Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

A smoothie is always a good idea

1 frosen banan

3 kiwi

En håndfull spinat, uten stamme

2,5 dl eplejuice

Ha alt sammen i en blender, knus godt. Og voila, en dæsjing god smoothie til frokost.

Likes

Comments

5:2

Denne dietten er jeg stor tilhenger av. Den går ganske enkelt ut på at man faster to dager i uken, og spiser som normalt de andre fem dagene. Da vil man sakte gå ned i vekt. På de to fastedagene, så skal maks inntak være 500 kalorier, mens på de andre fem så spiser du helt som normalt. Så fremst man har normalt kosthold. Det er ikke fritt frem for fem dager med sjokolade fest, desverre. Jeg kunne seriøst levd på sjokolade om jeg hadde muligheten!

Jeg faster hver mandag og onsdag. Og spiser da lite. Men passer på å få i meg 2 hardkokte egg. Egg er full i proteiner, og gir en økt metthetsfølelse. Egg inneholder også alle viktige næringsstoffer, unntatt vitamin C. Alle som slanker seg burde begynne dagen med egg. Det er så bra for kroppen vår! Litt grønt i tillegg, og vips så er dagen over. Jeg klarer meg fint de to dagene, og det er ikke vanskelig å faste. Jeg føler kroppen og humøret har det bedre av å faste to dager i uken.

Og ellers så spiser jeg som normalt. Fjerner mest mulig sukker fra hverdagen, men skal ha koselørdag med vafler til frokost om jeg ønsker. Kylling og grønnsaker er jo det vi spiser mest av her. Så har egentlig ikke et så unsunt kosthold. Problemet mitt har alltid vært de enorme mengdene med sjokolade jeg trykker inn. Sjokolade og potetgull hver kveld, det er ikke bra i lengden.

Er nå på dag 3 uten sjokolade, og føler meg bra! Vi har fått masse valnøtter fra landsbyen, så det får erstatte sjokoladen på kveldene. Valnøtter er fulle av omega 3, og bra for kroppen.

Håper dere overlever litt sånn her snakk på bloggen. Det vil komme litt om dette fremover, det er viktig for meg at jeg denne gangen virkelig klarer målet mitt. Og det er å se like fin ut som jeg gjorde i mai 2013 💛


Likes

Comments

I dag ble det en tidlig tur opp til borgen sammen med Merete og Christina. Det er en flott tur å gå, med jevn stigning hele veien. Vi hadde med oss en 3 åring, som gikk hele veien opp. Utrolig flink. Jeg skal ta med meg Emir opp neste tirsdag. Viktig at barn lærer seg å være aktive. Rolig tempo, og kjempefin tur.

Kom hjem og spiste polarbrød, som jeg lagde på morningen i dag. Ble så godt med kylling, mais og agurk. Tross litt start problemer, så klarte jeg å lage utrolig gode polarbrød. Skal dele oppskrift med dere, må bare ta litt bilder først.

Nå er jeg stuck her hjemme. Venter på at ikea skal komme med en levering, og de er jo ikke så flinke med å si konkret tidspunkt. Kommer mellom 24-26 oktober,  altså må noen være her hele tiden.

Likes

Comments

Hvor herlig er det ikke, når du en dag bare våkner opp av noen som kjennes ut som en lang dvale. Våkner opp, full av energi og en følelse av at du kan erobre verden. Det har nemlig jeg gjort. Og jeg er så klar for å starte på nytt, med en ny og bedre livsstil. Jeg kjørte i gang uka med å starte opp på 5:2 dietten igjen. Den funker gull for meg. Sjokolade og snacks hører helga til. Og kroppen skal igjen bevege seg, bli sterkere og noen cm mindre.

Jeg har venner som støtter meg, vi er flere som er sammen om dette, og jeg kjenner at nå skal jeg endelig klare å nå målet mitt.

Jeg er så full av inspirasjon og glede, og ser frem til veien videre. Bloggen tar jeg med meg.

Kjøpte noen nye treningsklær på vei hjem i dag. Og er så klar for koselige turer rundt om, med kamera og friskt mot!

Likes

Comments

Monday morning photobomb

Jeg bare elsker denne moskeen, med tilhørende hage. Den er så nydelig, og jeg klarer ikke å gå forbi uten å knipse bilder. Det fine med blogg, er jo at jeg har et sted å dele bildene. 

God mandag!

Likes

Comments