När ska folk lära sig? Varje dag så får man höra och läsa att någon har förlorat sitt liv. Jag vet inte vad som hänt med Sverige på sista tiden men så fort det blir tjafs så tar man upp vapnen. Jag tycker det är så himla onödigt och riktigt mobbat att ta upp vapen i bråk. Oavsett vad. Ta det som riktiga män! Nu säger jag män för de är ju oftast killar detta händer.

Tjejer slåss som "män" medans killarna gömmer sig bakom vapen för de vet att de inte har en chans annars. Blir så arg och ledsen över att många föräldrar förlorat sina söner pga detta. Ifall man ska bråka tycker jag att man ska ta fram sina egna händer och göra självförsvar istället för vapen. Jag säger dock inte att man ska bråka men om man ska det så ta inte fram era vapen för det är bara så sjukt fegt och vidrigt.

Dom här grabbarna tror att de är så balla när de går runt med sina så kallade "becknar" väskor som är upp till deras armhålor, vad menas?? Skit fult. Dom alla behöver en riktig box i magen så de får ut all luft de har och kommer ner till jorden igen. Ni borde seriöst bete er!! Det är så skämmigt bara. Istället för att lalla runt i centrum, gå och fixa era betyg så ni sen kan skaffa er ett jobb som är klass? (Since ni alltid letat efter det men aldrig haft det). De ni gör är inte definitionen av klass hur ni än vrider och vänder på det. Det är som att gräva i bajs men hoppas på guld. Sen ni som leker orten i Sverige, vad vet ni om orten? Visa mig er själva i London, USA osv. For real though... Märker ni inte hur töntiga ni är?

Likes

Comments

Sho! Idag tänkte jag skriva om vad man kan göra för att börja komma igång med träningen.

Oavsett om du har haft uppehåll i någon månad, ett år eller är första gången så kan det vara bra att börja försiktigt. Undvik tunga vikter som du klara av när du var som mest tränad. Det går väldigt fort för kroppen att gå till ruta ett och därför är det bra att köra i lugnare tempo. Något som många oftast gör är att sätta för höga mål, detta kommer leda till att träningen bara blir ett stressmoment. Räkna ut hur många gånger i veckan du hinner träna, skriv ner alla träningsformer du gillar och sedan sättter du ihop allt till ditt lilla träningsschema. Något som man verkligen inte får ta för givet är sömn och mat! Man kan aldrig nå några resultat om man inte sover och äter rätt. Kroppen behöver återhämta sig och därför kan det vara bra att sova i 9-10 timmar. Maten är oftast de dem flesta har problem med. Man tränar och tränar men ser inga resultat. Kan vara bra om du läser lite om tallriksmodellen. Det är nog den bästa guiden, då vet du vad just din kropp behöver. Om du vill bygga muskler är det bäst om du får i dig din egna vikt (X2) protein fast i gram varje dag! Då kommer musklerna klara av att bygga. Proteinshake, proteinbar, milkshake och massa bananer är riktigt bra innan och direkt efter träning. Ett tips för dig som behöver en extra push är att gå igenom träningsbloggar/instagram. Det hjälper faktiskt! Speciellt folk som är lata får plötsligt för sig att gymma eller träna hemma. Bli inspirerad av träningsmänniskor och kolla klipp på hur andra tränar.


Tips på träningsappar:

1. Seven - 7 Minute Workout.

2. Hemträning.

3. Mindfullness - Lugn & lycklig.

4. Spotify Running.

5. Hatar Träning.

6. Nike+ Training Club.

Likes

Comments

Sho igeen! Vaknade runt 10 idag och sen började jag plugga. Har så mycket just nu och kan knappt fokusera när jag tänker på 100 andra saker jag också behöver hinna med😩 Pressar mig själv så mycket hahah. Just nu sitter jag vid datorn och håller på att fixa framsida till en riktigt tung musik producent, AKKE! In och checka hans beats på youtube, finns även små klipp på hans instagram @akramhadrous. Han släpper snart nya beats så håll utkik. Skulle in på programmet där jag håller på med framsidan och hittar inget av det jag gjort??! Helt sjukt, måste typ göra om allt nu.

Likes

Comments

Hey!! Fått frågan om att starta en blogg men varit väldigt tveksam sen första början, fast nu kör vi! Får se vad jag tycker om detta, ska försöka mitt bästa så ni har något roligt att läsa;) Syftet med denna blogg är för alla som är intresserade av att följa min resa inom makeup, artworks (jag ritar), och livstil. Jag kommer dela min personliga stil, skönhets tips, mat och resor jag gör. Bilden ovan är då jag;)

Likes

Comments