Header

DAILY LIFE
Performance art is about joy. About making something that is so full of kind of a wild joy that you really cant put into words.

Gjett om vi har kosa oss på stranda i dag da. Det kom en gruppe med afrikanere og slo seg ned rett foran oss. De drev på med litt akrobatikk, og vi fikk litt av et show. Jeg tenker at de er et underholdningscrew på et hotell i byen denne sesongen, og de som skal se showet kan glede seg. Guttene er flinke. Snakket ikke noe med de, så vet ikke hvor de holder til da. Kjempegøy med litt action på stranda.

Etterpå så dro jeg, mini og mamma bort på Alanyum. Spiste litt mat før vi gikk på kino. Så filmen Süper Yetenek (Rock Dog), og den var bare så herlig! Storkoste meg, og forlot kinosalen med en god følelse i kroppen. Neste uke skal jeg på kino å se nyeste Pirates filmen, og 16 juni kommer Cars 3, så da har jeg lovd mini at vi skal dra på kino å se den. Han er helt kino frelst for tiden. Kino for life!

En herlig dag.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

DAILY LIFE

Dagene er travle, og det er stille her på bloggen. F bytter jobb, så han har vært mye hjemme de siste to ukene. Noe som er veldig uvanlig for tiden vi nå er inne i. Jeg nyter familietid, og det er så godt å ha han hjemme på kveldene. Det er så rart at vi kan gå ut å spise is sammen, på en varm mai kveld. Men, i morgen er det tilbake til å være sesong enke igjen. Han vil da ikke være hjemme på kvelden, før jeg skal føde.

Samtidig som jeg har hatt travle dager, så har jeg også mine rolige dager hvor jeg fyller på med energi - og jeg tillater meg selv å være overdrevent lat med mye tv serier. Jeg har en fin balanse, og jeg har lært meg å si nei, når det blir for mye.

Livet er så bra. Jeg kan helt ærlig si at nå er jeg så fornøyd, jeg er så utrolig fornøyd og takknemlig med hvor jeg er i livet. Alle valgene jeg har tatt, som har ført meg hit jeg er i dag. Jeg har en ro i kroppen jeg ikke har kjent på lenge, og jeg nyter hvert eneste øyeblikk.

Nå skal jeg logge av. Legge meg i armkroken til F, og se Survivor ferdig. Regner med jeg får ligge der i hele fem minutter før han klager over varme og plassmangel. Jeg har visst fått litt større mage de siste ukene, så det blir trangt sier han.

I mens kan dere jo kanskje legge igjen en kommentar om det er noe spesielt dere vil jeg skal skrive om? Er det noe dere lurer på? Spør i vei, så skal jeg svare så utfyllende som jeg kan i eget innlegg.

Takk for at dere fortsatt henger med 💛

Likes

Comments

DAILY LIFE
Minnesmarkering i landsbyen

I går var det minnesmarking for dagen svigerfar døde. Det vil si at vi lager mat og serverer til alle i landsbyen som vil komme. Kvinnene hadde felles bønnesamling med høytlesning av koranen, så jeg og noen andre jenter holdt oss på utsiden mens det foregikk inne. Det er mye gjennomtrekk av folk på en slik dag. Og det er bare å smile pent til alle sammen, og holde seg litt i bakgrunnen.

Ahmet har fått seg høner, og plassert de i landsbyen hos svigermor. Veldig gøy for barna å få lov å gå inn hit og mate med brød, og hente egg. Jeg syns det er så koselig med dyr, og jeg sverger til at jeg skal ha meg høner om jeg noengang flytter ut av sentrum.

Jeg er derimot helt ødelagt i ryggen. Det er så mye sitting på gulv, harde sofaer og stoler. Jeg kjenner det skikkelig i korsryggen i dag. Og jeg er spent på hvordan det kommer til å gå fremover. For jeg sliter litt med ryggen ved for mye aktivitet. Viktigste er å lytte til kroppen fremover, og bare kjøre det tempo jeg klarer.

Likes

Comments

L O V E
A perfect
MARRIAGE
is just two imperfect people
who refuses to give up
 ON EACH OTHER
Vårt aller første møte var en varm juni kveld i 2002. Brune øyne møtte grå øyne, og resten er en typisk feriefling historie. Hvem kunne ant at vi 15 år senere skulle feire 4 års bryllupsdag, ha en nydelig sønn på 5 år og en baby i magen.

Det er ingen andre jeg vil dele livet mitt med, og jeg gleder meg til å se hva som venter oss rundt neste sving. En ting er iallefall sikkert. Livet vil forandre seg fra høsten av.

Hipp hurra for oss 💛

Likes

Comments

PREGNANT II

Det har tatt lang tid før vi har kommet oss hit vi er nå. Vi har prøvd i over 18 mnd. Det er for noen veldig lenge, for andre er det kanskje ikke så lenge. For oss har det føltes ut som et evig mareritt.

De sier jo at vi ikke skal tenke så mye på det. Men det er jo vanskelig. For tankene de sniker seg inn. Jeg har forsøkt, jeg har virkelig forsøkt, på å la dette ikke prege tankene mine. Det går bare ikke. Man prøver, og prøver. Teller dager og har full kontroll på kroppens syklus. Og man fortsetter å prøve. Etterhvert som månedene går, så begynner man jo å lure. Er det noe galt med meg? Er det noe galt med han? Og jeg har tenkt så mange ganger på hva som kan være årsaken bak. Vi har jo blitt gravid to ganger tidligere, hvorfor funker det ikke nå?

Tanker som det kan være drepende. Og det er virkelig vondt. Man ser på vennene sine som blir gravide, og får barn. Man smiler og sier gratulerer. Jeg har alltid ment det oppriktig, og jeg er glad for vennene mine. Men samtidig så er det et slag i magen. Det gir motstridende følelser, og man føler seg som en dritt. For hvordan kan man være kjempeglad på andre sine vegner, samtidig som man tenker fuck you.

18 mnd er lenge. Og da skjer det noe med hjernen. Man må tvinge seg selv til å legge vekk tankene, for å overleve.

Nå i det siste har jeg vært litt sånn at vi har det jo bra. Vi er inne i en fin rytme med 5 åringen, livet er komfortabelt. Vi koser oss, og det er fint å være 3,pluss en katt. Jeg ble innstilt på at det ikke lå til rette for oss, og jeg måtte bare akseptere at mini aldri ville bli storebror. Jeg har vært så uendelig takknemlig for at jeg har fått en perfekt gutt. Tankene forlot babyer, og jeg ble litt care free.

Men så kommer denne fantastiske ettermiddagen sist i februar. Med vonde pupper og manglende menstruasjon. Da lyste det to streker mot meg. Jeg fikk sjokk, jeg ble satt ut og jeg gråt gledestårer. Jeg gikk rett ut i armene til F, fortalte at den var positiv og han klemte meg hardt. Endelig var det vår tur igjen. Nå skal vi bli en familie på 4!

Jeg skriver ikke dette for å si til dere at slutt å tenke på det, så skjer det. For alle historier og kvinner er ulike. Det finnes ikke noen fasit på når det skjer. Og jeg vet av erfaring, at det verste jeg kunne høre var nettopp de ordene der.

Men det jeg vil si, det er at jeg er takknemlig og uendelig glad. Familien min er velsignet med et nytt familiemedlem som er på vei. Vi elsker allerede den lille. Og jeg gleder meg enormt til å starte på et nytt kapittel i livet vårt.

Likes

Comments

PREGNANT II

Fine orkideen jeg fikk fra Lise i går kveld.

Tusen takk for alle gratulasjoner. Jeg skal takke hver og en av dere personlig når jeg får noen minutter for meg selv. Endelig er nyheten ute. Vi har jo visste dette her i 10 uker, og har allerede delt nyheten med familie og de nærmeste vennene. Det har vært betydelig tyngre å være gravid denne gangen. Noen uker var det intenst med kvalme, og oppkast. Det er en periode jeg ikke ønsker å se tilbake på. Men det er også årsaken til at jeg har trekt meg tilbake fra sosiale medier i lange perioder. Når pc skjermen får deg til å ville kaste opp, så er det bare å la det være. Nå er formen knall, og livet rusler som vanlig.

Jeg kommer til å føde her i Tyrkia, og fødselen vil være til senhøsten. I slutten av oktober/tidlig november. Med mine hormoner, og fødeangst så vil dette bli spennende. Enkelte dager føles det helt greit, andre dager får jeg vill panikk. Men skal ha planlagt ks, så da er det ingenting å bekymre seg for. Og det må jeg huske på når panikken tar meg i sene nattetimer.

Jeg har skrevet et innlegg for flere uker siden, som jeg vil publisere til dere i morgen. Det ble skrevet noen dager etter at jeg tok testene. Og det var tanker om veien dit vi nå er.

Jeg vil ta dere med på kontrollene jeg har her i Tyrkia, og ikke minst tankene jeg har underveis når det nærmer seg fødsel. Det er ingen tvil om at det vil bli annerledes, og det vil bli vanskelig. Jeg har hele svigerfamilien, og landsbyen nær. Så for meg som er introvert, så må vi ha klare regler for hvordan tiden på sykehuset skal være i henhold til besøk etc. Mer om det senere.

Nå skal jeg bare nyte å være gravid. Se magen vokse, og bli en liten bolle.

Likes

Comments

PREGNANT II

Til høsten utvider vi familien fra tre til fire. Kunne ikke vært mer lykkelig.

Likes

Comments

TV
Twin Peaks

Herregud så jeg gleder meg til denne serien kommer tilbake igjen. Serien har fasinert meg i alle år, og jeg elsker den rare og spesielle stemningen som herjet i de to første sesongene. Håper så inderlig at magien til David Lynch er tilstede, og det skal bli godt å se alle sammen igjen. Noen serier kryper inn under huden på deg, og dette er en av dem. Nå har jeg knappe 3 uker på å pløye igjennom de 30 første episodene, før braker løs igjen 21 mai!

Likes

Comments

DAILY LIFE

Vi tok en langhelg vi. Befinner oss akkurat nå hos mamma i Cikcilli. Hun har stort og fint basseng med to sklier her, så det er jo himmelrike for lillemann. Nydelig kompleks hun har bosatt seg i, og vi blir å være her mye i sommer.Vi har jo ikke basseng der vi bor, så da er det jo kjekt å ha denne muligheten.

Varmen har virkelig kommet. Kjenner det i lufta, og vinden er behagelig varm. Nå er det bare å nyte ukene fremover, før det virkelig sier pang!

Lillemann skal ha tre mnd sommerferie i år, så han har bare en mnd igjen i barnehagen. Barna her har tre mnd sommerferie når de begynner på skolen, og jeg syns det er greit at vi bare begynner med det allerede nå. Vi koser oss masse sammen, og jeg er så takknemlig for at jeg har fått vært tilstede så masse i livet hans. Jeg vet at det ville vært annerledes om vi bodde i Norge.

Vi skal overnatte hos mamma i natt, for i morgen kommer Unni og Nelly på badebesøk. Blir en lang og deilig lørdag i sola. Unni skal bake sjokoladekake, så det blir en kaloririk lunsj på oss. Det er lov på lørdager!

Men nå er det litt mordkommisjonen her, så da avslutter jeg!

God fredag.

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw