• Den lange ullgenseren er et absolutt must her i hus, da jeg DEFINITIVT ikke kommer til å invistere i en dyr vinterjakke som har plass til den store voksende magen. De kan også brukes når jeg ikke er gravid!
  • En åpen ullcardigan er PERFEKT for å holde seg varm når man er litt penere kledd. Jeg går jo fortsatt en del i skjørt, og da er det veldig greit med en god og varm overdel! Super fin til highwaist skjørt som framhever den fantastiske voksende magen!
  • En høyhalset genser er på vei hjem i posten til meg asså! Denne skulle jeg ha bestilt for lenge siden. Jeg har slitt med halsen i snart 4 uker, og da er det viktig å holde halsen borte fra kald vind og trekk. Denne kan jo også brukes inni et highwaist skjørt, noe jeg nesten går med daglig. Så denne er et must i mitt klesskap utover høsten i såfall.
  • Hvis det er en ting som er viktig for meg om jeg skal gå litt lengre enn til postkassen, så er det gode sko. Dessverre begynner jeg allerede å kjenne at enkelte sko snart ikke passer, på grunn av at vannet har begynt å komme snikende i beina. Da er det perfekt med enkle litt pene sneakers hvor man har plass til litt voksende bein. Det skader jo absolutt ikke at de ser bra ut, OG har god plass, gjør det vell?
  • Støvler. Før kulden slår skikkelig til, men snøen kommer og går, vil det garantert komme tonnevis av slaps på veien. Da er det jo supert å kunne holde seg både tør OG varm på beina om an først tørr å vise seg utenfor døren. Jeg har hunterstøvler fra før, men med mine hovne bein, kommer jeg ikke til å ha plass til tykke sokker i dem når det trengs. Da er det jo supert med et litt billigere par som allerede er foret! Disse er også på min ønskeliste!
  • Sist men ikke minst. UGGS!!! Om det er noen sko i hele verden jeg kunne brukt opp hele lønna mi på, så er det uggs. De ER kvalitet, de ER varme og de ER komfort. Enkelt og greit. Alle trenger et par uggs på skohyllen til vinteren. Ferdig snakket.

Hva tenker dere om innlegg som dette? Er det noe dere synes er nyttig? I såfall skrik det ut i kommentarfeltet, så kommer del 2 like rundt hjørnet. Dette er klær jeg HAR eller kommer til å få bruk for utover høsten. Flere har etterspurt tips til gravidklær, og da var det kanskje høytid for å faktisk ta seg tid til å komme med mine tips. Spesielt høsten og vinteren ser jeg på en utfordring for oss som er gravide, nemlig fordi vi må holde oss varme og friske for de små i magen. Men det er jo lettere sagt enn gjort. Så da håper jeg mine tips kan være til hjelp for dere andre som lurer på hva dere skal kle på dere når kulden virkelig setter inn.
(Innlegget inneholder ad-links)


-H

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

....Jeg sover i fotenden av sengen!? Jepp, med en 16 måneder gammel gutt som tar plass som 10 mannfolk, så blir det mye bedre plass til alle, OM jeg sover i fotenden.

....Jeg alltid må slikke nugattien av kniven før jeg kaster den til vask!? Kan jo ikke kaste bort det gode og dyrebare!!

....I mitt hode, så har vi ikke flyttet til Tromsø.. Jeg venter fortsatt på å sette meg på et fly hjem til Oslo igjen. Gleder meg ikke til sjokket når det går opp for meg at jeg virkelig har bosatt meg her i nord!

....Jeg ikke føler jeg fortjener livet jeg lever. Har dere sett de nydelige guttene mine? Også skal vi nå få en lillesøster også!? HALLO, hva har jeg gjort for å fortjene dette liksom!??

....Det ikke finnes noen som er mer glad i rosa jente tv-serier enn meg! Jeg kan se på alle TV-serier så lenge det er drama, rosa og JENTETE!! Ingenting slår det!

....Noen ganger, så slår tanken meg om at jeg burde legge alt av sosiale medier på hylla. Akkurat fordi jeg ønsker å kunne sitte i sofaen, uten dårlig samvittighet, fordi jeg burde redigere noen bilder, planlegge blogginnlegg eller redigere videoer. Jeg savner den tiden!!

-H

Likes

Comments

Her kommer kravene/kriteriene/premissene jeg stilte sykehuset for å føde normalt og ikke ha planlagt keisersnitt. Jeg fikk også bekreftet at dette ER planen for min fødsel.

