Header
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Følg meg på Nouw

22 oktober, og vi bader. Det er så deilig, og jeg nyter livet enormt her i Tyrkia. En lørdag i solen, det gir energi og livsglede. Det går enda helt fint å bade, og da er det varmt. Store bølger, og stekende sol. Huden gløder, og kinnene har friske roser. Utrolig hva sol og sommerfølelse gjør med kropp og sjel.

Likes

Comments

Slik ser det ut i bittelille Mahmutlar når politikere skal snakke. Ballonger og bannere overalt. Selvfølgelig i rødt og hvitt, med store bannere hvor Erdoğan og Atatürk er representert. Hvite plaststoler på rekke og rad, en liten scene og en mikrofon. En haug med små søte koner og alvorlige menn. Stort politioppmøte, og de ser ekstra tøffe ut med våpnene sine. Går forresten knapt en dag uten at jeg ser politi. Det er tydelig at sikkerheten er på topp i landet. Jeg føler meg trygg her.

Likes

Comments

Nå er det helg! Det feirer jeg med noen minutter alene på stranda, med cola zero og sjokolade (ja, jeg sprakk). I kveld blir det kyllingpizza, film og kos.

Likes

Comments

Start fresh every single day

Spis en stor frokost. Medium lunsj og liten middag.

Drep negative tanker om deg selv og andre. 

Ha late dager med god samvittighet. 

Lytt til kroppen din. 

Start hver morgen med deilig musikk.

Legg vekk mobil og pc på kvelden. 

Nys i armhulen din. Ikke i hånda. 

Drikk masse vann. Men ikke vær lei deg om du foretrekker lettbrus. Jeg drikker litervis, med god samvittighet.

Find your happy place!

Ikke spis når du ikke er sulten.

Ta bilder hver dag.

Sjokolade er ikke en sunn snack, men det smaker så mye bedre en gulerøtter. 

Dropp å handle på kreditt. 

Dont do drugs!

Ikke send meldinger når du er sint. Vent en time. Du vil ikke angre.

Ha en dag i uken hvor du spiser akkurat det du vil.

Ikke kjøp ting du vet du bare vil bruke en gang.

Spar penger hver mnd. 

Skriv ned tankene dine. 

Rydd sammen overflaterot før du legger deg. 

Legg småpengene dine i en krukke.

Innred hjemme ditt til en et sted hvor du ønsker å være.

Aldri ta solarium. Ren kreftmaskin.

Always wear suncream!

Ikke dvel på ting som har skjedd. Done is done. 

Lær deg å si NEI. 

Det er lov å gråte. Vi trenger det. Men husk å smile igjen etterpå. 

Le masse.

Likes

Comments

Jeg liker så godt dette bildet av far og sønn. Vi sto lenge og så på denne luftballongen, og mini var helt i ekstase. Den gutten har så stor kjærlighet for alt som flyr, og jeg lurer på om det er en fremtidig pilot vi har i hus. Det er deilig å være 4 år, ha hele livet foran seg, og vite at man kan bli akkurat det man ønsker å bli. Jeg kommer til å heie på han uansett hva han ønsker for seg selv.

Hvor kule er ikke disse her? Flere land var representert med typiske dyr og mennesker. Det er helt rart å tenke på hvor mye arbeid som ligger bak dette her. Og ikke minst det vedlikeholdet som har vært de siste seks månedene. Hadde gjerne hatt noen av disse designerne på dugnad hjemme hos oss! 

Tok ellers ganske lite bilder. Det var deilig og bare gå rundt å se. Timene fløy avgårde, og enda var det masse vi ikke fikk sett. 

Håper de bevarer hele området, og parkene. Kjenner jeg tyrkerne rett, så vil det kanskje settes opp bord og benker, griller og på den måten bli et stor piknik område. For er det noe de er gode på i dette landet, så er det å legge tilrette for at man skal kose seg utendørs. Her har Norge noe å lære. 

Likes

Comments

Jeg har mistet inspirasjonen helt. Jeg tar nesten ikke bilder lengre, og de jeg tar er fra telefonen. Orker ikke ta med kamera ut, orker ikke skrive om ting jeg brenner for, eller dele tankene mine. Jeg er litt i en sånn off modus for tiden. Jeg har problemer med å publisere tekster, og jeg liker ingenting av det jeg har delt i det siste. Det oser litt sånn halvveis av det.

Jeg vurderer plattform bytte annenhver dag. Jeg passer ikke helt inn i en sånn portal hvor fokus er mote, sminke, hår og hvilken smoothie bolle folk har. Det er så lite fokus på de som faktisk har bra tekster, men mer fokus på hvordan sminke deg, eller hvilke negler som er fine. Det er fint for de som liker det. Jeg er helt annerledes, og liker det ikke. I tillegg så H A T E R jeg den totalt uoversiktlige og lite logiske statistikken her inne, som ikke engang har antall sidevisninger. Men det jeg elsker her inne, det er hvor enkelt alt er. Det er så lett å blogge fra en så enkel plattform.

Siden jeg ønsker å tjene en tyrkisk mnd lønn på denne bloggen, så må jeg jo få ut fingeren. Få igjen gløden og skrivegleden. For uten den så stopper det helt opp. Jeg har mye inni meg som vil ut. Jeg bare er så lat om dagen!

Jeg skal ned i vekt, igjen, og kan jo skrive litt om det fremover. Er det forresten ikke rart at med en gang man nevner ordet diett for seg selv, så får man sykt lyst på sjokolade? Har aldri hatt så lyst på sjokolade før! Ganske håpløst er det også, for dørstokkmila har aldri vært så lang før. Jeg har ikke lyst å trene i det hele tatt! Rett å slett lat! Men jeg vet jeg må. Så må bare dra rumpa ut!

Har forresten hatt en deilig morgen alene med min mann og kyllingsuppe. Nå er han dratt på jobb. Og jeg burde egentlig rydde masse. Men igjen, jeg føler meg så utroligt lat. Og ligger egentlig ganske godt her på sofaen. 

Hurra for ukens mest meningsløse innlegg. Og en overdrevent bruk av ordet lat. 


Likes

Comments