​I dag har jag haft min mamma med sin man och min dotter med familj hos mig .Fullt hus med andra ord . Fick äntligen ihop det för att fira min 55-års dag .

Blev fläskfilee med rosepeppar sås och potatisgratäng .

Päronpaj med päronglass

Ja ja det blev i alla fall lyckat ,alla mätta och belåtna .min hund fick busa med sin bästa vän med .Lilla smulan ,min dotters hund .

Det är vid sådana här tillfällen man önskade att man hade ett lite större kök.

Nöjd med min dag så ska jag nu ta kvällen i soffan med en film och mysa med min lykta jag fick. Fick även ett jättefint halsband av min dotter .Så stolt över henne . Saknar mina söner bara lite en sådan här dag .Men de bor kvar i Värmland så lite långt att träffa dem ..


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Ja nu är det verkligen hösten :)

Haft feber och ont i halsen ett par dagar så var det skönt med en morgon promenad i dag .Solen tittade fram mellan molnen .Varit regnigt och i natt har det vräkt ner .Så efter regn kommer sol :)

Dax att återgå till jobbet .Har två kvällar att jobba ,har inte haft något emot att jobba kvällar ,men man är lite mera vaksam nu efter allt som händer runt omkring .

Till helgen ska jag fira min 55-Års dag .Fyllde den 11 oktober men inte lätt att passa in alltid. Så hoppas att jag får till det nu :)

Likes

Comments

​Hösten .. hösten.. älskar denna månad oktober ,med alla dessa fina färger .Varma färgen trotts att kylan är på väg. Men så har man då mörkret..

Har väl aldrig känt mig otrygg i mörkret och har alltid varit själv ute på promenader.Jobbat nätter och har väl aldrig heller råkat ut för något.

Men vet inte vad som händer med samhället.. Känns inte tryggt alls att vara ute på kvällen nu ,Har hund och den går ju inte på toaletten utan ska ut helt enkelt.

Nu cirkulerar det Clowner ute som skrämmer och hotar folk .. När jag var liten var det roliga Clowner och inte hotfulla .

Bilar får man inte heller ha ifred .Rutor krossas och det slangas bensin .Så man får vara glad var dag man kommer ut att bilen är hel o kvar .

Nä spelar nog ingen roll vart man bor för det är lika mycket i småorter som storstäder.

Vad är det som händer????


Likes

Comments

​Ja nu är verkligen höstens mörker och vindar här . I dag har det blåst ordentligt ,så det har varit jobbigt att gå några långpromenader. Men vi har varit ute en del ändå. Varit en lite tung dag i dag ,vet inte riktigt varför men kan få så en del dagar .Får liksom höst ångest .Men man försöker att ro även detta iland. Är inte en dröm alltid att vara ensam .Jo jag har min hund och tur är väl det. Har inte riktigt hittat vänner här nere ännu och saknar mina gamla ibland.

Men vi har varit ute och fotat lite de dagar det varit fint och fått lite höst på balkongen.Ja denna balkong är inte så rolig att göra något på ,allt ramlar in på den eftersom det inte finns tak :(

I dag på kvällsrundan när vi kom hem så stod min granne i fönstret,jobbig granne. Och jag försöker att hålla mig undan så mycket det går .Men som sagt han inte in .. Hej ! Hej sa jag

och tänkte fortsätta in .. bla bla bla .. hmmm

får ju vara artig o svara ..

alltså denna karl går mig på nerverna . I början sprang han här och ringde på dörren för att lämna kakor han bakade .. urk !! gillade dom inte alls .

Så lite snyggt sade jag att jag inte ville ha flera eftersom jag börjat träna och ska försöka få bort mina sommar kilo.Som nu visserligen stämde till en viss del.. så en vit lögn :/

ja det sluta komma kakor .. men i stället så nästan vakar han över när jag går ut o in .. eller hur jag jobbar .. F-N är inte intresserad av denne gubbe över huvud taget . Så jobbig En del förstår inte och ska man behöva bokstavligt tala om Sluta och passa på mig och sedan blir det en jobbig sittuation när man springer på varandra .. jösses !!

Nä ska väl sätta mig i soffan med lite paj o kaffe  men en liten Amarula skvätt :) är ju fredag..

I morgon ska man upp jobba och ut i mörkret och köra för det är mörkt nu på kvällar och mornar ..
Likes

Comments

I dag har det varit en dag i hemmets lugna vrå :)

Har inte varit väder för några utflykter .Så det har blivit lite bakning och matlagning

Men har en del bilder från tiden i Skåne .Några små guldkorn som jag kommer att besöka ofta .Älskar Österlen .Dessa är från Skanör/Falsterbo,En dagsutflykt av alla .


Likes

Comments

Ja nu är det exakt ett år sedan som vi lastade bilen och for i väg .Sista dagen i värmland var en tidig morgon klar himmel och vi hade en fin sol uppgång på vår tidiga morgon promenad . Sedan var det bara att styra mot Skåne .

Full lastad bil :) Hallandsåsen jo tack den gick att bra fasten bilen fick jobba lite med den fulla lasten .

Min dotter mötte oss när vi väl var framme i Helsingborg som blev första boendet ett par månader hos min dotter . Hade inte hittat någon bostad ännu .Så det vart ett tag hos min kära dotter .

3 månader blev det i Helsingborg innan jag hittade bostad 3 mil från mitt arbete .Men trivs jätte bra :)


Likes

Comments

​Detta är jag och min hund i dag ,vi bara älskar vårt liv här i Skåne .

Vem är då jag :)

Jag heter Lena och är nu om någon dag 55 år ,min hund en kille på 8 år (Tibbe)

Han följer mig vart jag än är och är den bästa vännen i mitt liv.Vi bor fortfarande själva och trivs med det .

Ska försöka att summera detta år som gått lite kort här innan vi fortsätter .För jag har verkligen sett Skåne .Och det är ett vackert landskap

Likes

Comments

Min sista höst i Värmland innan jag packar mitt hem och flyttar till Skåne .

I dag är det ett år sedan jag sade upp mitt jobb i Värmland och packade mitt hem,var less på det mesta i mitt liv just då .Tyckte mitt liv var det samma dag ut och dag in . 

Hade separerat och kände även där att jag blev lurad och sviken .lovades det ena och det andra som sedan inte blev ett dugg.Ja jag blev av med allt kanske man kan säga medans partnern jag hade behöll allt kvar .Ja ja .. tack i dag säger jag för jag hade nog aldrig suttit här som jag sitter nu :) 

Ska försöka mig på detta med blogg kanske behöver att skriva ett par gånger innan jag hittar rätt .


Likes

Comments