1.At jeg på ingen måte ville gå på overtid (Jeg ble jo flyttet en uke tilbake på oul, dette stemmer ikke overrens med positiv test) så da er jeg allerede i mitt hode 1 uke på overtid den 14.Desember .. MEN, desto større sjanse er det for at fødselen skal starte naturlig før termin!
2. Ukentlig oppfølging med ultralyd fra uke 36. Dette var noe de ønsket å tilby uansett etter min historie. Så det var et kriterie som gikk knirkefritt igjennom. (Dette er for å sjekke mengde fostervann, vekst av lillesøster og for å følge med på morkaken)
3. Dersom forholdene ligger til rette for det, vil de prøve å ta vannet eller gi meg ballong fra uke 38.( Det var i uke 38 de oppdaget svangerskapsforgiftningen forrige gang. Det har derfor brent seg inn i hodet mitt som en ´´negativ``milepæl å nå. I mitt hode vil ting bare gå nedover i fra uke 38) Derfor kom vi fram til det som en mulig løsning. Dette vil jo også være avhengig av kapasiteten på sykehuset.
4. Om fødselen starter av seg selv, vil jeg få epidural med en gang jeg kommer inn.
5. Om jeg i uke 39 på ingen måte er moden, og det ikke er tegn til fødsel med det første, vil det bli satt opp planlagt keisersnitt rundt termindato.
6. Ingen hormonell igangsettelse. (Jeg kan jo ikke si at jeg har noen som helst positiv erfaring med det, så derfor vil ballong eller å ta vannet være det rette å gjøre i mine øyne, så kroppen da har muligheten til å gjøre jobben på egenhånd)


Noen av dere tenker kanskje at dette var veldig MYE å kreve for å føde normalt. Nå vet jeg ikke om dere vet historien om min forrige fødsel, men det finner dere i såfall i arkivet. Jeg må ærlig innrømme at jeg er stolt over at jeg har gått i fra at planlagt keisersnitt var det eneste alternativet for meg, til å kunne få lov til å kunne prøve naturlig fødsel med mine premisser. Dette betyr utrolig mye for meg, da jeg håper jeg har mulighet til å få en god erfaring denne gangen. Så jeg håper og tror at med mine premiss og ekstra oppfølging, så vil dette ende bra, og med en vellykket opplevelse og fødsel.

-H

Likes

Comments

Sjekk denne nydelige lille blåbærgutten daaaa... Forrige uke fikk vi en stor pakke i posten i fra Lillelam og inni der lå det et herlig sett med ullklær til Oliver, og et herlig sett med ullklær til lillesøster. (sponset)
Oliver har hatt flere sett med lillelam ull helt siden han var baby, men har egentlig ikke hatt noe nå siden str 74. Så at vi nå har fått et helt sett i str 92, passet midt i blinken. Det er jo de perfekte høstklærne om det er tørt, fint vær, og litt kjølig ute. Så da vi skulle ta oss en tur opp i skoen ovenfor huset her om dagen, benyttet jeg muligheten til å ta en liten photoshoot med de nydelige klærne på. Fargen er jo bare helt fantastisk, og med den grønne bakgrunnen tror jeg vi har flere bilder som vi er nødt til å framkalle snart.

De øverste bildene er tatt med iphone kamera, mens de nederste bildene er tatt med speilrefleks. Jeg hører støtt og stadig at folk mener de får bedre bilder med iphone kameraet enn med speilrefleks. Men jeg må desseverre si meg uenig i det asså. Nå bukte jeg en portrettlinse da jeg tok disse bildene, og jeg må si meg bra fornøyd med kvaliteten på dem, kontra kvaliteten og fargene på iphone bildene. Jeg kan jo også legge til at bildene er tatt på to forskjellige dager, med litt forskjellig vær, så det kan godt hende det også har litt å si.
Uansett.. Hvilke bilder synes dere ble best?

Ønsker dere en fin søndagskveld.

-H

Likes

Comments

Da var timen for planlegging av forløsningsmetode over. Jeg ble sittende å vente til klokken var 09.15 og jeg må ærlig innrømme at jeg holdt på å både svime av og kaste opp, og dø av å føle for å ikke få puste da jeg ventet. Kan ikke huske jeg har vært så uvell pga noe slikt før. Men jeg overlevde.

