Header

DAILY LIFE

Vi tok en langhelg vi. Befinner oss akkurat nå hos mamma i Cikcilli. Hun har stort og fint basseng med to sklier her, så det er jo himmelrike for lillemann. Nydelig kompleks hun har bosatt seg i, og vi blir å være her mye i sommer.Vi har jo ikke basseng der vi bor, så da er det jo kjekt å ha denne muligheten.

Varmen har virkelig kommet. Kjenner det i lufta, og vinden er behagelig varm. Nå er det bare å nyte ukene fremover, før det virkelig sier pang!

Lillemann skal ha tre mnd sommerferie i år, så han har bare en mnd igjen i barnehagen. Barna her har tre mnd sommerferie når de begynner på skolen, og jeg syns det er greit at vi bare begynner med det allerede nå. Vi koser oss masse sammen, og jeg er så takknemlig for at jeg har fått vært tilstede så masse i livet hans. Jeg vet at det ville vært annerledes om vi bodde i Norge.

Vi skal overnatte hos mamma i natt, for i morgen kommer Unni og Nelly på badebesøk. Blir en lang og deilig lørdag i sola. Unni skal bake sjokoladekake, så det blir en kaloririk lunsj på oss. Det er lov på lørdager!

Men nå er det litt mordkommisjonen her, så da avslutter jeg!

God fredag.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

DAILY LIFE
SUNSHINE MAKES ME HAPPY

Jeg elsker de dagene hvor jeg har mulighet til å slenge strandvesken på skuldra og gå ut alene. Rusle ned på stranden og legge meg ned. 5 timer i stekende sol, en knallgod bok. Det gir så påfyll av energi, og jeg kjenner meg klar for å erobre hele verden. Akkurat det skal jeg ikke gjøre, men jeg skal hive meg rundt og få litt orden i kaoset her hjemme. Rart hvor fort det hoper seg opp når man har noen sløve dager!

Likes

Comments

DAILY LIFE

Her er det julaften i dag. Kona til en kollega hadde med seg disse godsakene til meg i dag, og herreguuuud. Finner ikke ord for hvor fantastisk god den stratosen var. Smelta i munnen, og forsvant i full fart. I dag blir det fiskekaker i brunsaus med gulerøtter og potet til. Lite stykke Norge i Tyrkia i dag. Jeg eeeelsker å få mat fra Norge, og skal råkose meg med påskemarsipan i kveld.

Ps: Regner med dere ser at det er vanlig leverpostei på bildet, og den skal mamma få. Vi har et svinefritt hus hjemme hos oss, og mini har aldri smakt det. Mamma derimot, hun er glad i leverpostei.

Likes

Comments

DAILY LIFE

//Bilder fra sommer 2016

Det er vår i luften. Sommeren er rett rundt hjørnet, og hele byen har våknet til liv. Det er så deilig! Vi går til barnehagen i tynne gensere, og tilbringer dagene i t-skjorte. Har kastet vekk de varme teppene, og trenger ikke lengre kle på seg det sekundet man trør ut av senga. Det er varmt! Klærne tørker på noen timer når de får henge ute. Ikke noe stress om man glemmer å ta opp kjøttdeig til middagen. Den tiner på en liten time bare. Balkongdørene er åpne hele dagen, og det er så deilig å sitte ute. Frokosten er ingen problem å ta på balkongen. Tiden er inne for skjørt og sandaler. Tærne fryder seg over å ha tatt farvel med de ekle sokkene. Vi sitter ute på kafe, og bare nyter livet. Apropos det. Jeg hadde en date med Josefin i dag, før vi hentet barna i barnehagen. Og vi snakket litt frem og tilbake. Spesielt om sosiale medier. Og jeg innså hvor mye jeg faktisk savner det å blogge. Jeg savner å ta bilder, og jeg savner å skrive. Det har vært en så stor del av meg i flere år, og jeg er ikke helt ferdig enda. Det har vært godt med en lang pause, det var noe jeg virkelig hadde behov for. Og nå kjennes det ok å komme tilbake.

Likes

Comments

DAILY LIFE

Dette! Dette er for meg påske. Fine dager i solen. Langt unna snø og kulde. Med potetgull, såpebobler og vaniljeboller. Varme stråler på kroppen og glade barn som leker i vannkanten. Det er fine vårdager, og minner så fint om tiden vi har fremfor oss. 7 mnd med sol og bading.

Likes

Comments

DAILY LIFE

I dag regnet det vanskelig voldsomt. Det er himmelen som gråter for oss. En verden full av vonde handlinger, og mennesker som lider. Terror er den styggeste form for ondskap, den rammer vilkårlig og det er umulig å forutse hvor det smeller. Den rammer uskyldige mennesker, den skaper frykt i oss mennesker, og den lager et hat.
Det er viktigere en noen gang at vi står sammen, at vi omfavner hverandre og viser kjærlighet. Vi kan ikke la terror vinne!

