Vaknade runt 7 idag och drog till skolan ungefär en timma efter. Skolan var för skön idag, vi satt och kollade på film hela förmiddagen& halva eftermiddagen. Resten av skoldagen bestod av en redovisning och lite plugg inför prov.
Kom nyss hem och ska snart träna, blir plugg därefter och sedan kanske jag hinner kolla på någon serie.

Förresten tjejer! Är det någon som kan tipsa ett par snygga false lashes? Vill ha men vet inte riktigt vilka än... Har varit inne och kollat lite på "Lilly lashes". Vad tycker ni?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hitta din röda tråd. Ett flöde med någon form av röd tråd skapar känslan av att dina bilder "hör ihop". Detta gör genast din profil mer lockande för potentiella följare. För att uppnå den känslan kan du exempelvis använda samma filter på dina bilder varje gång du laddar upp. Eller använda en viss accentfärg som får lov att finnas i varje bild. Eller varför inte båda? Ovan ser du något rött i alla bilder, vilket får bilderna att passa bredvid varandra, trots att det är helt olika motiv.

Variera dina motiv. Frukostbilder i all ära, men varierande motiv minskar risken för att dina följare tycker dina bilder känns förutsägbara. Olika motiv håller flödet intressant!

Vad går hem? Försök göra en mental anteckning varje gång du upptäcker att du får extra bra respons på en bild och ha med det när du planerar kommande inlägg.

Uppdatera på ”rätt” tid. När skrollar du själv igenom Instagram? Runt klockan åtta på morgonen kollar många igenom flödet. När de drar sig i sängen, sitter på bussen på väg till skola & jobb eller som sällskap under frukosten. Även tidig kväll, runt klockan sju, är en tidpunkt då många kollar in det senaste. Det kan vara bra att tänka på, om du vill maximera antalet personer som ser din bild.

Skapa ett testkonto. Är du riktigt ambitiös kan du skapa ett privat testkonto till dina bilder. Där kan du ladda upp bilderna, innan du tar steget att ladda upp dem på ditt offentliga konto. På så sätt kan du undvika risken att du lägger upp en bild som du sedan ångar eller inte tycker passar in i ditt flöde.

Gör dig synlig. Lägger du upp mycket outfit-bilder eller inredningsbilder på ditt konto kan det vara smart att tagga de varumärken vars kläder eller produkter som syns i bilden. Då gör du det möjligt för företaget att re-posta din bild och ditt konto exponeras för fler personer.

Likes

Comments

Sho guys! Idag tänkte jag ta upp ett ämne som jag tycker är sjukt viktigt... självförtroende! Du som nu läser det här, sluta vara missnöjd med dig själv. Sluta önska att du var som någon annan eller gillad så mycket som någon annan är. Personer med hög självkänsla drivs inte av att göra sig bättre än andra, man är inte tvungen att bevisa sitt värde och jämföra med någon annans standard. Skit i folk och bry dig inte vad de säger bakom din rygg, för skulle du höra det rakt framför ditt ansiktre skulle det ändå inte betyda något? Och om det betyder något behöver du jobba på dig själv. När folk snackar skit och kastar smuts på dig måste du lära dig att skita i de, lådsas som de inte finns. De är inte värda din uppmärksamhet och reaktion. Även om de står rakt framför ditt ansikte och du är riktigt nära på att ge de en käftsmäll. Det är det bästa man kan göra och jag kan lova dig att de kokar inombords! Har själv testat det och lärde mig så grovt av det. Alltid varit den tjejen som ska slå tillbaks och märkte efter att jag testade ignorera, att en hund slutar alltid skälla efter ett tag om du inte gett den någon reaktion. Visst? Samma sak gäller onödiga människor som försöker trycka ner dig. De kommer skälla och skälla men tillslut lägger de av. För hur kul är det att reta någon som inte bryr sig?;) Låt aldrig någon göra din dag skit, håll ditt huvud högt och skratta, ha kul, njut av ditt liv. Låt inte patetiska människor gå in och såra dig. Tell em don't waste my timeee!


Likes

Comments

De enda begränsningarna som finns är de du sätter upp i din egna hjärna. Det finns inget som heter omöjligt. Om du kan tro på det så kan du nå det. Den enda saken som håller dig tillbaka från ditt mål är du själv. Din egna uppfattning av vad som är- och inte är omöjligt. Det är lätt att sjunka ner när andra inte tror på dig, speciellt de som är nära dig... Det kommer alltid finnas personer som säger att det inte kan hända, deras tankar och deras känsla kommer sänka dig, de kommer slå ner dig till marken. Men jag ska säga dig en sak... Du ska ta dig upp med dina egna ben för du vet mycket väl att det finns mer inom dig än vad dom någonsin kommer att förstå! DOM vet inte ditt mod, DU vet! DOM vet inte vilka uppoffringar du skulle kunna göra men DU vet. DU vet att du inte kommer ge upp för någonting. Ingen har rätten till att säga till dig tvärtom. Bevisa att de har fel!! Lev din dröm. Vakna tidigare, du kom inte hit för att vara medelmåtlig! Någon dag kommer din dag så kämpa för din dröm, släpp inte den! Nöj dig ALDRIG. Få det gjort, det finns inga ursäkter. Ursäkter finns inte här längre. Ursäkter är inte bjudna till festen. Få ut dom ur ditt liv. Ansvar har sin plats här! Vill du visa karaktär? Ta dig till en annan level? Den leveln du vet att du förtjänar. 98% lyckas inte. Om du vill vara med de 2 procenten måste du vara villig att göra saker som andra inte vill göra, stegen folk inte vill ta som tillslut leder till framgång. Är du villig att gå en extra mil för att nå din dröm? No pain no gain! - Xo Haya Rikaby

