Nu har det gått 14 dagar sedan min Bästa vän somnade in . Fortfarande tunga dagar ,vet inte riktigt vad jag ska göra med all tid som blir över. I dag fick jag på mig kläder och såg väl anständig ut efter kl 15 :/

Ja man behöver väl dessa dagar med .Första dagen ledigt med på länge .Jobbat o jobbat . Nu är det påsk helg och tur är att jag jobbar .Slipper man fundera på påsken .

Blivit att jag tittat lit på min resa som jag helst hade velat göra detta året .Men så blir det inte .

Polen blir inte heller ,lite annat i livet som påverkat detta .Så jag ska väl ta mig lite vandringsturer på min semester själv . Måste träna lite inför Spanien nästa år . Hoppas att min väninna följer med och orkar .Annars blir det nog en resa till själv .

Önskar i alla fall en Glad Påsk

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja tiden tickar på och även vardagen.Visst det är tungt en del dagar .Jobbar ganska mycket för att få lite annat att tänka på . Och i mitt yrke så är det brist på personal så jobb det finns det .

Tar mig mina promenader och det är tomt utan hund . Många säger att jag ska skaffa mig en ny ,men nej tror inte att det blir det .Svårt att bara byta ut och kan inte få en till sådan hund .Han var speciell .

Våren är verkligen här och jag älskar denna tid .Påskliljorna lyser upp lite var stans ,och Påsken närmar sig .Ska försöka att njuta av den lite trotts att jag jobbar hela helgen .

Har lite som jag ska försöka att nå i mitt liv nu när jag är själv och inte har något som jag behöver att tänka på mer än mig själv .

Först ska det bli Polen i sommar med min dotters familj.. Sedan försöka planera resa till Thailand med min mamma och hälsa på min bror .Och om det går att få till det så planerar jag och väninna en pilgrimsvandring :) men den kommer nog inte att bli av i år utan nästa år i så fall .

Måste ha lite mål i mitt liv att kunna se fram mot :)

Likes

Comments

​Tomt och tyst i mitt hem ,inga tassar som springer runt mig eller en nos som kommer på morgonen och väcker mig .

Vet att jag kommer att komma över detta med till slut ,men just nu är det en tung ryggsäck man går och bär på . Han var bara 8 år och gick alldeles för tidigt .Han var pigg o glad jämt och det bara vände på ett dygn.

Har nu gått 3 dagar sedan han lämnade mig och i går var jag ute på första promenaden själv. Gick faktiskt till hans favoritställe .En kohage som han kunde springa som han ville i . Är ett naturområde med en liten tjärn i. Kände att det var skönt att kunna gå där ändå . För mitt hem är det inte kul att vara i just nu . Så jag jobbar jobbar o jobbar för att få lite annat at tänka på. Tur att det är så ont om personal i vården nu då :/ 

Värmen har börjat komma hit till Skåne med så det blir att jag kommer vara mera vid havet som alltid kommer att vara vår plats .

Likes

Comments

Mitt allt mitt hjärta min trogne vän .. har Nu somnat in och är i hund himlen ...

Han blev hastigt sjuk och gick tyvärr inte att göra något . Saknar och trodde aldrig att det skulle göra så ont .En kamrat som alltid har varit vid min sida och varit med mig över allt . Så klok för att ha varit hund och älskad av alla som träffat honom .

Men han finns i mitt hjärta och havet kommer att vara Vår plats att träffas ..

Saknar dig så mycket .................

Likes

Comments


Varit en tid med mycket omkring mig .Jobb jobb jobb...

Äntligen en ledig helg ,och som alltid när jag känner att jag måste få rensa ur huvudet så åker jag och min vän till havet. I går hade vi en super dag .Strålande sol ,en skön vårdag .

Kan gå i timmar så det blev bus på stranden o fika .

Känner mig lite deppig ändå i dag .Mitt barnbarn fyller 1 år i dag ,och fick inte semester så att jag kunde åka till henne .Är i alla fall 50 mil dit så man åker inte bara på en helg.


Och surt blev även detta från min son ,men kan inte dela mig och ingen ide att ta en diskussion om detta . Hur man än gör så blir det fel ....

Då är det skönt att kunna ta Egentid och bara få vara .Inga måsten eller massa annat runt omkring läka Själen lite.....................


Likes

Comments


Onsdag den 15 februari tog vi en riktig spa dag för kropp och själ. Blev en heldag nere på Österlen . Både jag och min hund bara älskar att vara här .Han får springa runt på dessa ytor och jag själv kan rensa ur allt negativt .

Varit mycket jobb och då är det skönt med dessa dagar . Strålande sol och alldeles vindstilla ,plusgrader och man bara känner VÅREN :)

​Efter ett par timmar så smakade det gott med fika :) Och det fanns en kille med ett riktigt sug efter mat . 

Nu har man laddat på med energi så man orkar med en ny vecka på jobbet . För nu dröjer det nog ett tag innan man kan få ledigt .Mycket sjukt och semester så lite extra jobb framöver blir det nu .

Men då har man de lediga dagarna sedan att se fram mot och hoppas att våren är här snart

​Det var en riktigt trött kille som slocknade i bilen hem . 

Men tror att han var nöjd med dagen :)

Likes

Comments

Ja då kom denna snö .. Jobbar kvällspass denna vecka . Så i går när jag kom hem fick jag skotta mig in till parkeringen ,vad vaktmästaren gör vet jag inte ...Ut med hunden som försvann i snön ..

I dag var det mer snö . Känns lite som att det räcker nu . Och Bilen den fick jag skotta fram .Men lite mysigt är det så länge man slipper ut med bil och jobba .Men 2 kvälls pass till denna vecka innan ledigt .

Likes

Comments

I dag fredag och laddat för en ny jobb helg :)
Haft en ledig vecka och fått lite ny energi .

I dag kom väskan till min hund som jag beställde. Nöjd :) den kommer att vara bra nu när vi planerar att ta en tur till Polen i sommar.Nu bara passet kvar att ordna .

Fått två par sockar stickade ,avkoppling som jag har på kvällarna som sysselsättning .
Likes

Comments

I dag vaknade jag tidigt.Typiskt när man är ledig ,men har haft lite svårt att sova ett tag.

I bland kommer denna ångest krypande på mig .Att man alltid ska finnas till åt alla ,alltid vara glad o positiv. Man ska orka och bara vara där när det passar alla andra .Men när jag behöver hjälpen så ska man tålmodigt vänta till det passar andra .

Det är då skönt att man fortfarande har MAMMA .

I dag hade vi en heldag .Mamma och hennes man varit här ätit o fikat .Fått ljudanläggningen kopplad till tv:n Bara varit .

Kvällen blev det ett bad för hunden och lite ompyssling för honom .Sedan lite egentid med handarbete och morden i Sandhamn :)

Likes

Comments

i dag packade vi en ryggsäck med fika och drog mot Åhus :) Var en frostig och dimmig morgon ,men fram på dagen klarnade det upp . Som alltid så rensar jag mina tankar och tankar på ny energi vid havet . Det ger ett lugn i kroppen .

Min hund älskar att springa på dessa långa stränder .Så båda får vi glädje av det .

Likes

Comments