View tracker

Även om veckan bli lite grå och dimmig så tar man en del sköna promenader . Ån forsar på ett tecken på att våren är på väg . Min trogne vän har fyllt 8 år och vi har haft fina år tillsammans .Vet inte vad jag skulle göra utan honom .Men man har väl klarat det med antar jag .Denna vecka har han varit med mig till jobbet ,så snäll och skötsam :)

Kvällarna blir det mys och lite handarbete .Nu ett par sockar på gång får se hur det blir när de är klara. Blir väl inte att man kommer att använda dessa fören nästa vinter.

Likes

Comments

Söndag blev det en tur till havet ,var lite blåsigt men härlig dag ändå .Min hund fick springa av sig på den långa stranden :) och själv fick jag njuta av dagen efter en dålig förkylning. Så var skönt med frisk luft .

I dag måndag bjöd dagen på ännu en strålande dag med sol och alldeles vindstilla .

Så det blev en dag vid Hallamölla och Christinehofs Ekopark

Har varit en helt underbar helg och jag är nöjd med den .Min hund o jag har det bra även om vi oftast är själva . Nu blir det att ta tag i en ny jobbvecka .Får hoppas på att det kommer bli fint nästa gång man har långledigt .Då ska jag försöka att komma ut igen om vädret tillåter :)

Likes

Comments

​Ja då fick även jag en skopa av denna attan influensa :(  Men bara att attakera den det . smoothie rena häxblandningen ,halstabletter som bedövar halsen o glass i lass :) :) 

Alltid någon glädje i sjukstugan att det finns alltid glass här hemma .

I dag varit hemma från jobbet på grund av feber och blir hemma i morgon med . Och som vanligt så får man alltid ett jäkla dåligt samvete att man är hemma .Vet att jag ska inte ha det , för det är ingen som klappar mig på axeln o säger att va bra att du kom  fast du är dålig . Men så här blir det väl när man jobbar i vården och vet att personalen sliter . Inte vart det bättre heller att veta att de är ute på vägarna i bil eller cykel i dag när snön yr och det blåser storm nästan .

Nu ska jag i alla fall bädda ner mig i soffan och titta på Tv en stund.Orkar inte vara uppe så länge ,matt i kroppen och det enda som gäller är vila . Ska i alla fall ha lite kaffe o Glass :)


Likes

Comments

Ja det blev vinter i Skåne med . Kallt som busen i morse -13 grader. Ja jag är ju van kalla vintrar och klagar väl inte . I dag var det riktigt friskt o skönt att ta en morgon promenad ,strålande sol och vindstilla .

Efter blev det frukost och plocka ner julen hemma . Tvättat en del .Blir ju en massa filtar o mys dessa tider och har man hund så märks det i filtarna .

Börjat att ta tag lite i allt man stoppat i sig .Ställde mig på vågen en dag opps!!! sedan jag flyttade ner hit till skåne så har jag lagt på mig 5 kilo .Tyckte väl att kläderna började bli lite trånga .Så dax att ta tag i detta .

Inte så att jag tänker gå på en massa dieter för det passar inte mig . Men ska väl försöka dra ner på allt sött man äter och röra mig lite mera .

För mat är gott och lite vill man ju unna sig ibland .

Likes

Comments

Ja då har vi kommit till årets sista dag .Och med en blick bakåt så kan jag väl säga att detta har varit ett läknings år för mig . Sedan jag flyttade ner till Skåne så har jag mått bara bra .Sluppit denna höst ångest och ensamhet jag känt uppe i Värmland .

Så alla turer man haft och utflykter till havet har gett mig så mycket energi .Visst har man haft dagar som inte varit bra ,men de är hanterbara .

Nu så vänder jag bladet och en ny blank sida att fylla .Hoppas att det ska bli ett bra år och tror att det kommer att bli det .

Ska väl försöka att bli lite bättre på att vara här inne ,Men även detta är nytt för mig .

Önskar nu ett Gott Nytt År :)

Likes

Comments

​Ja julen bankar snart på dörren ,just nu känns den som en snara runt halsen mera .

Alla har så stora förväntningar över denna jul .Även jag varje år så önskar man att man kunde få  alla nöjda .

Man jobbar städar bakar och håller på ,när man har en lugn stund så sätter man sig framför tv:n och vad ser man .. Jo Ernst och hans fridfulla kök.. suck !! snacka om att man bara blir mer stressad .

4:e advent avklarad :) var till mamma och fick en tre rätters .. skönt att bara få vara hämta lite nya krafter och på spädning av mera ångets!!

Vad gör du på jul.. ja tyvärr mamma jobbar pch juldagen kommer min dotter med familj och sin svärmor... hmmm vad nu hon ska med o göra .. ja ja vad gör man inte för husfridens skull

Likes

Comments

​Ja dax att ta tag i julbaket då :) Varit ledig nu fredag och lördag så det blev lite saffrans skorpor och jul limpa fylld med frukt och frön . Sedan kakor.

Försökt att hinna med att njuta av min ledighet med.Men oftast blir det att jag sysselsätter mig hela tiden .Denna tiden på året tycker jag kan vara lite jobbig när man lever singel. Men ska väl inte gnälla ,jag har det bra i mitt liv . Men visst hade det varit trevligt att kunna dela det med någon .

Nu är kvällen här och man blir sittande framför tv.n.. samma skrot som vanligt .. klurar på om jag faktiskt ska klä min gran :) konstgjord så den barrar ju inte i alla fall ...nja får klura på detta .

I morgon ska jag ut på extra jobb ,bra med lite extra slantar efter jul :) kan jag göra lite vad jag vill för :)

Likes

Comments

​Ja då har man tänt det första ljuset :) som vanligt har det varit en massa stress .Man ska ha ny putsade fönster och gardiner,stakar ska fram stjärnor ska upp. pust!! ja då var man klar.Bara att ta tag i jobbhelgen då.

När man väl ska tända ljuset söndag den första advent så upptäcker man att man har glömt denna stake.. jäd..--ans .. visst ja måste ju ha ljus i den med .. in i alla kartonger och leta upp den och fram med ljus ..

iväg och jobba hel dag igen ..åker när det är mörkt o hemma när det är mörk .. En tur med vovven och upptäcker att det var lite julmarknad i byn .Oj klockan är sex på kvällen och jag hinner få lite advents helg med :) Men trött efter dagen och kände inte alls att vandra runt där ,så gick hem och tog en dusch .Tände ett ljus o värmde mig en glögg ,mysfaktorn var liksom borta och kände mig bara ensam och bortglömd .

Pratade med dottern innan ,men de hade så mycket att göra så där fann det inte tid heller . ja ja ,blev att jag bäddade ner mig med vovvsen och titta på tv . Ny dag på måndag att jobba .... så nu kan jag i alla fall pusta ut och veta att i morgon får jag sovmorgon .

Likes

Comments

Äntligen så är det snart Advent :) En tid på året som jag bara älskar lika mycket som julen . Det lyser upp i mörkret och man kan få ihop allt mys :)

Varit en vecka med massor nu .Började min första lediga period med ryggont och soffläge .Så när det släppte var det full upp. 

En tur till mamma med dottern som behövde få lite egen tid med mig .Blev mat och hälsa på min mamma (mormor)

Sedan var det lite inhandling till hemmet så jag fick upp tv i sovrummet samt lilla krypet fick en ny filt som han bara älskar Helgen har det blivit att man pyntat så att det är klart till 1:a Advent eftersom jag jobbar den helgen 


Likes

Comments

Varit en kall vecka med snö.. så jag har väl inte haft någon längtan till Värmland direkt. Men det har varit skönt ändå i kylan,solen har skinit och vi har varit ute en del. 

På mitt jobb så har jag ett ärende hos en nunna på ett kloster. Var lite kul att se att även dom har roligt när det kommer snö . Ingen snögubbe men snö nunna :) 

Nu är det ny vecka och den verkar bjuda på regn och mildväder.

Ska jobba en kväll sedan lite mini semester . Försöka vara hos min dotter lite . Har ett barn barn på 13 år där som olyckligt nog fått en diagnos i dag på att han har POTS . Så nu blir det att försöka ta reda lite mera om detta

Likes

Comments