Samtalen gikk fort og tydelig over på den retningen jeg var forberedt på. Nemlig vaginal fødsel. Jeg lyttet, spurte og forsto. Selvfølgelig er det det beste alternativet! Det vet jo jeg også. Derfor har jeg i lang tid hatt mine krav og premisser klare. Jeg har visst hva som må gjøres og hvordan ting må tilrettelegges for at jeg skal føle meg i trygge hender, OG for at jeg skal tørre å la kroppen gjøre jobben den er skapt for. Føde mitt barn. Men med premisser jeg aldri trodde sykehuset ville innfri..

Ikke fikk kroppen gjøre jobben sin da Oliver kom til verden, og jeg håper at jeg med mine premiss denne gangen kan la kroppen fullføre. Med andre ord. Vi har i dag laget en nok så detaljert plan for innspurten og finalen av dette svangerskapet. Jeg skal føde normalt så lenge risikonivået er likt som per dags dato.

Så nå vet dere hva avgjørelsen ble. Jeg fikk avslag på planlagt keisersnitt, men det er ikke synn på meg. Jeg føler helt ærlig at jeg på denne måten har lavere risiko for problemer i ettertid, lavere risiko for barnet og størst sannsynlighet for en happy ending for hele familien.

Om dere ønsker å vite mer om mine premiss, legg gjere igjen en kommentar, så skriver jeg et utfyllende innlegg om det også. Ønsker dere en fin helg.

-H

Likes

Comments

Jeg får ikke sove... I morgen klokken 9 har jeg time på sykehuset igjen. Vi skal da snakke om forløsningsmetode. Jeg kjenner jeg grugleder meg. En stor frykt har bygget seg opp inni meg de siste 16 månedene. En frykt for å måtte føde normalt. En frykt for alt det uforutsigbare, for risikoen og for alt alt plutselig skal gå galt nok en gang. Det er ikke sikkert vi er like heldige denne gangen, om det skulle skje det samme som sist. Jeg kan ikke risikere livet til den lille dyrebare skatten i magen. Jeg kan ikke ta noen sjanser for at vi plutselig skal stå tomhendte etter disse ni månedene, uten en lillesøster.

Jeg gleder meg også til i morgen. For jeg vet det er 50% sjanse for at jeg i morgen vil få en bekreftelse og en dato for når jeg mest sannsynlig vil kunne kalle meg tobarnsmor. En dato hvor vi er sikre på at vi vil være en familie på fire. Mor, far, storebror og endelig en lillesøster. En dato som kommer til å være lillesøster sin bursdag, og hvor ventetiden endelig er over. Så i morgen er en stor dag, på både godt og vondt. Jeg krysser fingrene nå før jeg legger meg, for at jeg i morgen får det bekreftet og at jeg får dra hjem med fødselsdatoen til lillesøster. Hadde ikke det vært en fantastisk start på helgen!?

Oppdaterer dere etter sykehusbesøket i morgen. Stay tuned.

-H

Likes

Comments

Når var forrige svangerskapsoppdatering, husker dere? For det gjør ikke jeg. Såååå lenge er det siden. Så da benytter jeg mine ledige minutter når jeg ikke hoster, til å oppdatere dere litt på den gravide fronten.!

Termin: 14. Desember.

Trimester: 2. På mandag er jeg 28 fullgåtte, å det vil si svangerskapsuke 29, og 3. Og siste trimester! Juhuu.

Hvor langt på vei: Uke 28 (27+2 i dag)

Neste kontroll: Neste kontroll er vell i oktober en gang. Fikk en rask 28 ukers kontroll hos legen i dag. Så da blir neste om ca 4 uker vil jeg tro.

Vektøkning: Nå ligger jeg plutselig på 14kg + på vekten. Ikke noe å skrike hurra for, men jeg klager ikke. Var inne på en sjekk i går, og på ultralyden fikk jeg bekreftet at lillemor har det supert. Å da er jeg fornøyd!


Kjønn: Det er lillesøster som er på vei, og det fikk jeg bekreftet nok en gang i går.

Navn: BabyL. Vi har ikke bestemt oss 100% men om hun passer navnet når hun kommer ut, så blir det det. Et kort litt uvanlig jentenavn på L, som vi begge synes passer fint til Oliver. Navnet likte vi før vi visste at det var lillesøster i magen!

Siste innkjøp: To par sengesett på 40% på kid, og en rosa kanin som vi hadde helt lik i lys blå til Oliver da han ble født. Vi fikk også babybjørn vippestolen i posten denne uken!

Hevelser og vann i kroppen: Jepp. Kommer vell bare mer og mer vann frammover. Ikke sånn at det er plagsomt, men det er veldig tydelige sokkemerker om kvelden, for å si det sånn.


