Header

Postad i: LIFESTYLE

Ikväll valde jag & Älsklingen att ta en myskväll bara jag & han eftersom vi har grejat med mitt rum i flera dagar då vi håller på att renovera det från grunden, men snart är allt klart vilket är så skönt innan skolan & allt börjar igen.

ska även börja blogga oftare förmodligen för det är hur kul som helst, spelar ingen roll hur många läsare eller så man får utan att bara få dela med sig av sitt liv & även få skriva av sig lite är rätt så skönt ibland.

kram Olivia

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: LIFESTYLE

Hej på er ! Hur mår ni denna härliga fredag? Själv mår jag toppen. Idag har jag vart ute i skogen med familjen inklusive älsklingen & grillat var hur mysigt som helst! Vi gick även runt lite för att leta efter svamp men fick inte med oss något hem tyvärr, Var en väldigt mysig väg till grillplatsen där vi var, vi åkte förbi en åker där det gick hästar på bete, blev verkligen sugen på att börja rida igen! hoppas ni haft en trevlig dag Kram Olivia

Likes

Comments

Postad i: LIFESTYLE

Hej! Idag var jag & min bror i Strömstad & även i Grebbestad & Lysekil, en road trip längst västkusten. Var så mysigt i Strömstad! Vi köpte havsräkor & gick runt lite för miljön är ju helt underbar.

I Grebbestad fångade vi krabbor & plockade även med lite snäckor hem. I Lysekil åkte vi runt och kollade, kände på vattnet lite då min bror fick ta sig ett dopp.Vi tog även en fika innan hemfärden, har verkligen lust att stanna eller till & med kanske flytta dit!

Det enda negativa är att bo där på vintern vad jag tycker då det blåser desto mer än där jag bor just nu.

Hoppas ni haft en bra onsdag Kram Olivia

Likes

Comments

Postad i: LIFESTYLE

Hej på er ! Har inte bloggat nu sedan i oktober. Det beror på att det har vart väldigt mycket för mig , mycket jag har gått igenom och vart med om ! Men jag är tillbaks och nu ska jag inte ha så långt uppehåll som jag haft. Så man kan nästan säga att jag är tillbaks och jag har så mycket att skriva om ! Hoppas Ni alla har haft en bra start på 2017 och att detta året blir något bra ! Idag är det måndag och jag ska ta det lugnt , har vart ute lite i vår solen och står med en bulldeg innan alla kommer hem från jobb och annat ! Ha en underbar måndag ! Och tänk positivt , det kommer man långt på ! Kram Olivia.

Likes

Comments