Hej! Glömde bort och blogga igår så idag blir det ett dubbel inlägg både från idag och igår.

Igår (alltså Lördag): Hände det mycket grejer. Först loggade jag in red direkt till Sunfield familjen i Jarlaheim för och fixa mit rykte där. När jag fick ett nytt rykte hos dom fick jag också ett till uppdrag där. Det började med att jag fick rida till Idun borta vid Goldspurs gård för och fråga henne om vad hon tyckte om att Tristan kanske har avtjänat sitt straff nu. Det höll hon med om och då fick jag rida tillbaka och prata med Filip igen. Då visade de sig att både Tristan och Tor var borta. Jag och Flash fick springa ner till bryggan för o se om dom var där. Och vem var inte i vattnet om inte Tristan och Tor. Jag fick dra upp Tristan ur vattnet. När jag pratade med Tristan så visade de sig att Tor var nere och sprang runt på bryggan och Tristan sprang ner för att stoppa Tor från att ramla i vattnet men han inte ner i tid så han fick hoppa i vattnet och dra upp Tor. Men Tristan kom inte upp från vattnet så jag fick hjälpa honom. Som tur var var Tor oskadd. Sen red vi upp till Filip allihopa och pratade om Tristan. Alla kom överens om att han var fri från och med nu :D Som en belöning så fick vi både ett bladigt vårträns och en bladig vårsadel.

Efter det så hade jag event med klubben. Då vi hade utflykt upp mot Firgrove bergen och vargarna :P Eventet leddes av Sanna som är ridlärare i uteritt oså. Roligt och mysigt var det!! Finns massvis med bilder här nedanför. Väldigt nöjd med alla bilderna där,

Jag såg också att jag var så nära på att nå lvl 18 så gjorde några uppdrag och nu är jag i LVL 18!!!! YEEEEEY!!!

Innan jag loggade ut så provade jag buggen så man får bort dimman i Dinodalen. Här nedan kommer det instruktioner hur man gör den buggen:

1. Rid till Ridhuset och ställ din häst inne i Ridhuset. Hoppa av hästen där.

2. Sedan ska du gå (Utan häst, den ska stå kvar i Ridhuset) upp hela vägen till Dinodalen.

3. När du ör framme så tar du hissen ner och tadaa!! Du är i Dinodalen utan dimma!!

Asså dinodalen utan dimma är ju helt fantastiskt!! Man ser typ helheten och hur allt ser ut och vart det ligger. W.O.W!!

Som pricket över i:et på denna dag bytte jag frisyr till långt och mörkrött hår.


Idag (Söndag): Idag gjorde jag lite små uppdrag och köpte en vinröd western sadel :o Jättenöjd över min outfit som snart är helt komplett. Tyvärr hann jag inte vara med på klubbmötet :(( En kort dag idag men snart blir de fler längre dagar och större inlägg ;P

Aja, detta var allt för idag!!

Fortsätt galoppera mot era drömmar så ses vi en annan gång!!

//Mvh Hayden <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

God kväll! Äntligen Fredag och helg :P

Idag så hade jag helt plötsligt 3 uppdrag som alla var i Moorland. Det handlade om att lösa Mrs Holdsworth, Conrad Marsdeen & Josh som alla hade fått några/något stulet. Efter att ha ridit runt & prata med alla dessa i Moorland fick jag rida ner till DC vid stranden & prata med en skum typ & sedan spionera på han. Efter att ha spionerat på han & hört vad han sa till hans boss/chef till honom om att dom var tjuvarna & hur dom ska lösa problemet för dom att jag smyger omkring DC & snokar, haha xP Tyvärr slutade uppdraget efter samtalet & jag måste vänta tills imorgon för att få fortsätta :(

I jarlaheim fick jag hjälpa Donald att dra upp en hästransport som åkt ner i vattnet vid den trasiga bron & laga den så nu kan jag ta den blå trasnporten bort till Golspurs gård.

Sedan några dagar sedan började jag fixa rykten hos folk så jag kan få fler uppdrag oså. Just idag fick jag äntligen göra färdigt luftballongen i Dinodalen så jag slipper åka till Valedale & sedan rida därifrån upp till Dinodalen. Sedan blev jag färdig med ett rykte hos både familjen Goldspur & Sunfield. Och fick göra olika uppdrag där.

18.00 så hade A.R ett dressyr event som var både roligt & lärorikt!! Snart är det dags också att göra mitt prov som wester ridlärare så får vi se om jag kommer få hålla i event som ridlärare.

Imorgon är det Lördag & SC veckopengen kommer ramla in på kontot igen.