Likes

Comments

Det kommer ikke til å bli så mange blogginnlegg her fremover. Rett å slett fordi at nå strekker ikke tiden til. Det å skulle ha en blogg som oppdateres hver dag, tar altfor mye tid. Det er tid jeg ikke lengre ønsker å bruke på pc hver eneste dag. I tillegg har jeg kommet til et punkt hvor jeg ikke lengre ønsker å dele, på samme måte som før. Så det kan være stille i noen dager, noen uker eller kanskje noen mnd. Kanskje jeg kommer tilbake, eller kanskje jeg rett å slett bare forsvinner fra bloggverden. Det eneste jeg vet pr nå, det er at jeg ikke orker å vie tid til den. Det er rart, og det er merkelig, for bloggen har vært endel av livet mitt i flere år. Men de siste innleggene som har kommet, de har vært presset ut. Og slik skal det ikke være. Jeg ønsker å kutte kraftig ned på tiden som brukes på nett. Fordi livet, det er utenfor denne skjermen. Og bloggen er uten tvil det mest tidkrevende jeg har, og det er utrolig mye arbeid som legges ned. Og det er minimalt med uttelling for det arbeidet man faktisk legger ned. Om noen har lyst til å følge videre, så er nok instagram den beste plassen, dere finner meg der under mrsugur.

Takk til alle dere som har følgt meg disse årene. Noen av dere går jo tilbake flere år. Andre er ganske nye. Takk for alle kommentarer, tilbakemeldinger og gaver jeg har fått fra dere opp igjennom årene. Dere har vært helt supre lesere!

Vi ses, plutselig!Likes

Comments

“The beauty of a woman is not in the clothes she wears, the figure that she carries, or the way she combs her hair. The beauty of a woman is seen in her eyes, because that is the doorway to her heart, the place where love resides. True beauty in a woman is reflected in her soul. It's the caring that she lovingly gives, the passion that she shows & the beauty of a woman only grows with passing years.” 

Til alle jenter som blir tvunget inn i ekteskap med menn de ikke elsker. Til alle jenter som er solgt av familien, til bordeller, hvor de låses fast resten av livet, tvunget til å tilfredsstille kåte menn. Til alle jenter som daglig trykkes ned pga kjønn. Til alle jenter som lever i voldelige forhold, og tar i mot så mye dritt. Til alle jenter som ikke kan gå på byen uten å bli tafset på av menn. Til alle jenter som ikke kan drikke seg sanseløst full, uten at overgrep skal begås. Til alle jenter som ikke får lov å bruke stemmen sin, bare fordi de er kvinner. Til alle jenter som nektes utdanning, og reduseres til en bruksvare som skal betjene hus og mann. Til alle jenter som lever med en følelse av å aldri være god nok, i dette samfunnspresset som er i dag. Til alle jenter som på en eller annen måte trykkes ned, bare fordi at de er jenter.

Hver dag så begås det så utrolig mye overgrep mot kvinner. Vold, voldtekter, undertrykking. Vi mottar dickpicks og slibrige meldinger på nett. Vi får skylden for overgrep basert på klærne vi har på oss, eller alkoholnivået i kroppen. I Norge var det nylig en sak som tilsier at det er lov å voldta, bare du doper ned jenta først - så hun ikke kan si nei. Daglig er det jenter som inngår tvangsekteskap, og jenter som selges til bordeller. Jenter kjønnslemlestes, og har en lavere verdi. Våre unge jenter er ikke trygge på nett, på sine egne sosiale kanaler. For der lurer det rovdyr, som er ute etter en trang fitte. I enkelte land i verden har ikke kvinner lov til å studere, stemme eller engang kjøre bil. I enkelte land må kvinner dekke seg til, fordi menn ikke tåler å bli fristet. Det er en SKAM! En skam at vi ikke er kommet lengre i 2017!

Vi må ALDRI slutte å kjempe for kvinners rettigheter til å være likestilte. For kvinners rettigheter til å bestemme over egen kropp. Til kvinners rettigheter til å bestemme over egne liv.

Dette er den viktigste kampen vi kan ta. For kvinner over HELE VERDEN!

Gratulerer med kvinnedagen alle dere vakre kvinner der ute!

Likes

Comments

B.E.A.C.H
BEST ESCAPE ANYONE CAN HAVE

Tok oss en heldag ute i går, kombinerte grilling og strandliv, som står som to av mine favorittaktiviteter å gjøre utendørs. Vi har funnet et så deilig sted ute i Incekum, som jeg tror kommer til å bli brukt endel fremover. Det er et piknik område tilrettelagt med benker, det er toalett, lekepark, to kafeer, og en liten strandbukt. På området så tilhører det også to hunder, som er godt selskap.

Været er litt uforutsigbart for tiden. Det er meldt regn, men foreløpig bare overskya. I går var det utrolig varmt, samtidig som sola sloss med skyene, og i perioder klarte å nå frem. Det er meldt regn fra i dag av, og ut uken. Men foreløpig så ser det greit ut. Så lenge temperaturen holder seg høy, så bryr jeg meg egentlig ikke så mye om sola skinner akkurat nå. Kommer tidsnok mer en nok sol.


Likes

Comments

DAILY LIFE

I HEART WEEKENDS

Denne helgen har vært en av de fineste på lenge. Jeg tok meg bloggefri, og har kost meg masse med venner, og familie. Livet kunne nesten ikke vært bedre, en det er nå. Jeg er full i energi, og mer en klar for å ta fatt på en ny uke.

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw