Dessa vänner kan man inte må dåligt av. Dom betyder så mycket för en. Soliga varma dagar har det varit så man måste käka glass varenda dag. Så otroligt skönt. Hoppas det blir mer varma dagar så man kan vara ute länge om dagarna. Annars har jag inte gjort nått mycket sen vi kom hem ifrån Värmland! Hoppas vi höres nångång!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla bloggare. Nu har inte jag bloggat på ett tag. Men hoppas jag blir bättre på det. Nu i helgen har faktiskt vart den bästa någonsin. Har vart nere hos familjen o firat mamma som fyllde 50 igår. Sen fick jag träffa mina mostrar som inte jag har träffat på länge. Som ni ser på bilderna så har vi haft en kul fest iallafall. Och sen så hjälpte jag pappa att klippa gräsmattan för första gången i år. Hoppas alla andra har haft en bra helg som jag har. Nu är man på väg till Lycksele igen.. Vi hörs nån gång. puss hej..

Likes

Comments

Hej alla! Nu har inte jag skrivit på ett tag igen på pga några andledningar. Har inte kunnat somnat ordentligt. Somnar vid 3-4 på nätterna så det är inte kul alls faktiskt. Hoppas ni mår bra andra där ute. Nästa torsdag åker man te värmland igen och stannar där ett tag. Vet inte vad jag skriva mer så hoppas vi hörs nån dag igen. Ni får ha det bra!

Likes

Comments

Denna helgen har varit helt underbart. Detta måste vi göra om nångång. Vart med dom bästa som vanligt som gör en glad o lycklig. Det är tur att man har er + min sambo. Hoppas alla haft en bra helg som vi har. Nu är det måndag o då har Stefan skola o jag ska tvätta o städa lite hemma medans ingen är hemma. Annars vet jag inte vad ja ska göra. Nej nu ska vi typ sova så godnatt på er alla. Puss hej!

Likes

Comments

Som sagt som jag skrev igår att hoppas nån ville va med oss o det blev faktiskt av. Vi var faktiskt med dom bästa vännerna. Så idag ska vi ut igen. Bästa helgen nånsin. Idag har vi lagat tacos. Och idag har vi fikat med Stefans pappa m.m annars har vi inte gjort nått annars idag. Hoppas ni får en bra helg alla min vänner. Puss hej.

Likes

Comments

Idag bloggen ska jag berätta vad vi har gjort. Började med att dricka kaffe med en go vän som hade rast ifrån skolan. Sen så var vi ute en sväng med hunden o när vi kom hem så började vi städa o diska o sen så gjorde om jag om i sov rummet. Gött o få lite gjort nått idag än att inte gör nått.. Annars har vi inte gjort så mycket. Jo efter att vi har städat så gick vi ner till pizzerian o köpte oss en varsin pizza o en öl till maten. Det var vi värda efter denna dagen. Annars har vi inte gjort så mycket än det idag. Snart ska jag ge hunden mat oh sen vet jag inte. Min lilla gubbe spelar the sims 4 så jag vet inte vad jag ska göra. Hoppas att nån vill va med oss idag annars så blir det att sätta på en film o bara ha det mysigt. Nej nu ska jag sluta oh skriva för idag. Hoppas att jag kommer skriva nått mer i morgon! Puss hej! <3

Likes

Comments

Hej alla. Idag har vi vart med dom goa vännerna fast det fattas en liten filur. Vi skulle till ica o handla en kuvert o sen skulle vi hem o göra mat. Men vi hamnade på kina resturangen istället. Då slapp jag iallafall göra mat. Annars har vi inte gjort så mycket idag. Jo vi har bara sovit halva dagen som inte är så bra. I morgon ska vi försöka o inte sova så länge. Fast nu ska jag oh sluta blogga för idag. Kommer kanske skriva mer i morgon! :)

Likes

Comments

Hej alla. Nu i maj så åker vi äntligen till Värmland o stannar där i några dagar. Då ska vi bara må gött o tänka på nått annat. En god vän ska klippa hos innan min sambo tar studenten. Sen ska vi väl umgås med vänner o familj som man har saknat. Sen så vet jag inte vad vi ska göra. Vi ska väl gå ut på en långpromenad med hunden. Längtar så fruktansvärt mycket tills man åker. Nej nu ska jag göra nått annat. Vi hörs nån dag! :)

Likes

Comments

5 Saker som jag inte kan leva utan är

1: Älsklingen/ sambo

2: Familjen/ vänner

3: Mina djur

4: Mobilen/ datorn

5: Lägenheten


5 Saker som jag vill göra i mitt liv är

1: Åka utomlands med sambon/ några mer

2: Gifta mig

3: Flytta nånstans där man trivs bra

4: Skriva en bra blogg

5: Skaffa barn


5 Saker som jag är värdelös på är

1: Äta nyttigt

2: Spara pengar

3: Rita/ Skriva

4: Säga nej till folk

5: Sluta oh röka


5 Saker som jag är rädd för är

1: Stora ormar

2: Förlora min familj/ sambon

3: Förlora vännerna

4: Getingar

5: Spindlar

Likes

Comments

Hej allihopa igen. Bloggar inte så mycket men har knappt tid, har ganska mycket o göra om dagarna. Som att söka jobb men det händer knappt nånting, sen finns det knappt nått jobb att ha.. Sen så är jag ute med hunden, städar hemma, tvättar m.m. Nu är det snart dax igen, beställa biljetter te värmland. Om en månad o en dag så åker vi till härliga värmland igen. Ska bli jävligt gött o komma ifrån ett tag. Min älskade mamma fyller 50 år så vi ska ha liten fest för henne. Som sagt jag vet inte vad jag ska skriva ibland.. Men sak ska ni veta att jag har en sambo som man älskar jätte mycket o en familj som bryr sej o vänner som betyder. Hoppas ni gillar det jag skriver isåfall får ni "gilla". Men nu ska jag gå ner till tvättstugan o fortsätta o tvätta så kanske vi hörs fram över. Ni får ha det. Puss hej! <3

Likes

Comments