Hodet ned: Jaaa! Hatt på følelsen i lang tid at hodet er ned, og at hun bytter på å sparke ut på høyre eller venstre side. Og det ble bekreftet i går på ultralyd.

Aktivitet: Oh, yeah! Ho er både mer aktiv og sterkere enn broren på denne tiden. Gøy, men også litt irriterende på nattestid. Men selvfølgelig godt å vite at hun har det bra og lever inni der.

Tungt: Njaaa, det er slitsomt å ha en 1 åring å være gravid, men det går greit. Helt supert å ha Oliver i barnehagen, nå må bare jeg bli frisk, så jeg kan bli litt mer aktiv på både blogg og Instagramfronten.

Kynnere/Rier: Jaaaaa... Skikkelig vonde kynnere i forbindelse med all hostingen... Heldigvis ikke noen effekt på livmorhalsen eller åpning. Det fikk vi sjekket i går.

Mangler av utstyr: Tror vi bare mangler vognpose, stokke tripptrappstol og stellematte. Også vil jeg ha noen rosa gulpekluter også.

Avsmak på: Ingenting.

Sulten: Ingen matlyst... Det er nok i forbindelse med sykdom nå da!

Matkick: Ingen matkick.


Plager: Bekken og vonde kynnere. Kan vell ikke klage på noe mer enn det!

Humør: Deprimert... Etter tre uker med sykdom, flere turer til lege, legevakt og sykehuset begynner denne sykdomsperioden å gå på psyken... Så nå er det virkelig på tide å bli frisk igjen!

Utålmodig: Nei, jeg synes at tiden går veldig fort.

Sykehusbaggen: Ikke tenkt på!

Høygravid: Nei.


-H

Likes

Comments

Hei og god morgen.
Eller, ikke en veldig god morgen her, men den kunne så absolutt vært verre. Jeg våknet nemlig klokken 2 i natt med pustevansker og vondt i brystet. Naturligvis tok jeg en telefon til legevakten og der ble tur inn der i natt. Uten at det slo meg en tanke at det kunne være skikkelig alvorlig, endte vi fortsatt opp på akutten i utredning for blodpropp i lungene.

Hele natten gikk til prøver og tester og alle var fine. Så da klokken var 7 i dag tidlig fikk jeg reise hjem. Klokken 8 fikk jeg telefon med 100% bekreftelse på at jeg ikke har blodpropp i lungene. Jippi! Men også en beskjed om å belage meg på en skikkelig luftveisinfeksjon eller irritasjon nå i ettertid. Å der har virkelig kommet fra klar himmel.

Jeg var syk forrige uke, ble frisk iløpet av helgen, og følt meg frisk denne uken. Helt til i går kveld da jeg plutselig følte trang til å hoste, uten antydning til slim eller noe i halsen. Så dette kom veldig fort. Også en av grunnene til bekymring for blodpropp! Men det går fint med meg og lillesøster og trenger bare en helg å komme meg på etter en natt uten søvn. Nå blir jeg vell skikkelig syk, men heller det enn blodpropp!

Takk for alle meldinger fra dere. Setter stor pris på alle sammen! Ha en fin helg.

-H

Likes

Comments

Jeg har tenkt lenge litt fram og tilbake på om jeg skulle sette igang med en ny fast spalte på bloggen. Og jeg har nå kommet fram til at jeg kommer til å poste, Ukas Wanties hver mandag. Noen mandager blir det wanties til meg, andr ganger wanties til leiligheten, eller wanties til Oliver. Siden det har blitt endel kjøp til Oliver i forbindelse med barnehagestart, har dessverre ikke jeg fått så råd til å kjøpe så masse til meg selv. Derfor starter jeg den faste spalten med Ukas Wanties til MEEEG! Hope you like it! (Ad-links)

Dette er så gøy! Elsker virkelig å sitte å titte i nettbutikker, sette sammen outfits, og legge varene i handlekurven. Problemet er at pengene ikke alltid strekker til, og de gangene de gjør det, så ender det opp med at jeg ikke bestiller noe da heller. Jeg får dårlig samvittighet, og tenker jeg heller må bruke penger på Oliver, babyL, eller K. For jeg er jo bare gravid for en kort stund. Men, klærne jeg har begynt å sikle på nå, er klær jeg kan bruke både nå og etter graviditeten.