Har ni sett S.S.O senaste video där dom både visar hur deras kontor ser ut & hur det nya Firgrove kommer se ut!! Tycker det ska bli såååååå kul & häftigt & få se hur de kommer se ut. Jag gillar ju när de är lite gammalt eller äldre modeller på hus, gator & andra detaljer. Tydligen så kommer den uppdateringen den 26 nästa Onsdag :D Kommer nog byta hemstall då till Firgrove om jag tycker om de vilket jag säkert gör. Hur många tror ni kommer ta & byta till Figrove? xP

Detta var en ganska stor uppdatering om vad som har hänt mig idag denna Fredag ^-^

Aja, fortsätt galoppera mot era drömmar tills vi ses en annan gång!

//Mvh Hayden

Likes

Comments

Hallå! Det är Torsdag och en vanlig dag för mig.

Idag så gjorde jag några dagliga uppdrag b.la för att höjja ryktet hos Aideens oså. Efter de så red jag runt och kollade i olika affärer. Och jag är ju då den som om jag ser något snyggt klädesplagg eller liknande så köper jag det. Har jag inte råd så säljer jag en massa saker tills jag har råd xP Haha, impuls köper en massa grejer. Idag så hittade jag en fin jacka ~ Röd fodrad jacka i Firgrove så jag köpte den. Dessutom matchade den med benlindorna som jag redan hade så nu har jag världens snyggaste outfit xD

Efter det impuls köpet så bestämde jag mig för att köpa en hel outfit som är helt röd. Med alla kläder och utrustning blev summan totalt 25 602 Jorvik Shillings. . .Dyrt.

Det är inte långt kvar tills jag äntligen kan åka med luftballong upp till Dinodalen. Längtar såååå. . .De är så jobbigt och långt tycker jag att springa från Valedale upp dit CX #lat

Detta var allt som hände idag ^^ Fortsätt galoppera mot er drömmar så ses vi en annan gång <3

//Mvh Hayden

Likes

Comments

Hej! Efter en lång paus så tänkte jag starta upp bloggen igen och göra om den helt och hållet. Dagliga uppdateringar. Nyheter osv osv. Klarar jag inte av att uppdatera dagligen så blir det i alla fall några inlägg varje vecka :)

________________________________________________________________________________________

Okej! Så det som har hänt under tiden jag varit borta: Jag har gått ur Alpha Butterflies och joinat Alpha Riders. Varför jag valde att gå ur AB var för att jag trivdes inte där tyvärr. Men nu i AR trivs jag mycket bättre bland alla medlemmarna där.

Jag har börjat min första ekonomi planering i S.S.O också. Alltså lagt upp en planering om hur mycket jag ska spara av 100 sc som jag får varje Lördag och hur mycket jag får spendera utav det. Eftersom jag precis startat den så börjar den inte förrns på Lördag då veckopengen kommer in. Tanken med att spara är att jag ska köpa en Mustang för jag vill sååå gärna ha en. Så det är bara och börja spara xP

Tyvärr har det inte hänt så mycket mer än så eftersom jag har varit väldigt inaktiv på sso på senaste men har nu börjat vara inne dagligen för vill ju vara med på eventen AR anordnar och rida runt i Jorvik <3

Det var allt jag hade för idag till er! Så ha det bra & fortsätt galoppera mot era drömmar tills vi hörs nästa gång!

//Mvh Hayden

Likes

Comments

Hej! Äntligen har jag låst upp Epona och så! De tog inte så långt tid som jag trodde de skulle ta faktiskt. Men nu har jag låst upp de och har hemstall i New Hillcrest också!

De första jag gjorde när jag låste upp och gjort alla uppdrag var att rida bort och kolla vilka hästar dom sålde där ^^ Vill sååå gärna köpa den vita eller den brun/röda friesern xc Haha, men först så ska jag nog köpa en mustang cx Gör bara en liten uppdatering idag eftersom de enda som har hänt är att jag låste upp Skördebygden oså :)

Likes

Comments

Dags för en uppdatering igen då!

Det är Lördag och det är final i Mello! Fast det är inte de vi ska prata om idag cx Igår så började jag på uppdragen strax innan man börjar med att låsa upp Skördebygden och så! Och det ska bli jättekul! Vet att de kommer ta säkert flera dagar men de är det nog värt.

Dagens nyhet : Jag valde idag att lämna min klubb Sky Ships för att jag ville prova något annat. Så efter att jag lämnade så fick jag en plats i Alpha Butterflies (AB)! Och det verkar som ett väldigt bra klubb och jag bestämde mig för och stanna. Detta betyder dock att jag måste köpa en ny häst och klubboutfit men det är det säkert värt! Som tur är så fyller jag år snart och kommer förmodligen få SC som födelsedags present och då kommer jag köpa en massa hästar och outfiten såklart. Klubbhästen är ju Mustangen men jag vet inte vilken av alla jag ska välja. Funderar på och köpa den svart eller den gråa med tanke på att hela klubboutfiten är mörk så. Har du någon mustang eller funderar du på och köpa en?

