Milan väckte mig vid 3 tiden och han hade väldigt svårt att somna om . jag är svin trött har bara druckit te , te ,te jag dricker denna Kusmi tea Detox te som får mig att känna mig betydligt piggare och lyckligare :) hahhah har ni testat om inte gör det ! Det är så jävla uppfriskande och bra för kroppen så klart .

o min fina matta hittar du här så nöjd jag är de är jättefina :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag sitter just nu med Milan i hans rum. idag fick vi äntligen hem hans matta och våran som jag hade beställt från Ellos . De är så himla fina och vi är hur nöjda som helst de levererade fram till dörren.
Milan sitter o leker med sina abc bokstäver och bara busar p kryper runt .

Likes

Comments


hej alla fina !

hoppas att ni haft en trevlig helg ! Jag haft en lugn helg och sovit ganska bra :) lucky me igår slängde jag ut papi hahah nej jag skulle ut med min fina väninnan som vi hade planerat men jag ångrade mig och ville inte ut utan bestämde mig för att stanna hemma med Milan :) <3 Jag bad mannen gå ut istället och hitta på något med sin kompis jag var själv hemma med milan och bara tog det lugnt och vet ni vad ? jag la mig så tidigt och idag känner jag mig helt utvilat så skönt med lite sovmorgon . Inte ofta man kan det när man är småbarns mamma . Jag ringde syrran Hana och hon gjorde mig så himla glad , jag är så himla glad och tacksam ,hon är så omtänksam och jag blir så rörd när hon sa vad jag få i julklapp av henne ,  Jag få nämligen Vego tidningsprenumeration i julklapp så himla glad jag är just nu ni anar inte det är den bästa magasinet Sverige har tack Mattias Kristiansson du är helt underbar <3 jag längtar att få första numret i brevlådan . Tack finaste syster du är bäst !!! I love you sooo


Likes

Comments

Jag fick nyligen denna bild av Homey ( min bror) som är tatuerare och bor i gbg han är så himla duktig på det han gör , jag är så stolt över honom , han brinner verkligen för det han gör och jag älskar denna nya skiss så grym .

Likes

Comments

Omg jag läste det häromdagen om att entrë bli försenat till 2018 , shit de har hållit på och bygga om i snart 5 lr 6 år jag minns ärligt talat inte när det börjades renoveras what ? vad e det de egentligen gör kanske en flygande köpcenter eller vad tror ni ? det har stått tom i flera år när kommer de att öppna igen . helt sjukt att det fortfarande inte är fixat , men som jag sa flygande köpcentrum säkert annars hade det inte tagit så långt tid , Framtidens plaza står det överallt inne hahahah jag dör av skratt varje gång jag läser det , malmö plaza my ass hhahah. Tror inte att det bli finare lr bättre en emporia inget kan slå emporia det ät en av de finaste jag vet , man hittar verkligen allt där inne ,och så är det så fin med alla våningar och färger .

Så nu få vi se hur länge till de kommer att hålla på , jag kommer säkert att gå i pension när de blir klara lr vad tror ni?

Bildresultat för entre malmö

Likes

Comments

Hej alla fina , äntligen fredag va ? jaa det är rikigt skönt och bara umgås med familjen och kolla på film äta tillsammans. Jag har inte riktigt bestämt mig för vad vi ska äta idag , som ni vet har jag nämnt tidigare att på fredagar äter vi alltid pizza,hamburgare ,tacos lr något annat gott . Jag älskar pizza och det är min favorit rätt tyvärr hahha inte så nyttigt direkt men i love it .

jag frågade manen igår natt om han ville något lr om han var sugen på något speciellt han svarade med -jag vet inte som vanligt han säger det ofta det är tur att vi inte väntar på att han fixar fredags käk annars blir det fan inget . Jag kanske ska låta bli och göra något och vänta tills han kommit hem från jobb , han kanske har någon plan u never know . Men det finns risk att vi bli utan mat eller så klickar han hem pizza lr något annat på onlinepizza. Det brukar alltid sluta så när det är han som bestämmer vad vi ska äta beställa hem  , ganska trevligt ändå .

Jag har även planer för att baka någon raw kaka , sockerfritt och gott  och vegan så klart ! , men behöver lite ingredienser som jag måste handla på Ica , har inte riktig bestämt mig för vad men det ska bli något gott i alla fall . Kommer att lägga upp bilderna och recept så klart . Jag är helt galen i all sorts raw kakor ,tycker att det är svingott framförallt nyttigt och det gillar vi :) då kan man ju äta det med gott samvete . 

Bildresultat för raw cake

Raw Chocolate Cake by fina Jamie Oliver recept hittar ni här  https://www.jamieoliver.com/recipes/chocolate-recipes/raw-chocolate-cake/

Likes

Comments

jag har ritat/målat dessa söta djur till Milans rum vad tycker ni om de ? jag ska göra om lite innan de ska hängas i hans rum , man ser inte riktig texterna på bilderna än:) få se om han tycker om det tror jag säkert för vi båda älskar djur .

Likes

Comments

OMG jag tänkte visa er lite bilder på mina idoler som ung omg jag tyckte att de var så vackra och ville se ut som de shit alltså .

Bildresultat för pamela anderson

Pamela Anderson , jag var typ galen i henne och tyckte att hon var så vacker och ville se ut som henne . förresten jag har haft denna bild hemma innan och aldrig lagt märke till men gjorde det precis ser ni navel? hon har tydligen ingen navel , så hemsk med alla retuscherade bilder

Relaterad bildoch så Carmen Electra Omg

Relaterad bild

och så Katie Price jag vet inte vad som hade flugit i min hjärna men jag tyckte om de , jag hade så många bilder sparade på de på vår dator , vi hade gemensamt dator hemma , då jag hade min egen mapp där med deras bilder . Helt sjukt måste jag säga .

Likes

Comments

Min allra första tatuering som står under min högra nyckelben Milans namn <3 denna skaffade jag mig när Milan var 6 månader gammal , jag älskar den bara och jag kommer även att tatuera in hans födelsedatum under namnet vid nästa tillfällen , det är min fina bror som är tatueraren och då få jag familj pris som vi kallar det för . Han är så grym och det här är min första men inte sista för jag älskar tatueringar och kommer att skaffa fler .

Likes

Comments