu hur bra kroppen mår av att bara stiga upp istället för att ligga och "dra mig". Snooza är seriöst djävulens påfund. Jag kanske kan gå upp tidigt, ta den där promenaden jag tänker på att ta varje morgon innan skola eller jobb. Det är målet i alla fall.

Till frukost idag blev det ägglatte (som jag älskar nu när jag tagit bort mjölkprodukter), ett glas vatten med askorbinsyra (C-vitamin) samt ett ägg med majonnäs.

Till det tog jag några kosttillskott: Magnesium, Thyro och D-vitamin.

Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

Äntligen är det dags att komma igång. Jag har försökt flera gånger men alltid tappat bort mig på vägen. Därför tänkte jag att en blogg och Instagram kan försöka motivera mig där jag kan dokumentera mina dagar och min process.

De främsta mål jag har just nu är att:
- Sluta med socker och sötningsmedel helt!
- Börja träna löpning
- Gå och lägga mig i tid och få den sömn jag behöver
- Jobba för att få en vältränad kropp

Det som jag delar med mig av i min blogg behöver absolut inte fungera för alla då vi är olika individer med olika förutsättningar. Det får vi bara inte glömma!

Dagens fråga: Hur gör ni för att må bra?

Vi hörs snart!

Likes

Comments