Dessutom är jag bara en fraktion bort ifrån att komma i lvl 17 xo Så snart så är jag där :D

Det var denna lilla uppdateringen för denna vecka! Vi får se när nästa uppdatering kommer :)

Mvh//Hayden

Likes

Comments

Hej hej på dejj cx Haft en underbar dag idag och så verkar den fortsätta att vara!! Gillar verkligen Gröndal, brukar inte vara där så mycket så kom knappt ihåg hur det såg där.

Igår kom den nya uppdateringen! Hade velat ha kvar Valentine racet några dagar till men men. Vad tyckte ni om det racet? Jag själv tyckte de var roligt men varje gång jag körde så laggade de även fast jag drog ner grafiken till det minsta :( Jag fick från racet både svans- och huvudrosetten^^ Dom är sååå söta tycker jag ;P Dock har jag bara fått mat och mat igen annars.

Jag har funderat mycket på vad jag hade gjort om jag hade 10,000 SC. Om ja hade de så hade jag nog köpt hästar för de mesta :P Älskar ju och levla jämfört med vissa som hatar de men gör de ändå ^^ Jag hade faktiskt kunna göra de åt folk för så roligt tycker ja de är. Om du vill de så är de ju bara å skriva till mig via Instagram ;)

Har inte så mycket mer och säga idag men de kommer mer snart :P

Mvh// Hayden <3

Likes

Comments

Hej! Det är Tisdag och jag är suuupertrött -_- Men i alla fall så har förra veckan har varit rolig! Bilden överst är ifrån ett av våran klubbs event. Vi körde "yoga" på eventet, alltså man gjorde en massa gester som yoga :) Vilket var roligt!

Jag har alltid sen jag började spela SSO velat att dom gör så träd och buskar blir mer "fylligare", liksom mer löv och så. Är det bara jag som tycker det eller tycker ni också de? Jag har många saker jag skulle vilja att som la till så som att man kan välja hur man ska se en när man rider t.ex från sidan eller framifrån osv. Hade ni använt den funktionen mycket?

Det blir ett kort inlägg idag men jag är sjuk och trött cx Btw i Mars månad så kommer fotona ifrån Gröndal! Bilderna kommer upp här och på min Instagram <3

Ha de bra! Vi hörs!

//Mvh Hayden

Likes

Comments

Hej igen! Jag har varit borta från bloggen en bra tag för att skolan börjar bli riktigt jobbig. Jag har ca 2-3 prov varje vecka innan jag får sportlov vecka 10 -_- Men från och med idag ska jag försöka uppdatera bloggen så ofta jag kan.

På min Instagram så har jag bestämt att varje månad så kommer det foton från ett visst speciellt ställe. Denna månaden så kommer fotona från Gyllen Åsarnas Dal. Om man har ett ställe där man tycker att fotona kan komma ifrån nästa månad så får man gå in på Instagram eller här och kommentera vilket ställe. Sedan i slutet av månaden så lottar jag ut ett ställe så det blir rättvist så det är inte jag som bestämmer ^-^

Känner att det är dags att köpa en ny häst snart för nu är alla mina hästar i level 15. Jag gillar ju att levla hästar så aa. Har lite problem med star coins oså men de löser sig väll ^-^

OKej, vi hörs imorgon <3

Mvh//Hayden

Likes

Comments

Hello! Today have been a great day on SSO! To start with our club leader Elizabeth turned 13 years today! Congratulations girl ^^ So the club event today was a party for her birthday. Later Game Master Ivy logged in and i went to see her in Governos Fall xD Big fan you now of her to :P

Actually many people does the Wild horse bug/glitch so i tought i`m gonna try it to! So i did the one when you delete all the files that has the word "Pants" in it and then i just start SSO and BOOM i was a Wild Horse O.O I didn`t think i would work but it did! I`ve also tried the one when you`re in a group with someone and races and all that you now BUT that didn`t work? Some people said that SSO had fixed that bug or so but i don´t now ^^

When i was riding around i rode to the gate to Golden Hills Valey and thought when i would unlock that place so i googled when you get there and it said before it was at lvl 13 but they have changed to lvl 14 :( As lucky as i am i`m almost att lvl 14 (Only need some more XP so :P) im sooooo excited already ^^ AND i`ve also just began fixin the cirkus in Nilmers Highland, great!! Thats it for today and if you have some questions about the Wild horse bug/glitch or want to do it just search on Youtube and you will get the hang of it ;) So long guys <3

Likes

Comments