Se bare for dere skinntights, den mørkerøde strikkergenseren og et svart skjerf nå i høst. Såå fint! Å kan like gjerne være en gravid som går med akkurat det samme! Jeg har heldigvis skinntights som passer når som jeg er gravid, de er jo veldig stretchy, men tror jeg fint hadde fått bruk for en til! Ellers er den svarte Velour hettegenseren på 1. plass på ønskelisten min. Fyy så fin, og den er sikkert ubeskrivelig å gå med! I NEED!


Likes

Comments

Om det er et spørsmål jeg har blitt bombadert med den siste tiden, så er det spørsmålet om navnet til lillesøster. Mange har sikkert fått med seg at jeg kaller henne BabyL, og vi tror vi har funnet det rette navnet til henne. Men vi nevner stadig nye navn for hverandre, så ting er ikke helt fastslått enda. Egentlig synes jeg det hadde vært superkoselig om hun kunne hete Olivia, men det synes K blir for likt Oliver. Jeg er IKKE enig.. men men. Dette er jo noe vi begge må bli enige om til den tid. Uansett. Jeg ønsker tips fra dere om navn dere tror hadde passet fint sammen med Oliver. Legg gjerne igjen en kommentar!

Ha en fin mandagskveld og septemberuke. Vi blogges!

-H

Likes

Comments

Hei og god lørdag dere!
I dag har jeg endelig blitt mye bedre i form, og siden kameralampen nå er kommet i posten, har jeg brukt dagen til å jobbe! Det har resultert i at jeg har fått filmet to nye videoblogger, og fått redigert og publisert den ene! Den er laget i samarbeid med Junkyard og jeg håper dere liker den type video også.

-Hettegenser -Caps -Filakjole -LeeTskjorte -Nikegenser -Nikesko
Med rabattkoden HELENAB15 får dere 15% på alle produkter utenom salgsvarer og limited edition dersom dere handler for mer enn 500.-

-H

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

I skrivende stund står jeg parkert utenfor barnehagen til Oliver. Første uken i barnehagen er over, og vi er overlykkelige! Tilvenningen har gått over all forventing, og vi er nesten allerede oppe i "fulle" dager. Han sovner fint i vognen ( til tross for at han aldri sovner i stillestående vogn hjemme ) han sover over 2 timer og fått restriksjon på 2,5 time!
Han er trygg, han er selvstendig, han har ikke grått når vi har gått og han spiser og koser seg med de andre barna.

Han skulle ha tilvenning man, tir og ons denne uken, også er det vanlig med å vente til 3. Dagen før foreldrene drar fra barnehagen. Vi kunne dra allerede på tirsdagen, og ble ringt når han våknet fra dupp. Onsdagen kunne jeg levere han til frokost halv 9, og siden jeg ikke klarte å vente, var jeg her like før 14 for å hente. Da måtte jeg vekke han!

Torsdag og fredag har jeg levert han til frokost halv 9 og hentet han ca 14.30. Det er frukt i barnehagen klokken 14, og de som sover lenger, de får frukt når de våkner. Så nå venter jeg litt, så jeg vet han er våken før jeg går inn. Jeg tar meg også god tid til å være der litt med han mens han leker, før vi drar hjem om ettermiddagen. Jeg tror og håper det er en ekstra trygghet for han at vi er der litt sammen. Slik får jeg også høre hvordan dagen har gått, hvordan han har oppført seg, hvor mye han har spist og hva de har gjort.

Så alt i alt er vi super fornøyd og stolte over at den første uken har gått så fint! Den lille gutten vår er så flink også må jeg innrømme det er godt å ha mulighet til å dra hjem å sove etter han er levert. Så jeg er jo litt mer opplagt om dagene jeg også, til tross for influensa.

Nei, nå skal jeg inn å finne gullklumpen min. Ønsker dere en fin helg!

-H

Likes

Comments

Jeg glemte jo helt å fortelle om hvordan første natt borte fra begge foreldrene, var for Oliver. Men han var som sitt samme jeg! Vi satt hos svigers til klokken var ca 10. Svigers la han da han skulle legge seg, og brukte kanskje litt lengre tid enn vi pleier. Det er jo helt naturlig! Han rakk å våkne 2 ganger før vi dro hjem til oss selv. Svigers tok naturligvis å gikk opp å roet han ned da. Det gikk heldigvis fint. Han roet seg fort. Så tror jeg svigers la seg ca da vi dro hjem, og vi slappet litt av, gjorde litt husarbeid, før vi sovnet rundt 12 tiden.

