Header

Postad i: LIFESTYLE

Förra helgen var jag & hjärtat i Strömstad!
Vi var på en helg resa dit för att fira med släkten. Det var hur mysigt & roligt som helst! Vi åt god mat & drack gott.
Jag tog ett glas vin & det fanns så mycket god mat att välja bland.
Efterrätterna var flera olika tårtor & Baileys med kaffe!
På söndags kvällen var jag, min kille & hans lillebror William på bio & såg nya jigsaw den var dock inte så läskig som jag förväntade mig! Men den var värd att se! Vi käkade resturang efter filmen & det var så gott jag
Tog biffsnadder & pommes & hjärtat tog hängmörad ryggbiff, pommes & rödvins sås!

Så det var En riktigt lyckad helg!
Kram Olivia

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: LIFESTYLE

Måndag 2 Oktober

Godmorgon.
Ny vecka & nya tag!
Just nu ligger jag i sängen med en kopp kaffe, klockan är 08:00 tänkte ta & gå upp för att ta en dusch & åka iväg till ateljén
för att hämta ut en bild jag har förstorat.
Tänkte även ta & plugga lite idag! Ska göra ett konsthistoria prov & även jobba lite matte, efter de tänkte jag bara ta det lugnt & kanske åka iväg till affären för att handla lite mat. Det är väl de som är planerna för idag!
Men Hoppas det är bra med er & att ni får en underbar vecka!

Kram Olivia

Likes

Comments

Postad i: LIFESTYLE

Ikväll valde jag & Älsklingen att ta en myskväll bara jag & han eftersom vi har grejat med mitt rum i flera dagar då vi håller på att renovera det från grunden, men snart är allt klart vilket är så skönt innan skolan & allt börjar igen.

ska även börja blogga oftare förmodligen för det är hur kul som helst, spelar ingen roll hur många läsare eller så man får utan att bara få dela med sig av sitt liv & även få skriva av sig lite är rätt så skönt ibland.

kram Olivia

Likes

Comments

Postad i: LIFESTYLE

Hej på er ! Hur mår ni denna härliga fredag? Själv mår jag toppen. Idag har jag vart ute i skogen med familjen inklusive älsklingen & grillat var hur mysigt som helst! Vi gick även runt lite för att leta efter svamp men fick inte med oss något hem tyvärr, Var en väldigt mysig väg till grillplatsen där vi var, vi åkte förbi en åker där det gick hästar på bete, blev verkligen sugen på att börja rida igen! hoppas ni haft en trevlig dag Kram Olivia

Likes

Comments

Postad i: LIFESTYLE

Hej! Idag var jag & min bror i Strömstad & även i Grebbestad & Lysekil, en road trip längst västkusten. Var så mysigt i Strömstad! Vi köpte havsräkor & gick runt lite för miljön är ju helt underbar.

I Grebbestad fångade vi krabbor & plockade även med lite snäckor hem. I Lysekil åkte vi runt och kollade, kände på vattnet lite då min bror fick ta sig ett dopp.Vi tog även en fika innan hemfärden, har verkligen lust att stanna eller till & med kanske flytta dit!

Det enda negativa är att bo där på vintern vad jag tycker då det blåser desto mer än där jag bor just nu.

Hoppas ni haft en bra onsdag Kram Olivia

Likes

Comments