Header

Hallå! Jag har nyss kommit hem från Stockholm och jag känner mig ganska så nöjd över dagen. Jobbat på bra idag, sett kändisar på stan och sen kommer jag hem och till middag var det hemmagjorda hamburgare (aka pure amazingness). Nu ska jag äta mig 2 kilo fetare och kolla på senaste American Horror Story avsnittet då jag inte haft tid att se det än. Sen kommer jag troligtvis kolla om på Gone Girl (min nya favoritfilm omg den är så bra).

Iallafall hoppas att ni har haft en trevlig fredag och nu är det äntligen helg! Ha det bra denna fredagkväll så hörs vi senare

xoxo Hayley Rose 💋

Likes

Comments

Hallå där! Jag är nu påväg hem efter en lång, men trevlig arbetsdag. Jag är för stunden på praktik och då är jag i Face Stockholms butik på Drottninggatan. Det är riktigt mysigt där med världens bästa personal (Hanna och Bella, you guys are the bomb.com.co.uk) och mysig butik. Jag får göra så sjukt mycket och skulle själv säga att jag skulle kunna jobba där själv en dag.

En sak som hänt under veckan var ett inbrott där någon slagit in en glasruta och snott pengar ur kassan. Hela dörren var krossad och ett antikt marmorbord var nervält och helt förstört. Dessutom var det glitter överallt. ÖVERALLT! Glittret försvinner fan aldrig. Så ja det var en händelserik dag

Iallafall så sitter jag på bussen när detta skrivs. Härligt med bussar som har internet så man slipper slösa på sitt egna internet som tar slut efter typ två sekunder. Ska hem nu och bara lägga mig i sängen och vila. Mina fötter är som kalops i skorna seriöst it fucking hurts. Testa att jobba en sju timmars arbetsdag i kängor med typ 3 cm klack och du måste stå upp typ hela dagen. Umm that is literally the worst tbh.

Längtar tills jag kommer hem och kan ta bort mitt smink. Det är den bästa känslan på hela dagen. Man har gått en hel dag påspacklad med smink och så kommer man hem och kan äntligen ta bort det och låta huden andas. Yes please fux me the fuck up yaaaaaaaaaaaaas. Nu var min novell slut så ni kan återgå till era liv nu kthnxbai

xoxo Hayley Rose 💋
(Gossip Girl eat your fucking heart out)

Likes

Comments

Hej där! Välkommen till min lilla blogg. Jag fick någon sorts uppenbarelse (call me miss Joan of Arc please thnx) och ville starta en blogg. Tänkte att mitt liv är så "intressant" så att jag vill på något sätt dela med mig av det. I bloggen kan ni läsa om min vardag, mina åsikter om smink och mode, musikreviews och ännu mer än så. Jag kommer troligtvis tycka det är tråkigt att blogga om typ 2 dagar men vi kan väl iallafall hoppas att jag kommer hålla i detta. Hoppas att ni kommer tycka min blogg är lite halvrolig.


Jag är en 17-årig MTF transperson som för stunden går under namnet Hayley Rose (min beslutsångest is killing me och jag kan bokstavligen heta typ vad jag vill). Jag går andra året på gymnasiet där jag pluggar till att bli stylist (smink/kläder. Inte hår för hår kan brinna i helvetet for all I care). När jag inte är i skolan ligger jag hemma i min säng och antingen streckkollar en serie eller kollar på youtube videor. Det är iallafall lite om mig som person.


xoxo Hayley Rose 💋

Likes

Comments