"Problemet" med Oliver, om vi kan kalle det det, er at om han er grei å legge, så slår han seg vrang om natten. Eller, han slår seg egentlig vrang hver natt. Han ender jo opp i vår seng. Samme skjedde i natt. I halv 2 tiden hadde han våknet, svigermor hadde roet han ned igjen, å gått å lagt seg igjen. 7 minutter hadde det gått, så var han våken igjen. Samme runde, inn å roe ned, sov 7 min til, så våken igjen. Veldig oppgitt gutt, og veldig oppgitt svigermor etter 4-5 slike runder. Deretter tok hun han med inn i sengen sin.

Da fant han roen, og deretter sov han til klokken var 7 i dag tidlig. I mitt hode er dette en "god" natt. Dette er hva som er vanlig hos oss HVER ENESTE kveld og natt. Også kommer det en natt kanskje hver andre mnd at han sover så å si hele natten, ikke kommer i sengen vår før 5, og vi rett og slett må inn å sjekke om ham lever før vi legger oss. Ellers vil jeg si at kanskje 1 gang i uken, har vi HELVETESNETTER. Da er alt katastrofe. Han finner ikke roen, han kan være lys våken klokken 10 på kvelden og nekte å sove igjen, være våken 30-60 minutter av gangen når han våkner om natten, og rett og slett ødelegge energinivået de kommende dagene.

Så slik har det gått i natt. Og slik går det alltid.
Vi er fornøyde, Oliver er fornøyd og jeg tror svigers også er greit fornøyd:)

Kos dere i kveld!

-H

Likes

Comments

Veeet dere hva!? I natt har vi skrevet fra oss all ansvar på Oliver! I går kveld sa spontant svigers at de kunne ha Oliver sovende hos dem i natt. ENDELIG!! Dette var jo veldig etterlengtet, og samtidig veldig rart. Så da klokken var rundt 10 i går kveld, gikk vi tilbake til leiligheten vår, uten Oliver. Tomt, rart og det var som om jeg ikke var helt komplett. Kan man si det sånn?

Vi har jo vært på en date og nå hatt en natt uten Oliver siden han kom. Absolutt på tide! Men nå i natt, klarte jeg ikke helt å finne roen. Som at jeg ventet på at han skulle våkne, at han skulle stå i sengen sin å rope på meg, eller bare det å vite at han var i rommet ved siden. Eller i sprinkelsengen sin som nå står inne på rommet vårt. Men det ble 10 herlige timers søvn på oss begge.

Så da vi sto opp i 10 tiden, tok jeg meg en god lang dusj, stelte meg, før K disket opp med egg og bacon til frokost! Drømme lørdag. Så resten av dagen i dag, skal vi benytte til å slappe av, kose oss sammen, og rett og slett bare nyte tiden sammen som "fullstendig" familie. I morgen blir der ny tur til svømmehallen.

Ha en fin lørdag!

-H

Likes

Comments

I den nye, fantastiske og elskbare serien Younger, treffer vi den nyskilte 40-åringen Liza som prøver å komme tilbake til arbeidslivet, men opplever at unge jenter får alle jobbene. Etter at noen feilaktig oppfatter henne som yngre enn hun er, adopterer hun en ny livsløgn for å få fart på tilværelsen. Plutselig er Liza 26 og sitter på muligheten til å få drømmejobben om hun bare lever livet som 26 åring litt lenger! I LOVE IT!

Riverdale starter første sesongen som en herlig og spennende High School-serie med trekantdrama, et mordmysterie og massevis av klassiske problemstillinger fra en fartsfylt og hemmelighetsfull tenåringsgjeng. Sesong 2 er ventet denne høsten! Så denne serien kan dere ikke starte fort nok på. Jeg ble hektet fra første episode.

En serie som er en blanding av Pretty Little Liars og Mean Girls for voksene! Det er en passende beskrivelse for dramaet i Big Little Lies, som kombinerer intriger, maktkamp og ryktemaking, med et mordmysterie.

Serien har imidlertid litt mer dybde enn de to nevnte, og ikke minst en serie fylt med kjente skuespillere det er interessant å bli kjent med. Dette er en såpeserie det er en ren fornøyelse å se på under teppet en fredagskveld etter tacoen er inntatt!

Jane the Virgin handler om en ung kvinne, fra en svært religiøs familie, som blir feilaktig inseminert av legen. Som det i ettertid viser seg å være tante til barnet Jane nå bærer på. Nå må Jane ta de rette valgene for seg og sønnen, Mateo. En film fylt med kjærlighet, trekantdrama, intriger og bryllup. Hvem velger hun som sin partner?