Likes

Comments

När ska folk lära sig? Varje dag så får man höra och läsa att någon har förlorat sitt liv. Jag vet inte vad som hänt med Sverige på sista tiden men så fort det blir tjafs så tar man upp vapnen. Jag tycker det är så himla onödigt och riktigt mobbat att ta upp vapen i bråk. Oavsett vad. Ta det som riktiga män! Nu säger jag män för de är ju oftast killar detta händer.

Tjejer slåss som "män" medans killarna gömmer sig bakom vapen för de vet att de inte har en chans annars. Blir så arg och ledsen över att många föräldrar förlorat sina söner pga detta. Ifall man ska bråka tycker jag att man ska ta fram sina egna händer och göra självförsvar istället för vapen. Jag säger dock inte att man ska bråka men om man ska det så ta inte fram era vapen för det är bara så sjukt fegt och vidrigt.

Dom här grabbarna tror att de är så balla när de går runt med sina så kallade "becknar" väskor som är upp till deras armhålor, vad menas?? Skit fult. Dom alla behöver en riktig box i magen så de får ut all luft de har och kommer ner till jorden igen. Ni borde seriöst bete er!! Det är så skämmigt bara. Istället för att lalla runt i centrum, gå och fixa era betyg så ni sen kan skaffa er ett jobb som är klass? (Since ni alltid letat efter det men aldrig haft det). De ni gör är inte definitionen av klass hur ni än vrider och vänder på det. Det är som att gräva i bajs men hoppas på guld. Sen ni som leker orten i Sverige, vad vet ni om orten? Visa mig er själva i London, USA osv. For real though... Märker ni inte hur töntiga ni är?

Likes

Comments

Sho! Idag tänkte jag skriva om vad man kan göra för att börja komma igång med träningen.

Oavsett om du har haft uppehåll i någon månad, ett år eller är första gången så kan det vara bra att börja försiktigt. Undvik tunga vikter som du klara av när du var som mest tränad. Det går väldigt fort för kroppen att gå till ruta ett och därför är det bra att köra i lugnare tempo. Något som många oftast gör är att sätta för höga mål, detta kommer leda till att träningen bara blir ett stressmoment. Räkna ut hur många gånger i veckan du hinner träna, skriv ner alla träningsformer du gillar och sedan sättter du ihop allt till ditt lilla träningsschema. Något som man verkligen inte får ta för givet är sömn och mat! Man kan aldrig nå några resultat om man inte sover och äter rätt. Kroppen behöver återhämta sig och därför kan det vara bra att sova i 9-10 timmar. Maten är oftast de dem flesta har problem med. Man tränar och tränar men ser inga resultat. Kan vara bra om du läser lite om tallriksmodellen. Det är nog den bästa guiden, då vet du vad just din kropp behöver. Om du vill bygga muskler är det bäst om du får i dig din egna vikt (X2) protein fast i gram varje dag! Då kommer musklerna klara av att bygga. Proteinshake, proteinbar, milkshake och massa bananer är riktigt bra innan och direkt efter träning. Ett tips för dig som behöver en extra push är att gå igenom träningsbloggar/instagram. Det hjälper faktiskt! Speciellt folk som är lata får plötsligt för sig att gymma eller träna hemma. Bli inspirerad av träningsmänniskor och kolla klipp på hur andra tränar.


Tips på träningsappar:

1. Seven - 7 Minute Workout.

2. Hemträning.

3. Mindfullness - Lugn & lycklig.

4. Spotify Running.

5. Hatar Träning.

6. Nike+ Training Club.

Likes

Comments

Sho igeen! Vaknade runt 10 idag och sen började jag plugga. Har så mycket just nu och kan knappt fokusera när jag tänker på 100 andra saker jag också behöver hinna med😩 Pressar mig själv så mycket hahah. Just nu sitter jag vid datorn och håller på att fixa framsida till en riktigt tung musik producent, AKKE! In och checka hans beats på youtube, finns även små klipp på hans instagram @akramhadrous. Han släpper snart nya beats så håll utkik. Skulle in på programmet där jag håller på med framsidan och hittar inget av det jag gjort??! Helt sjukt, måste typ göra om allt nu.

Likes

Comments

Hey!! Fått frågan om att starta en blogg men varit väldigt tveksam sen första början, fast nu kör vi! Får se vad jag tycker om detta, ska försöka mitt bästa så ni har något roligt att läsa;) Syftet med denna blogg är för alla som är intresserade av att följa min resa inom makeup, artworks (jag ritar), och livstil. Jag kommer dela min personliga stil, skönhets tips, mat och resor jag gör. Bilden ovan är då jag;)

Likes

Comments