Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Satte sammen en liten collage med inspo for sommeren. Ingen tvil om at jeg er glad i farger, eller kjoler. Åh, hadde man bare hatt en pengebok som var utømmelig. Da hadde samtlige av disse tingene havnet i postkassen.

Likes

Comments

Oh my, I do believe miss spring came to pay us a visit! Best of all, we get to keep her the rest of the week! I'm sunkissed, and I love it!

Likes

Comments

Jeg elsker neglelakker.

Se på disse herlighetene som ble med meg hjem. 8 spreke farger til enhver anledning. De koster nesten ingenting, de tørker fort, holder bra og ser rålekre ut. Prisen for en er ca 5 norske kroner.

Hverdagslykke!

Likes

Comments

All of these lines across my face tell you the story of who I am. So many stories of where I've been and how I got to where I am.

brandi carlile - the story

Når du pusser tennene dine i kveld. Se deg godt i speilet. Se på ansiktet ditt, se på alle linjene og de små rynkene i huden. Elsk hver eneste av dem. For det er deg. Det er den du er. Og hver eneste lille rynke, er en påminnelse om at du har levd.

Omfavn endringene som skjer i ansiktet ditt når du blir eldre. De reflekterer livet ditt, og de er en del av deg. De er unike, og ingen av oss eldres likt. Hvorfor skal vi skjule noe som er så unikt oss?

Ansiktet vårt er som en åpen historiebok. Det inneholder alle våre følelser. Her ligger historien vår. Det glade, det triste, det euforiske, det sinte. Alt ligger lagret i oss.

Jeg elsker smilerynkene mine, de vises godt, og de er et bevis på at jeg har smilt mye. Og sinnerynkene i panna, de viser godt at jeg er en liten hissig nordlending. Jeg har levd livet, jeg angrer lite og jeg er fornøyd med hvor jeg er i livet.

Likes

Comments

Ny video til dere! Er jo faktisk litt gøy dette her. Små videosnutter, med musikk til. Trenger ikke alltid være så avansert, liker det enkelt.

Dette er siste uken på kontoret. Går over til hjemmekontor, og vil jobbe for sjefen - bare hjemmefra. Jeg vil ha tid, energi og overskudd til familien min. Jeg er skikkelig gira. Må denne uken fly avgårde. Har så mange planer fremover, og jeg gleder meg til denne våren!

Ha en strålende mandag kjære dere!

Likes

Comments

En av mine favorittfilmer er filmen the notebook. Det er en film som rører hjertet mitt på helt utrolige måter. Og jeg sitter alltid igjen med en genuin følelse av kjærlighet, i hele kroppen.

Filmen er basert på en bok av Nicholas Spark. En amerikansk forfatter som skriver de mest utrolig historiene om kjærlighet.

Det er flere av bøkene hans som er filmatisert. Og felles for alle, det er at det er så koselige filmer, som fyller kroppen med gode følelser. Noen av de bringer også frem tårer, og jeg har hulket flere ganger, spesielt til filmen a walk to remember.

Har funnet frem fem filmer som er basert på Nicholas Spark sine bøker. Vanskelig å velge bare fem, for alle filmene er fine og unike på hver sin måte.

Anbefaler også å lese bøkene hans. Det er feel good bøker, og perfekt lesestoff når du ønsker å kose deg.

Selv skal jeg se the lucky one i kveld, ikke sett den enda. Så gleder meg til å se om jeg forelsker meg i den også.

Kos dere!

The Notebook (2004)


A Walk to Remember (2002)


Nights in Rodanthe (2008)


Dear John (2010)


Safehaven (2013)

Likes

Comments