Pretty Little Liars handler om en venninnegjeng hvor QeenB, Alison, forsvinner. Deretter faller gjengen i fra hverandre. Ett år etter at Alison forsvant begynner jentene å få anonyme meldinger om deres indre hemmeligheter. Disse hemmelighetene var det bare Alison som visste om. Meldingene fra "A" gjør at jentene begynte å få kontakt med hverandre igjen. Drama og spenning er bare forbokstavene i sesongene til Pretty Little Liars. Jeg har sett alle flere ganger! MÅ SES!

Finn fram pleddet, hent sjokoladen i kjøleskapet, tenn stearinlysene og sett dere godt til rette! Disse seriene kommer til å gjøre høsten deres fullkommen.
You're welcome!

-H

Likes

Comments

Høsten er virkelig kommet for å bli!
Ullen er pakket fram for utelek på dagtid, og det er endelig behagelig temperatur å sove i om natten.
Dagene flyr fortere enn jeg trodde gikk ann. På mandag er Oliver plutselig blitt barnehagegutt, og om han hadde visst det, tror jeg han hadde gledet seg enormt.
Jeg tror å håper vi er klar for barnehagestart med alt utstyret jeg viste dere i min første vlog. Vi mangler litt vinterutstyr, men det tar vi når den tid kommer!

Selv om ingen ønsket å se på meg da jeg skulle ta dette bildet, så deler jeg det for det. For jeg vil tipse dere om at ulldressen Oliver har på seg på bildene, er helt suuuper duper til å sove i i barnehagen, leke ute i om det er tørt eller rett og slett som 2. Lag med ull på skikkelig kalde vinterdager. Den er i merket reflex, og dere finner den hos Barnashus. Vi er så heldige å ha fått den sponset, men absolutt ikke fått noe krav om at vi MÅ dele bilder eller anbefalinger av den. Dette gjør jeg på eget initiativ! Finn den og masse annet utvalg av deilig ull her.

Ønsker dere en fin kveld! I følge posten, skal vlog lampen ankomme postkontoret i morgen. Det vil si bra lys og mange nye vlogger to come! Kryss fingrene for at den kommer!

-H

Likes

Comments

Jeg beklager så mye.. jeg har ventet og ventet på den nye kameralampen, å den er fortsatt ikke kommet. Det er derfor ikke kommet noen vlog med gravidklær, høstgarderoben til Oliver og Q & A. Sendte dem en Mail i dag for å høre om hva som skjer!
Vær så snill å vær mer tålmodig enn det jeg er!

I mellomtiden kan dere godt komme med ideer til hva jeg kan blogge om så lenge. Lurte på å lage en fast spalte hver uke. Hva skal det faste innlegget handle om? Lurte på "ukens wanties" hadde det vært interessant? Det vil jo naturligvis være litt påvirket av at jeg er gravid, men selvfølgelig ikke bare klær, men også sminke, interiør osv.

Legg gjerne igjen en kommentar om det hadde vært kult:)

-H

Likes

Comments

Jeg sto opp klokken halv 8 i dag!!! På eget initiativ! Vanligvis ville jeg nok ikke kommet meg opp av sengen før klokken minst 10. Men i dag hadde vi planlagt å dra i svømmehallen. Superstas for oss foreldre, og litt stas for lillegutt.
Vi spise frokost, kastet badetøyet i to bagger, og dro avgårde. Det var ingen tvil om at han var usikker da vi kom ut i vannet. Jeg lurer på om det er 1 år siden sist gang, og det er den eneste gangen vi har vært i svømmehallen før. Han hadde nok garantert glemt hvordan det var.

Men innen 30 minutter, var han heldigvis varm i trøyen. Plask, sprell og masse gledelige små hyl. Han storkoset seg! Det samme gjorde vi foreldre. Da vi hadde vært der i 1,5 time, sa bekkenet mitt stopp, og jeg fikk masse vonde kynnere. Så da tok vi turen i dusjen, kjørte hjem og sov 1 times dupp alle sammen.

Dagen har gått supert fort, og vi er trøtte og slitne alle sammen. Oliver er i seng nå, og vi har litt husarbeid på agendaen.. Noen som vil komme å hjelpe?
Det blir tidlig kveld på oss i kveld, og jeg kjenner jeg gleder meg til å treffe hodeputen i kveld!

Håper dere har hatt en fin søndag!
Badedrakten finner dere hos www.littlekingdom.no og med rabattkoden helena10 får dere 10% på hele nettbutikken!

