Elliot är en riktig hopptalang tror jag. Det ser så ut. Glöm inte bort att kika på dunderaxet ;) snabbaste fölungen i världen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kan inte fatta att Elliot blev en hel månad den 21 juli. Vi har tränat sedan dag ett och trots att han fortfarande är harig av sig kan han en hel del. Han kan: ha på sig grimma, stå uppbunden helt stilla under längre period, bli borstad, lyfta alla hovar och bli ledd efter mamma. Har precis börjat leda honom ensam när mamma står uppbunden och han följde faktiskt efter som en hund första gången!

När han är två månader är målet att han ska både vara trygg med att vara runt mig och att han ska kunna ledas själv utan problem. Vid tre månader har nya mål satts. Det är så spännande med föl! Bildbomb nedan:

Likes

Comments

Den 21 juni klockan 23.20 föddes världens vackraste hingst. JJ King's Elliot kom till världen. Nu har jag TVÅ hästar och dom är vackrast i hela världen. Nedan kommer en bildbomb - följ gärna Elliot på hans resa genom livet. Uppdateringar kommer att ske här på bloggen nästan varje dag. 

Likes

Comments

Helt sjukt vilken aktiv liten fölunge som ligger i magen! Har nu känt och sett dom första sparkarna. Det är så häftigt! Nu känns det att det är på riktigt 😍

Vi räknar med att bebisen kommer tidigare än beräknat, runt midsommar börjar vi hålla extra koll. Fölet är egentligen beräknat 2 juli men min donna har tidigare fölat 3 veckor tidigare än beräknat 🌞

Se fölsparkar och rörelser på instagram: Hayashorses 😉 följ gääärna 💗

Likes

Comments

Oranget dressyrschabrak i storlek full + orangea schockmölelindor i fleece. 200:-

Duvblått dressyrschabrak i storlek full. 50:-

Rött dressyrschabrak med vit kant i storlek full. 50:-

Plommonfärgat dressyrschabrak i storlek full. 100:-

Brunt dressyrschabrak med rosa detaljer i storlek full. 100:-

Blått hoppschabrak i storlek full. 40:-

Brungrått hoppschabrak i storlek full. 50:-

Likes

Comments

Tog ut Bettan på en liten tur i solskenet igår. Turen blev dock i paddocken och inte ut i skogen. Hon var pigg och glad och jobbade på fint - skuttade även över ett minihinder tre gånger eftersom hon envisades med att dra mot det hela passet. Hon älskar verkligen att skutta över hinder, hur bra eller dålig hon än är på det!

Nu börjar det bli dags att bara rida barbacka på tösen, hon börjar bli rund om magen. Vi ska även slöa ner tempot lite, det blir mest mysiga skritturer i skogen nu. Jag tänker ändå hålla igång henne då jag vill att hon ska få en så enkel fölning som möjligt och då är det bra med muskler.

Har ingen ny bild på henne för stunden så ni får nöja er med en gammal i snön ;)

Likes

Comments

Prestige Golden Star, ljusbrun (tabacco). Storlek 17 tum, 33 i bom vilket motsvarar normal. Passar smäckrare häst. Bred kanal hela vägen. Cutback så tar mycket manke. Passar många olika ryggar. 3700:-

Likes

Comments

Grimskaft svart 5:-

Brunt pannband med vitt foder 10:-

Marinblått hoppschabrak med vit kant. Storlek full. 40:-

Martingal. Full. 50:-

4 st benskydd vita, välanvända. Passar ponny/cob 50:-

Framskydd vita. Storlek full. 30:-

Likes

Comments

Häromveckan red jag och Elaine i hela tre timmar, allt för att prova ridhuset i Nygärde. Vi red på asfaltsvägen och genom snåriga skogar för att komma dit. Den största hjälpen var Erica som lotsade oss heeeela vägen dit! Så hjälpsam och gullig tjej!

Se film nedan (låten är Niello & Danny - Över mig, som min producent skrivit). Glöm inte att följa vår instagram Hayashorses ;)

Likes

Comments

Nu finns Hayas även på instagram! Gå gärna in och följ Hayashorses på instagram, där kan ni följa mig och Elaine i vår vardag tillsammans med våra hästar.

INSTAGRAM: HAYASHORSESHoppas att ni vill följa oss! Vi blir så glada

/Helena

Likes

Comments