1. Värm upp din ögonfransböjare med en hårtork för effektivare böjning av fransarna.

2. Maximera doften av din parfym och få den att dofta hela dagen genom att spruta den bakom öronen och vid handleden. Värme är det som aktiverar en parfym. Puls på kroppen (där pulsen kan kännas) är de bästa platserna att tillämpa en doft pga värmen i ditt blod.

3. Använd lite av din lotion för att dölja dina kluvna/delade hårtoppar och få skadade hårstrån att se friska ut.

4. Spraya hårspray på en ren och ny tandborste för att bebishår inte ska sticka ut åt alla håll.

5. Gör rent en lotion som tagit slut och lägg in din mobil, nycklar mm när du är på stranden för säkrare förvaring;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Guys it's finally Friday(!!) Vilket betyder jobb... Nej men jag klagar inte, håller ju på med det jag gillar. Btw, angående jobb!! Det är många som undrar över vad jag jobbar med, vad jag har för framtidsplaner, drömjobb etc. och jag ville bara säga att ett inlägg om jobb-relaterade saker kommer! Kom för en stund sen hem efter att ha haft en jobbig dag i skolan hahah, tror min redovisning gick helt... vill knappt prata om den. Jag som satsade på A😶 Whatever, precis gått ut med hunden och tränat lite skydd. Man blir riktigt trött. Han är så kraftig och stark, blir helt död. För er som inte vet har jag en schäfer, polishund. Här är en bild på när han var mindre. Ha en bra dag!

Likes

Comments

Sho igeen! Vaknade runt 10 idag och sen började jag plugga. Har så mycket just nu och kan knappt fokusera när jag har 100 andra saker jag tänker på att jag måste hinna😩 Pressar mig själv så mycket hahah. Just nu sitter jag vid datorn och håller på att fixa framsida till en riktigt tung musik producent, AKKE! In och checka hans beats på youtube, finns även små klipp på hans instagram @akramhadrous. Han släpper snart nya beats så håll utkik. Skulle in på programmet där jag håller på med framsidan och hittar inget av det jag gjort??! Helt sjukt, måste typ göra om allt nu.

Likes

Comments

Sho hurrni! Just nu är jag hos en kompis och vi ska snart kolla på ngn film, vilken är eran favorit?? Under dagen har jag pluggat, såå tråkigt men det lönar sig! Ser ni bilden över? Så himla fin utsikt hon har 😍

Likes

Comments

Hey!! Fått frågan om att starta en blogg men varit väldigt tveksam sen första början, fast nu kör vi! Får se vad jag tycker om detta, ska försöka mitt bästa så ni har något roligt att läsa;) Syftet med denna blogg är för alla som är intresserade av att följa min resa inom makeup, artworks (jag ritar), och livstil. Jag kommer dela min personliga stil, skönhets tips, mat och resor jag gör. Bilden ovan är då jag;)

Likes

Comments