-H

Likes

Comments

Noen dager, å spesielt denne uken, har jeg kjent at kroppen har fått litt nok. Litt nok av svangerskap, litt nok av for lite søvn og litt nok av å være mamma. Bare denne uken, skulle jeg gitt mye for å fått være borte, i New York, på et hotell, alene. Jeg er rett og slett så sliten, at jeg stadig er på gråten. Bare en tur i butikken, på jakt etter gode sko, en mislykket tur, uten at vi fant sko, var egentlig nok til å vippe meg av pinnen. Nok til å la de tusen krokodilletårene få renne fritt.

Det er sikkert i en kombinasjon med at jeg fortiden er veldig matlei. Jeg spiser absolutt ikke nok mat, men har over hodet lyst på mat heller. Det gjør meg også sliten. Sliten av å spise, bare fordi jeg må. Ellers var jeg på sykehuset i dag. Enda en skuffelse. Ingen bekreftelse eller dato for keisersnitt. Enda en skuffelse nok til å vippe meg av pinnen. Skuffet nok til at jeg i kveld, skal gå i dusjen, å la alle krokodilletårene trille. Hvor ingen ser meg i det svake øyeblikket, så jeg slipper å bruke unødvendig energi på å holde de tilbake!

Men endelig er det helg. Endelig kan jeg få den hjelpen jeg trenger, uten å føle meg til bry. For i perioder hvor jeg føler meg som dette, er det til og med energikrevende å be om hjelp. Å be om barnepass. I såfall når man får nei, og slengt i trynet at det er jeg som er mamman!

Ønsker dere en god helg! Jeg skal bruke helgen min på å restaurere. Og i svømmehallen. Håper helgen blir mer kos og avslappende enn denne uken har vært. For nå er vi jo to!

-H

Likes

Comments

Jeg vet jeg ikke burde ta meg nær av det, eller bli provosert, men jeg klarer ikke la være... For det er så utrolig mange som ikke er tilfreds i sin gravide kropp , inkludert meg selv tidligere dette svangerskapet. Så derfor klarer jeg ikke la være å lure på hva det er som får folk til å tro at det er helt greit å fortelle gravide hvor store eller hvor små de er?

Jeg har fått endel kommentarer i mitt tidligere svangerskap, og tenkte ikke like mye over det da. For da var jo kulen så fin. Det var liksom bare den lille store kulen midt på magen. Denne gangen derimot er det litt annerledes. Jeg legger på meg OVERALT! Å magen er absolutt ikke bare midt på magen. Den er all over the place. Å den er SVÆR!

Og tidligere en dag forrige uke, var det selvfølgelig noen som følte for å påpeke akkurat dette. Som om jeg ikke visste det fra før. Du har bitt bra stooor! Var kommentaren. Jeg svarte som følgende: Ikke så hyggelig å høre det selv om jeg er klar over det ass.... Det var ikke slik at hormonene tok over hånd, så jeg begynte å gråte. Jeg ble heller provosert og sint. For det var sikkert i utgangspunktet ikke ment som en ``stygg´´kommentar, men en slik kommentar kan bety så mye.

Har dere noen gang tenkt over at det faktisk påvirker på samme måte som å si det til en som ikke er gravid? For konsekvensene er de samme. Det kan resultere i at den som får kommentaren rett og slett prøver å slanke seg. Noe som ABSOLUTT IKKE er bra for det lille voksende mennesket inne i magen som har blitt SÅ STOR. Heldigvis, tenker mange seg om før de slenger rundt med kommentarer til gravide. Men for de av dere som ikke tenker dere om før dere kommenterer, jeg tror det er på tide at dere starter med det!

Visste dere at jeg nå har gått opp 11 kg. 11 Kg er det MANGE som har gått opp den dagen de går i fødsel, noen går ikke opp 11 kg engang. Mens jeg, jeg er i uke 24, og har gått opp 11 kg. FLAKS at min selvtillit og psyke er sterk nok til å forstå at dette er naturens gang, og kanskje litt for mye sjokolade. Men jeg vet at lillesøster har det bra, jeg har det bra, og de 11 kg skal få være der. De skal få bli 12, 13 og sikkert 14 kg også etter hvert. Og det er greit.

Så vær så snill å ikke sleng rundt med kommentarer som gjør at andre mammaer begynner å tenke at det ikke er greit å legge på seg de kiloene svangerskapet krever. Amen og god mandag!

-H

Likes

Comments