Onsdag den 15 februari tog vi en riktig spa dag för kropp och själ. Blev en heldag nere på Österlen . Både jag och min hund bara älskar att vara här .Han får springa runt på dessa ytor och jag själv kan rensa ur allt negativt .

Varit mycket jobb och då är det skönt med dessa dagar . Strålande sol och alldeles vindstilla ,plusgrader och man bara känner VÅREN :)

​Efter ett par timmar så smakade det gott med fika :) Och det fanns en kille med ett riktigt sug efter mat . 

Nu har man laddat på med energi så man orkar med en ny vecka på jobbet . För nu dröjer det nog ett tag innan man kan få ledigt .Mycket sjukt och semester så lite extra jobb framöver blir det nu .

Men då har man de lediga dagarna sedan att se fram mot och hoppas att våren är här snart

​Det var en riktigt trött kille som slocknade i bilen hem . 

Men tror att han var nöjd med dagen :)

Likes

Comments

Ja då kom denna snö .. Jobbar kvällspass denna vecka . Så i går när jag kom hem fick jag skotta mig in till parkeringen ,vad vaktmästaren gör vet jag inte ...Ut med hunden som försvann i snön ..

I dag var det mer snö . Känns lite som att det räcker nu . Och Bilen den fick jag skotta fram .Men lite mysigt är det så länge man slipper ut med bil och jobba .Men 2 kvälls pass till denna vecka innan ledigt .

Likes

Comments

I dag fredag och laddat för en ny jobb helg :)
Haft en ledig vecka och fått lite ny energi .

I dag kom väskan till min hund som jag beställde. Nöjd :) den kommer att vara bra nu när vi planerar att ta en tur till Polen i sommar.Nu bara passet kvar att ordna .

Fått två par sockar stickade ,avkoppling som jag har på kvällarna som sysselsättning .
Likes

Comments

I dag vaknade jag tidigt.Typiskt när man är ledig ,men har haft lite svårt att sova ett tag.

I bland kommer denna ångest krypande på mig .Att man alltid ska finnas till åt alla ,alltid vara glad o positiv. Man ska orka och bara vara där när det passar alla andra .Men när jag behöver hjälpen så ska man tålmodigt vänta till det passar andra .

Det är då skönt att man fortfarande har MAMMA .

I dag hade vi en heldag .Mamma och hennes man varit här ätit o fikat .Fått ljudanläggningen kopplad till tv:n Bara varit .

Kvällen blev det ett bad för hunden och lite ompyssling för honom .Sedan lite egentid med handarbete och morden i Sandhamn :)

Likes

Comments

i dag packade vi en ryggsäck med fika och drog mot Åhus :) Var en frostig och dimmig morgon ,men fram på dagen klarnade det upp . Som alltid så rensar jag mina tankar och tankar på ny energi vid havet . Det ger ett lugn i kroppen .

Min hund älskar att springa på dessa långa stränder .Så båda får vi glädje av det .

Likes

Comments

Även om veckan bli lite grå och dimmig så tar man en del sköna promenader . Ån forsar på ett tecken på att våren är på väg . Min trogne vän har fyllt 8 år och vi har haft fina år tillsammans .Vet inte vad jag skulle göra utan honom .Men man har väl klarat det med antar jag .Denna vecka har han varit med mig till jobbet ,så snäll och skötsam :)

Kvällarna blir det mys och lite handarbete .Nu ett par sockar på gång får se hur det blir när de är klara. Blir väl inte att man kommer att använda dessa fören nästa vinter.

Likes

Comments

Söndag blev det en tur till havet ,var lite blåsigt men härlig dag ändå .Min hund fick springa av sig på den långa stranden :) och själv fick jag njuta av dagen efter en dålig förkylning. Så var skönt med frisk luft .

I dag måndag bjöd dagen på ännu en strålande dag med sol och alldeles vindstilla .

Så det blev en dag vid Hallamölla och Christinehofs Ekopark

Har varit en helt underbar helg och jag är nöjd med den .Min hund o jag har det bra även om vi oftast är själva . Nu blir det att ta tag i en ny jobbvecka .Får hoppas på att det kommer bli fint nästa gång man har långledigt .Då ska jag försöka att komma ut igen om vädret tillåter :)

Likes

Comments

​Ja då fick även jag en skopa av denna attan influensa :(  Men bara att attakera den det . smoothie rena häxblandningen ,halstabletter som bedövar halsen o glass i lass :) :) 

Alltid någon glädje i sjukstugan att det finns alltid glass här hemma .

I dag varit hemma från jobbet på grund av feber och blir hemma i morgon med . Och som vanligt så får man alltid ett jäkla dåligt samvete att man är hemma .Vet att jag ska inte ha det , för det är ingen som klappar mig på axeln o säger att va bra att du kom  fast du är dålig . Men så här blir det väl när man jobbar i vården och vet att personalen sliter . Inte vart det bättre heller att veta att de är ute på vägarna i bil eller cykel i dag när snön yr och det blåser storm nästan .

Nu ska jag i alla fall bädda ner mig i soffan och titta på Tv en stund.Orkar inte vara uppe så länge ,matt i kroppen och det enda som gäller är vila . Ska i alla fall ha lite kaffe o Glass :)


Likes

Comments

Ja det blev vinter i Skåne med . Kallt som busen i morse -13 grader. Ja jag är ju van kalla vintrar och klagar väl inte . I dag var det riktigt friskt o skönt att ta en morgon promenad ,strålande sol och vindstilla .

Efter blev det frukost och plocka ner julen hemma . Tvättat en del .Blir ju en massa filtar o mys dessa tider och har man hund så märks det i filtarna .

Börjat att ta tag lite i allt man stoppat i sig .Ställde mig på vågen en dag opps!!! sedan jag flyttade ner hit till skåne så har jag lagt på mig 5 kilo .Tyckte väl att kläderna började bli lite trånga .Så dax att ta tag i detta .

Inte så att jag tänker gå på en massa dieter för det passar inte mig . Men ska väl försöka dra ner på allt sött man äter och röra mig lite mera .

För mat är gott och lite vill man ju unna sig ibland .

Likes

Comments

Ja då har vi kommit till årets sista dag .Och med en blick bakåt så kan jag väl säga att detta har varit ett läknings år för mig . Sedan jag flyttade ner till Skåne så har jag mått bara bra .Sluppit denna höst ångest och ensamhet jag känt uppe i Värmland .

Så alla turer man haft och utflykter till havet har gett mig så mycket energi .Visst har man haft dagar som inte varit bra ,men de är hanterbara .

Nu så vänder jag bladet och en ny blank sida att fylla .Hoppas att det ska bli ett bra år och tror att det kommer att bli det .

Ska väl försöka att bli lite bättre på att vara här inne ,Men även detta är nytt för mig .

Önskar nu ett Gott Nytt År :)

Likes

Comments